Michael Bay's 'Ambulance' met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal wordt uitgesteld tot april

Inhoudsopgave:

Michael Bay's 'Ambulance' met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal wordt uitgesteld tot april
Michael Bay's 'Ambulance' met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal wordt uitgesteld tot april
Anonim

Lees update

Titel Hier..

De nieuwe Jake Gyllenhaal-film is uitgesteld tot april 2022. Dit betekent dat hij het weekend voor Pasen op het grote scherm zal verschijnen. Ambulance gaat het opnemen tegen Sonic the Hedgehog 2 in bioscopen

Er is momenteel geen woord over waarom de studio deze stap heeft gezet. Het zou kunnen zijn omdat Ambulance in de bioscopen zou concurreren met de Uncharted-aanpassing met in de hoofdrollen Tom Holland, Mark Wahlberg en Antonio Banderas.

Michael Bay's nieuwe actiefilm met Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II en Eiza Gonzalez

De film vertelt het verhaal van twee overvallers die een ambulance stelen nadat hun overval misgaat en de EMT die in de explosieve situatie wordt gestrikt.

Bay's film is gebaseerd op een Deense thriller uit 2005 met dezelfde naam door Laurits Munch-Petersen en Lars Andreas Pedersen. Universal debuteerde de trailer op CinemaCon in augustus. De stijlvolle video laat zien hoe Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul-Mateen door het centrum van Los Angeles racen op een snelle vlucht.

Als het zoiets is als het eerdere werk van Bay (waaronder Bad Boys, Armageddon en de Transformers-franchise), kun je een actievolle film verwachten vol auto-achtervolgingen, explosies en stuntzware scènes. Een recent Instagram-bericht van Bay, gefilmd tijdens de productie van de film, toont een groot, vurig auto-ongeluk.

Abdul-Mateen speelt een personage dat wanhopig is om rekeningen voor zijn gezin af te betalen

Dit leidt ertoe dat zijn personage een bank berooft met Jake Gyllenhaal in de hoop 32 miljoen dollar mee naar huis te nemen, maar de overval loopt mis en leidt ertoe dat ze achter in een ambulance ontsnappen. Ambulance wordt het volgende project nadat Abdul-Mateen te zien is in The Matrix Resurrections.

UPDATE: 2021/12/15 17:13 EST DOOR ROMEO CHALFOUN

Titel Hier.

Tekst hier..

Devon Long (Doom Patrol), Garret Dillahunt (Army of the Dead), Keir O'Donnell (Wedding Crashers), A Martinez (Longmire), Colin Woodell (The Flight Attendant), Mose Ingram (The Queen's Gambit), en Jose Pablo Cantillo (Crank). Rapper Wale, die zijn acteerdebuut maakte in American Gods, zal ook in de film te zien zijn.

Dylan O'Brien (The Maze Runner) was oorspronkelijk in gesprek om het personage van Abdul-Mateen te spelen, maar het personage werd herschreven nadat de gesprekken niet doorgingen. Vanwege vertragingen bij de casting en productie, zou Abdul-Mateen de rol kunnen spelen na het filmen van Aquaman and the Lost Kingdom.

Aanbevolen: