Kan Gina Carano nog steeds verschijnen in een toekomstig Disney-project?

Inhoudsopgave:

Kan Gina Carano nog steeds verschijnen in een toekomstig Disney-project?
Kan Gina Carano nog steeds verschijnen in een toekomstig Disney-project?
Anonim

Gina Carano is de laatste tijd een behoorlijk polariserende figuur binnen Hollywood geworden. Ooit een geliefd lid van de Disney Plus-hit, The Mandalorian, heeft de voormalige mixed martial artist die acteur werd, een aantal nogal controversiële opmerkingen gemaakt op sociale media die ertoe leidden dat ze uit de show werd ontslagen. De voormalige Cara Dune is doorgegaan met het uiten van beschuldigingen van pesten jegens Disney en zou gemakkelijk de rollen van de media kunnen omdraaien, althans dat beweert ze.

Is het voor Carano en Disney mogelijk om de spreekwoordelijke hekken te herstellen en breng de actrice terug naar "het huis van de muis?" Hier is een lijst met redenen waarom de voormalige favoriet van de fans misschien weer in de gunst komt bij Disney

6 Recente Twitter-post

Onlangs maakte de voormalige “Veroordeling” een nogal verleidelijke twitter post. De afbeelding van een enkel silhouet met een drietal ondergaande zonnen op de achtergrond is voldoende om speculatie op gang te brengen over de betekenis achter de afbeelding. De afbeelding lijkt te zijn van Luke Skywalker'sthuisplaneet Tatooine en het internet gonst van de vraag of dit kan verwijzen naar een mogelijke terugkeer voor de ex-ster van " The Mandalorian."

5 Disney heeft zich mogelijk verontschuldigd

Fireginacarano was een tijdje terug overal op internet te vinden. De fans spraken en Disney luisterde toen de "Haywire"-ster kort daarna werd ontslagen. Echter, in de nasleep van Carano's ontslag, sprak Disney CEO Bob Chapek de zaak aan. Volgens Variety stelt Chapek: “Feit is dat we nu een geweldige kans hebben om dit land weer bij elkaar te brengen en mensen te verenigen. Over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: de kracht van Disney om ons allemaal te verenigen. Hoewel enigszins ambitieus, heeft dit geleid tot intriges van fans over de vraag of deze verklaring van Chapek inderdaad een verontschuldiging was en of Disney misschien bereid is de voormalige Cara Dune terug te verwelkomen in het "huis van de muis".

4 Ze beweert dat ze verkeerd werd begrepen

Tijdens een sit-down interview met Ben Shapiro van The DailyWire, merkte Carano op dat haar Instagramberichten die schijnbaar moderne conservatieven vergeleken met Holocaust-joden waren verkeerd begrepen. Ze zei, "geïnspireerd door de zachte geest van het Joodse volk dat door die tijd ging", vervolgt Carano, "Toen ik dat postte, was het niet iets waarvan ik voelde dat het controversieel was. Het was iets waarvan ik dacht, nou ja, misschien moeten we ons allemaal afvragen hoe dat is gebeurd.” Als de voormalige mededinger van Strike Force inderdaad verkeerd werd begrepen, voelt Disney zich misschien verplicht om de ster nog een kans te geven.

3 Ze beweert vooraf getipt te zijn

“Ze stuurden me per ongeluk een e-mail, wat erg verhelderend was, dus ik wist het. Ik wist dat ze opletten. Ik weet dat er een paar mensen waren die voor mij aan de slag gingen, maar ik weet dat ze uiteindelijk niet hebben gewonnen', zei Carano in een interview met The Daily Wire over Disney houden tabs op de Fireginacarano beweging. Carano vervolgde: "Ze hebben me allemaal belaagd en ze hebben me als een havik in de gaten gehouden. En ik kijk naar andere mensen in dezelfde productie, en ze kunnen alles zeggen ze willen, en dat is waar ik een probleem had. Ik had een probleem omdat ik niet meeging met het verhaal." Carano's beweringen maken duidelijk dat als ze inderdaad werd gewaarschuwd voor haar op handen zijnde ontslag, dat tenminste enkele van de hogere Disney-sterren nog steeds enthousiast zijn over de ster.

2 Nog een show, misschien

De mogelijkheid van Carano's terugkeer is de bron van recente geruchten. Of de Deadpool -actrice zal terugkeren naar de Mandalorian v alt echter nog te bezien. Verschillende Star Warsnieuwssites hebben rapporten gepost die suggereren dat Hollywood-agenten in een of andere hoedanigheid met Disney-vertegenwoordigers hebben gesproken over de terugkeer van Carano. Geruchten moeten echter met een korreltje zout worden genomen. Nu Hollywood, geld en de geliefde franchisestabiliteit op het spel staan, kunnen fans Cara Dune echter nog zien terugkeren.

1 Cara's favoriet bij fans

Het maakt niet uit wat je mening was over wat haar bedoelingen waren toen ze de ongelukkige opmerking op sociale media maakte, Gina Carano's portret als Cara Dune was geliefd bij fans. Geloven dat het acteerwerk van Carano is wat Dune zo'n geliefd personage maakt, lijkt het idee van herschikking te elimineren. Disney heeft ook laten weten dat ze geen plannen hebben om het personage opnieuw te casten.

Verder, in een aflevering achter de schermen van Disney Gallery: The Mandalorian was de show sterk gericht op Carano, waarbij ze veel lof kreeg. Met concept art die haar gelijkenis blokkeert, lijkt het erop dat dit deel haar naam heeft.

Aanbevolen: