Waarom fans niet blij zijn met paniek! At The Disco keert terug van hun pauze

Inhoudsopgave:

Waarom fans niet blij zijn met paniek! At The Disco keert terug van hun pauze
Waarom fans niet blij zijn met paniek! At The Disco keert terug van hun pauze
Anonim

Paniek! at the Disco is een alternatieve, punk- en barokpopband die is omgevormd tot het soloproject van de Amerikaanse zangeres en Broadway-acteur Brendon Urie. Vier tieners genaamd Ryan Ross, Spencer Smith, Brent Wilson en Brendon Urie zelf vormden de band in 2004 en namen hun eerste demo's op terwijl ze nog op de middelbare school zaten. Leden zijn gekomen, gegaan en vervangen, maar het laatste originele bandlid dat overblijft is Urie.

Met een veelvoud aan nummers die zich vertakken in nieuwe genres en geluiden, is Urie erin geslaagd de populariteit en bekendheid van Panic bij te houden en zelfs te vergroten! op de muziek van de Disco. Hun meest recente album heet Pray for the Wicked en werd uitgebracht op 22 juni 2018.

Heel wat oude fans van de band waren enigszins ontevreden over het geluid van dit album, ze beweerden dat het te anders aanvoelde of een poging om trendy te klinken om relevant te blijven. Veel fans beweren dat de muziek misschien niet op één lijn ligt met hun eerdere studioalbums na het vertrek van Ryan Ross en Dallon Weekes uit de band.

Fans prijzen het vorige album, Death of a Bachelor, en beweren dat het het laatste plezierige album is.

In 2019 werkte Urie samen met een groot popicoon en een nieuw aangepaste regisseur van haar eigen korte film, Taylor Swift! Hij speelde op haar popsong Me!, en fans waren extatisch om te zien dat Urie een oogverblindende verschijning maakte in Swift's felgekleurde, grillige muziekvideo.

De hit werd uitgebracht op 26 april 2019. Het blijft een van Swift's best presterende nummers, aangezien het een week na de release de tweede plaats op de Amerikaanse Billboard Hot 100 veroverde en grote prijzen won, zoals de MTV Video Music-prijs voor de beste visuele effecten naast MTV Europe Music Award voor beste video! Dit zorgde ongetwijfeld voor veel positieve aandacht voor Brendon Urie en Panic! op de onafhankelijke muziek van de Disco.

Na de populariteit van de samenwerking van het duo, ontstond er echter een positieve buzz rond Panic! at the Disco verdween na de zich ontvouwende controverse over de acties van Brendon Urie.

The Day Social Media Geannuleerd Brendon Urie

In juli en augustus 2020 was BrendonUrieSpeakUp trending op Twitter na beschuldigingen aan het adres van Brendon Urie. De trend is bedoeld om slachtoffers van Urie's misbruik aan te moedigen, of het nu gaat om aanranding of intimidatie die hij in de loop der jaren terloops heeft gepleegd.

Twitter is gevuld met fans die hun verhalen delen over hoe Urie profiteerde van zijn roem en populariteit, door zowel mannen als vrouwen te benaderen. Deze beschuldigingen worden beschouwd als de reden dat hij misschien is gestopt met posten op Instagram en Twitter, zijn ooit actieve internetaanwezigheid verspild door online haat en misschien overweldigd werd door het blootleggen van zijn acties.

Paniek! at the Disco heeft een nieuw album aangekondigd en daarmee een einde aan hun pauze, en sommige fans zijn niet blij dat de zanger niet verantwoordelijk blijft voor zijn schadelijke acties.

Nieuwe muziek, nieuw album, nieuw geluid

Het internet stormenderhand veroveren, Paniek! at the Disco kondigde hun nieuwe aankomende album genaamd Viva Las Vengeance aan, dat op 19 augustus 2022 zal uitkomen. Voor het eerst in 4 jaar hebben ze nieuwe muziek uitgebracht! Ze plaatsten naar verwachting het titelnummer van het album, Viva Las Vengeance, en de daaropvolgende muziekvideo op 2 juni 2022.

Fans hadden een nogal positieve reactie op de muziek en beschreven dat het nummer duidelijke efficiënte invloeden heeft van muziekicoon Queen, maar het nummer doet vooral denken aan Panic! bij het oude unieke geluid en de sfeer van de Disco. Het werd door Twitter-fans beschouwd als een verfrissende herinnering na hun laatste nogal "teleurstellende" en "zwakke" album in 2018.

Sindsdien zijn er nog 2 nummers uitgebracht. De steun bleef woeden met de release van het nummer Local God op 5 augustus 2022. Veel fans hebben het album vergeleken met een vervolg op Panic! at the Disco's tweede studioalbum, uitgebracht in 2008, Pretty Odd. Het nummer Middle Of A Breakup en de bijbehorende muziekvideo die op 20 juli 2022 werd uitgebracht, hebben echter een vrij lage waardering van fans gekregen.

In het YouTube-commentaargedeelte van de officiële muziekvideo, veroordelen fans dit nummer als Brendon Urie's poging om mainstream popsong te maken met als enige doel om betaald te worden, in plaats van een oprechte comeback-song te maken. Hoewel sommige mensen fans zijn van de Broadway-elementen die verweven zijn in het nummer en de videoclip, heeft de inconsistentie in hun unieke geluid veel fans teleurgesteld.

Aanbevolen: