Wie is de rijkste 'Grey's Anatomy'-ster in 2021?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste 'Grey's Anatomy'-ster in 2021?
Wie is de rijkste 'Grey's Anatomy'-ster in 2021?
Anonim

Zelfs door een wereldwijde pandemie is de cast van Grey's Anatomy erin geslaagd om zowel de kijkers thuis te troosten als de krantenkoppen te halen door hun capriolen buiten het scherm. Het populaire medische drama, dat onlangs werd vernieuwd voor een 18e seizoen, heeft sinds de première in 2005 een enorm toegewijde schare fans. Kijkers bleven bij de show omdat sommige van hun favoriete personages werden gedood (of in sommige gevallen buiten het scherm werden geschoten) en terwijl het drama achter de schermen escaleerde.

How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy, een nieuw boek van Lynette Rice, onthulde dat Patrick Dempsey, die de rol speelde van Derek "McDreamy" Shepherd, de briljante hersenchirurg en toegewijde echtgenoot van Dr.. Meredith Grey terroriseerde zijn collega's op de set. Hoewel Dempsey in seizoen 17 van Grey's verscheen, onthult het boek een donkerdere, spannende tijd op de set. Ellen Pompeo, die de hoofdrol speelt in de serie Meredith Gray, zinspeelde op het drama en vertelde Vanity Fair: "Het is grappig: ik wilde nooit van de bus af in het jaar dat ik kon uitstappen. De eerste 10 jaar hadden we ernstige cultuurproblemen, zeer slecht gedrag, een echt giftige werkomgeving.”

17 seizoenen en vele cast-vertrekken en nieuwe toevoegingen later, Grey's Anatomy lijkt net zo solide en populair als altijd. Maar welke castleden, nieuw en oud, hebben het vermogen om ervoor te laten zien? Hier zijn de rijkste castleden, gerangschikt.

10 Ellen Pompeo - $80 miljoen

We mogen niets minder verwachten van de vrouw die het titulaire personage op Grey's speelt. In 2018 vertelde Ellen Pompeo aan The Hollywood Reporter dat ze opnieuw over haar salaris had onderhandeld en nu $ 575.000 per aflevering verdiende - wat zich vertaalde in $ 20 miljoen per seizoen, waarmee ze de best betaalde actrice in dramatische televisie was. Cha Ching! Niet slecht voor iemand die aanvankelijk niet vast wilde zitten aan een tv-programma. Pompeo's productiekredieten en heronderhandelde salaris brachten haar vermogen in de marge van $ 80 miljoen.

9 Patrick Dempsey - $80 miljoen

Toen Patrick Dempsey voor het eerst onze schermen sierde als de mooie McDreamy, werd hij eigenlijk beschouwd als de ster van de show en werd hij meer betaald dan Ellen Pompeo. Hij was destijds misschien wel het bekendste castlid, nadat hij in films als Lover Boy, Sweet Home Alabama, Enchanted en Made of Honor was verschenen. Op het hoogtepunt van de populariteit van de show verdiende Dempsey tot $ 350.000 per aflevering, gelijk aan $ 8 miljoen per seizoen, wat resulteerde in zijn nettowaarde van $ 80 miljoen. Het vertrek van Dempsey bij Grey's was de katalysator voor Ellen Pompeo om opnieuw over haar salaris te onderhandelen en uiteindelijk meer betaald te krijgen dan haar ex-costar (en voormalige echtgenoot op het scherm).

8 Katherine Heigl - $30 miljoen

Hoewel Katherine Heigl al acteerde sinds het begin van de jaren negentig, inclusief een periode bij Roswell, was het haar vertolking van Dr. Isobel "Izzie" Stevens op Grey's die leidde tot haar grote doorbraak en haar indrukwekkende nettowaarde van $ 30 miljoen. Op het hoogtepunt van haar Grey's roem speelde Heigl in Knocked Up, The Ugly Truth en 27 Dresses. Hoewel Heigl's vertrek op zijn zachtst gezegd controversieel was, stelde het haar in staat om zich te vertakken in films en te schitteren in Killers, Life as We Know It, New Year's Eve, One For The Money en tv-shows zoals Suits en Firefly Lane. Ze zei onlangs dat ze een terugkeer naar Grey's Anatomy niet heeft uitgesloten.

7 Sandra Oh - $ 25 miljoen

Sandra Oh maakte van Dr. Cristina Yang al vroeg een favoriet bij de fans, en haar ongelooflijke acteervaardigheden hebben haar in staat gesteld buiten het Gray's Anatomy-universum te floreren. Oh werkte zich uiteindelijk op tot een salaris van $ 350.000 per aflevering, waarmee ze tussen de $ 8 miljoen en $ 9 miljoen per seizoen verdiende. Oh speelde sindsdien in de veelgeprezen Killing Eve en krijgt lovende recensies voor haar optreden in de nieuwe Netflix-serie The Chair.

6 Kate Walsh - $20 miljoen

Kate Walsh kondigde onlangs haar terugkeer naar Grey's Anatomy aan na het verlaten van de show tijdens seizoen 3 om te schitteren in haar eigen spin-off, Private Practice. Na 6 seizoenen Private Practice leek Walsh een thuis te hebben gevonden op Netflix, met in de hoofdrollen 13 Reasons Why, Emily in Paris en The Umbrella Academy. Walsh verdiende naar verluidt ongeveer $ 175.000 per aflevering van Grey, en haar extra Netflix-contracten hebben waarschijnlijk bijgedragen aan haar nettowaarde van $ 20 miljoen.

5 Jessica Capshaw - $20 miljoen

Met haar nettowaarde van $ 20 miljoen is Jessica Capshaw een van de rijkste Gray's castleden die geen deel uitmaakte van de oorspronkelijke groep, en trad toe tot de show in het 5e seizoen als Dr. Arizona Robbins. Voordat ze Grey's rol stal, speelde Capshaw in tv-series zoals The Practice, ER en Odd Man Out. Leuk weetje - Capshaw is de stiefdochter van Steven Spielberg.

4 Justin Chambers - $ 18 miljoen

Model werd het vermogen van acteur Justin Chambers, niets om mee te spotten. Chambers, vooral bekend vanwege het spelen van eigenwijs Dr. Alex Karev op Grey's, werd een van de laatste leden van de oorspronkelijke groep stagiaires die in de show bleef en uiteindelijk na 15 seizoenen in 2020 vertrok. Zijn tijd op Grey's leidde tot zijn nettowaarde van $ 18 miljoen, en hij heeft zich onlangs aangemeld om Marlon Brandon te spelen in een aankomende miniserie.

3 Jesse Williams - $12 miljoen

Net als zijn co-ster Jessica Capshaw, trad Jesse Williams ook toe tot Grey's Anatomy in de latere seizoenen, en werd een serie regelmatig in seizoen 7. De acteur en activist heeft zijn nettowaarde van $ 12 miljoen verdiend door rollen in films zoals T hij Sisterhood of the Traveling Pants 2 en The Cabin in the Woods, en optredens in tv-shows zoals Little Fires Everywhere en Station 19. In zijn vrije tijd is de acteur ook een bekende activist, met aanzienlijke betrokkenheid bij de Black Lives Matter-beweging.

2 James Pickens Jr. - $13 miljoen

Chief spelen Richard Webber was niet de eerste televisierodeo van James Pickens Jr. De acteur acteert professioneel sinds de jaren 70 en verscheen in films als 42, How Stella Got Her Groove Back en Nixon, en tv-shows zoals The X Files, JAG, Roseanne en Doogie Howser M. D. Pickens Jr is een van de enige overgebleven originele castleden van Grey's Anatomy naast Ellen Pompeo en Chandra Wilson. Hij is verschenen in bijna 400 afleveringen, wat ongetwijfeld zijn nettowaarde van $ 13 miljoen verklaart!

1 Chandra Wilson - $10 miljoen

Chandra Wilson is waarschijnlijk het best bekend voor haar rol als Dr. Miranda Bailey in Grey's Anatomy, hoewel ze ook verscheen in The Cosby Show, Sex and the City, Law and Order en The Sopranos. Naast haar co-sterren Ellen Pompeo en James Pickens Jr, voltooit Wilson het trio van de enige originele castleden die nog over zijn op Grey's vanaf seizoen 1. Wilson's nettowaarde van $ 10 miljoen kan zelfs toenemen als ze Dr. Miranda Bailey blijft spelen op Grey's Anatomy's 18e seizoen.

Aanbevolen: