Alles wat we weten over de Penguin Spin-Off Show van Colin Farrell

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de Penguin Spin-Off Show van Colin Farrell
Alles wat we weten over de Penguin Spin-Off Show van Colin Farrell
Anonim

DC Comics heeft een lange en legendarische geschiedenis op het grote scherm en ze doen tegenwoordig echt unieke dingen. De franchise heeft een grotere DCEU, maar ze laten ook andere films zelfstandig functioneren.

The Batman is de nieuwste release van DC en staat los van de DCEU waarin Batman van Ben Affleck de hoofdrol speelde. Deze film bevatte een nieuwe kijk op de Riddler en plaagde zelfs een klassieke Batman-schurk. Hoe geweldig deze twee ook waren, Colin Farrells Penguin heeft mensen omver geblazen sinds de release van de film.

Dankzij het aanvankelijke succes van de film en het geroezemoes rond Farrells optreden, is er een show over de Penguin in de maak, en we hebben de details hieronder.

Wat is er aan de hand met de pinguïn van Collin Farrell?

2022's The Batman was een van de meest verwachte films van het jaar, en DC-fans waren verheugd om een nieuwe versie van de Caped Crusader op het grote scherm te zien verschijnen. De marketing voorafgaand aan de release van de film was briljant en het toonde aan dat deze film donker en doordrenkt van realiteit zou worden.

Met Robert Pattinson, Zoe Kravtiz, Paul Dano en Colin Farrell kreeg The Batman lovende recensies van critici en fans bij de release. Deze film was gericht op Batman's scherpe detectivevaardigheden, iets wat ontbrak in eerdere iteraties. Wat meer is, is dat de schurken in deze film echt angstaanjagend waren, wat overal een ongelooflijk gevoel van spanning en opbouw gaf.

De film kent een opmerkelijke start aan de kassa en staat klaar om bakken met geld te verdienen voor DC. Hierdoor kunnen fans verwachten dat Pattinson's Batman terugkeert voor een vervolgproject of twee.

Elke hoofdrolspeler had een hand in het vormgeven van de film, en de tijd van Colin Farrell als de Penguin heeft echt de aandacht getrokken.

Colin Farrell is briljant als de pinguïn

Toen werd aangekondigd dat Colin Farrell de Penguin speelde, waren fans oprecht benieuwd hoe dit zou uitpakken. Een live-action Penguin op het grote scherm was al tientallen jaren niet meer gemaakt, en gezien de vroege beschrijvingen van de film, wisten mensen dat het personage er heel anders uit zou zien dan Danny DeVito's Penguin.

De promotiefoto's toonden een totaal onherkenbare Farrell als het personage, en previews voor de film bliezen mensen weg. Dit hielp de toon te zetten voor wat er in de film zou komen.

De eerste reacties van fans op Farrell's Penguin waren overweldigend positief. Farrell heeft altijd heel veel talent gehad en hij bracht de dingen naar een ander niveau in The Batman. In een film die bol stond van geweldige optredens, zei Farrell, die opv alt uit het peloton, echt veel over wat hij voor het project heeft gebracht.

Het geroezemoes is momenteel gloeiend heet voor Farrell's Penguin, en een recente aankondiging maakt fans furieus.

Colin Farrell krijgt zijn eigen serie

Er is aangekondigd dat Colin Farrell zijn Penguin-rol opnieuw zal spelen, alleen deze keer in zijn eigen serie op het kleine scherm.

DC sloeg een homerun met Peacemaker die HBO Max raakte na zijn succesvolle periode in The Suicide Squad, en het lijkt erop dat ze deze aanpak zullen volgen voor Colin Farrell's Penguin.

Toen hij over de show sprak, zei regisseur Matt Reeves: "Ik dacht dat er een verhaal was in de nasleep van wat er aan het einde van dit verhaal gebeurt, waar er een machtsvacuüm is. En dat is waarom, op dit moment, je ziet Oz aan het einde van de film uitkijken over de stad, in Falcone's kantoor staan en 'OK' denken. Het idee was dat hij door iedereen werd onderschat, maar hij weet het. Dus ik zei: 'Ik zie een beetje als een American Dream, Scarface Gotham-verhaal. Net als Tony Montana denkt niemand dat deze man iets kan zijn, en hij heeft een brutaal verlangen om te bewijzen dat iedereen ongelijk heeft.'"

Dit klinkt als een droom die uitkomt voor DC-fans en voor fans van het personage. Het was ongelooflijk verfrissend om een realistische weergave van de Penguin te zien, en deze serie zou een lange weg kunnen gaan door het personage een niveau van diepte en complexiteit te geven dat dat van Gotham zou overtreffen. Niet alleen dat, maar het zou ook het nieuwe DC-universum kunnen uitbreiden dat werd opgericht door The Batman.

Het zal enige tijd duren voordat Colin Farrell's Penguin in zijn eigen show schittert, maar de aankondiging alleen al heeft fans klaar om te zien wat Reeves en Farrell in petto hebben voor het personage.

Aanbevolen: