Wat fans zeggen over de nieuwe 'Fantastic Beasts'-film

Inhoudsopgave:

Wat fans zeggen over de nieuwe 'Fantastic Beasts'-film
Wat fans zeggen over de nieuwe 'Fantastic Beasts'-film
Anonim

Welkom terug in de tovenaarswereld! De Fantastic Beasts-franchise, een prequel van Harry Potter, heeft aangekondigd dat hun film Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore gaat heten. Het komt uit op 15 april 2022.

Fans waren al enthousiast over de titel en releasedatum en ontdekten dat ze niet tot november hoefden te wachten, zoals oorspronkelijk gepland. Er is nog geen teaser-trailer uitgebracht, maar fans kunnen niet wachten tot je dat doet, want ze waren in het verleden erg spannend en keren terug in de wereld van Newt Scamander.

Fantastic Beasts 3 zou oorspronkelijk in november 2021 en vervolgens juli 2022 uitkomen, maar vanwege vertragingen in de productie vanwege de pandemie en hercasting is het een paar maanden uitgesteld. Vanwege de aantijgingen tegen Johnny Depp werd zijn karakter van Grindelwald vervangen door Mads Mikkelsen. David Yates keert terug als regisseur.

Dit is wat fans zeggen over de nieuwe Fantastic Beasts-film.

10 Waar de laatste film was gebleven

Aan het einde van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald houdt Grindelwald een bijeenkomst voor mensen om met hem mee te gaan en hem te volgen. Queenie besluit te gaan, maar velen geloven dat ze gehersenspoeld is. Leta LeStrange offert zichzelf op zodat Newt en zijn broer kunnen ontsnappen en ze strijden samen met Nicolas Flamel tegen Grindelwald.

Dan, terug op Zweinstein, geeft Newt Albus Perkamentus een flesje steen van de duistere tovenaar, die een bloedverbond tussen hen symboliseert dat voorkomt dat ze met elkaar duelleren, maar Perkamentus gelooft dat hij het kan vernietigen. Ten slotte laat de laatste scène Grindelwald en Credence zien praten en vertelt hij Credence zijn ware identiteit: Aurelius Perkamentus.

9 Zou de tovenaarswereld een remedie hebben voor de pandemie?

Deze persoon stelt de echte vragen. Hoewel dit niet precies betrekking heeft op de film, is het de moeite waard om naar te kijken. Als de tovenaarswereld geconfronteerd zou worden met de COVID-19-pandemie, zouden ze deze dan kunnen genezen? En zouden ze een beschermingsspreuk hebben, zoals die in de laatste Harry Potter-film, om zichzelf ertegen te beschermen? Hebben tovenaars zelfs vaccins en ziektes nodig of hebben ze ze? Dit zijn de vragen die we moeten beantwoorden.

8 Ik ben Newt zat

Deze Twitter-gebruiker zei dat ze genoeg hebben van Newt Scamander en dat hij maar één keer werd genoemd in de originele serie en een hele franchise aan hem opgedragen krijgt. "Als iemand fantastische beesten bij zich zou moeten hebben, dan is het Hagrid wel." Dat is zo waar. Hagrid verdient het om meer achtergrondverhaal te hebben en hij zou geweldig zijn met de wezens. Deze fan zou echter hun wens kunnen krijgen, omdat deze film zich minder op Newt en zijn vrienden lijkt te concentreren en meer op de familie Perkamentus. Hoewel er nog niets is bevestigd.

7 Dit is niet wat ik had verwacht

"De geheimen van Perkamentus? Aw nee alsjeblieft. Dit is niet wat ik had verwacht", schreef een Twitter-gebruiker. Nadat de laatste film mensen liet hangen aan het bewind van Grindelwald, verwachtten fans dat ze daar meer in zouden duiken. Maar nu met deze nieuwe titel roept het veel vragen op en verrast het veel mensen. Het zal interessant zijn om te zien wat er gebeurt als de trailer uitkomt, maar voorlopig laat Warner Bros. fans zich afvragen.

6 Betrap me erop dat ik deze film niet kijk

Sommige Twitter-gebruikers gaan de film niet kijken omdat ze boos zijn op de maker en auteur van de franchise, J. K. Rowling. In juni 2020 retweette Rowling een artikel over 'mensen die menstrueren' en ze zei in feite 'er is een woord voor die mensen' en impliceerde vrouwen, waardoor veel mensen dachten dat ze transfoob zou kunnen zijn. Dit kwam als een schok voor veel mensen, omdat ze Perkamentus altijd als homo heeft beschreven en een heel open persoon leek te zijn. Hoewel ze haar acties uitlegde, viel het niet goed bij de fans en velen willen de film en alles waar ze bij betrokken is, boycotten.

5 Ze hebben de nieuwe cast niet aangekondigd

Terwijl Warner Brothers and the Fantastic Beasts-pagina's de titel en releasedatum aankondigden, werd er verder niets over de film gedeeld. De laatste film onthulde Nicholas Flammel en Nagini toen de trailer uitkwam en fans kunnen niet wachten om te zien welke nieuwe personages de cast zullen vervoegen. Wie worden de nieuwe personages? Wie gaat ze spelen? We weten dat Grindelwald is herschikt, maar wie zal zich daarnaast nog meer bij Jude Law en Eddie Redmayne voegen?

4 geheimen van welke Perkamentus?

Iedereen kent Albus Perkamentus uit de originele Harry Potter-films, maar veel mensen vergeten vaak dat hij ook broers en zussen heeft. We maakten kennis met Desiderius in The Deathly Hallows, maar kregen slechts een glimp van zijn leven te zien. Samen met Albus en Desiderius is er ook Ariana en nu zogenaamd Aurelis, als Grindelwald de waarheid spreekt. Kunnen we zien dat alle broers en zussen samenwerken en de duistere tovenaar uitschakelen? Krijgen we meer antwoorden en een kijkje in hun stamboom? Ariana is ook een obscuriale, wat aansluit bij Credence, dus misschien kan ze hem helpen de magie in hem te beheersen.

Zouden de geheimen tussen de familie kunnen liggen of tussen Albus en Grindelwald en hun relatie? Deze film klinkt al alsof hij goed gaat worden.

3 Johnny Depp vervangen is als RDJ vervangen

Veel fans zijn boos dat Johnny Depp niet in de aankomende film zal zijn en dat zijn ex-vrouw Amber Heard zal verschijnen in de nieuwe Aquaman, die beide worden gerund door Warner Brothers. Er zouden in totaal vijf films zijn, dus als Depp zijn juridische strijd wint, kan hij dan terugkomen voor de laatste twee films? Wie weet? Maar fans zijn er niet blij mee. Een fan vergeleken met het vervangen van Johnny Depp in deze film is alsof Marvel Robert Downey Jr. vervangt als Iron Man. Het zou gewoon niet mogen.

2 Ik wil een foto zien van Mads als Grindelwald

Aan de andere kant zijn sommige fans enthousiast dat Mads Mikkelsen in de rol stapt, en ze willen foto's zien van hoe hij eruitziet als Grindelwald. Er is online veel geroezemoes om foto's van de acteur te zien, en het lijkt erop dat het internet over dit onderwerp in het midden is verdeeld. Mikkelsen is een Deense acteur die oorspronkelijk turner en danser was, maar is uitgegroeid tot acteur en ster in tal van films. Mikkelsen sprak met The Leaky Cauldron en zei: "hij moet zich deze rol eigen maken en een andere patch vinden."

1 Ik ben zo opgewonden… Voor alles

"Ik ben zo enthousiast over de eerste teaser… voor de eerste batch posters… voor de eerste snippers van JNH's score… voor de eerste castfoto… voor de eerste JKR-interviews!" twitterde een fan en eerlijk gezegd moeten we het ermee eens zijn. De laatste trailer was zo spannend dat het veel fans voor de film hyped. Als je een grote Harry Potter-fan bent, maken deze films je net zo enthousiast als het origineel, wat de inhoud ook is. We zijn verheugd om meer over deze film te weten te komen en hem in de bioscoop te zien!

Aanbevolen: