Hier is wie de lelijke naakte man speelde in 'Friends

Inhoudsopgave:

Hier is wie de lelijke naakte man speelde in 'Friends
Hier is wie de lelijke naakte man speelde in 'Friends
Anonim

Als het gaat om enkele van de meest iconische sitcoms in de televisiegeschiedenis, v alt Friends zeker op! De serie, die maar liefst 10 jaar duurde, gaf aanleiding tot de carrières van Jennifer Aniston, Matthew Perry en Lisa Kudrow, om er maar een paar te noemen, maar een personage in de show dat nooit echt hun grote kans kreeg, was Ugly Naked Guy.

Sitcoms houden de identiteit van talloze personages al geruime tijd geheim! Fans zullen zich herinneren dat Wilson Wilson Jr. van Home Improvement de hele tijd achter het hek werd gehouden, en hetzelfde kan gezegd worden voor Ugly Naked Guy van Friends.

Met de seriereünie die eerder dit jaar werd uitgezonden, begonnen fans zich af te vragen of de acteur die Ugly Naked Guy speelde wel of niet zou verschijnen. Hoewel hij er niet bij was, weerhield dat de kijkers er niet van zich af te vragen wie hij is.

Herinner je je lelijke naakte man?

Ugly Naked Guy was een hoofdpersonage voor de eerste vijf seizoenen van Friends, totdat Ross Geller de ruimte overneemt en tegenover Mon en Chandler's verhuist! Ondanks dat er door de zes vrienden over werd gepraat, met stokjes werd geprikt en omgekocht met minimuffins, bleef de identiteit van Ugly Naked Guy altijd geheim.

De makers van de serie hielden geheim wie Ugly Naked Guy was, een geheim waar zelfs de cast niet zo zeker van was toen hem dat werd gevraagd. Hoewel de rol vrij vaak werd besproken op Friends, kregen kijkers slechts een glimp van zijn torso en haar te zien. Hoewel zijn rode krullen en besluit om naakt te leven de enige informatie waren die fans echt van hem wisten, wilden ze meer, en wij ook!

Nou, HuffPost besloot het heft in eigen handen te nemen en uiteindelijk op jacht te gaan naar de acteur die het beruchte personage speelde. Dit kwam allemaal tot stand in 2016 toen Todd Van Luling een diepe diva in de zaak deed en erin slaagde de naam van de acteur te vinden, althans dat denkt hij!

In eerste instantie werd aangenomen dat acteur Michael Hagerty de acteur was achter Ugly Naked Guy, dezelfde acteur die de hoofdinspecteur van het gebouw speelde, de heer Treeger, maar Hagerty schoot die geruchten snel neer, waardoor verslaggever Van Luling met nog wat werk te doen!

Terwijl de Friends-reünie steeds dichterbij kwam, begonnen fans zich af te vragen of hij wel of niet zou verschijnen, aangezien ze met z'n zessen veel uithaalden om de privacy van de man te schenden! Nou, toen hem werd gevraagd wie de rol speelde, kon de cast geen naam of gezicht plaatsen om eerlijk te zijn.

Aangezien het personage niet veel schermtijd had, leek casten geen probleem te zijn, daarom herinneren niet al te veel mensen in de cast en crew zich echt details. Gelukkig voor fans van de serie was Todds harde werk niet voor niets. Na een gesprek met Jennifer Bender, die destijds in de centrale casting werkte, kreeg Van Luling eindelijk te horen wie de iconische rol speelde.

Identiteit van lelijke naakte kerel onthuld

Na onvermoeibaar geprobeerd de naam op te sporen, werd gemeld dat John Haugen eigenlijk de naam was die aan het personage was gekoppeld. Haugen zelf heeft beweerd dat hij in feite de man is die Ugly Naked Guy speelde.

Op de IMDb-pagina van de acteur wordt hem de rol toegeschreven, maar het is duidelijk dat hij niet al te veel profijt heeft gehad van het spelen van de naakte kerel hiernaast, aangezien hij niet veel anders verscheen vooraf of achteraf. Hoewel er geen zekere manier is om te verifiëren of Haugen de acteur is die Ugly Naked Guy speelde, geloofde Luling zijn woord, en aangezien de gelijkenis nogal treffend is, lijkt het er zeker op dat de match goed is!

Aanbevolen: