Hoe Amanda Bynes Channing Tatum hielp zijn grote doorbraak te krijgen in 'She's The Man

Inhoudsopgave:

Hoe Amanda Bynes Channing Tatum hielp zijn grote doorbraak te krijgen in 'She's The Man
Hoe Amanda Bynes Channing Tatum hielp zijn grote doorbraak te krijgen in 'She's The Man
Anonim

Tijdens de jaren 2000 rolden een aantal komische films de theaters binnen en vonden ze hun weg bij een wereldwijd publiek. Sommigen verdienden tonnen geld, terwijl anderen een bescheiden buit hadden maar toch een erfenis wisten te smeden. Het was in dat decennium dat She's the Man zijn weg vond naar de theaters.

Met in de hoofdrollen Amanda Bynes en Channing Tatum, was de film een hilarische bewerking van Twelfth Night, precies wat het publiek zocht. De film was destijds een startpunt voor de onbekende Tatum en hij is sindsdien een grote ster in Hollywood geworden. Tijdens het castingproces speelde Amanda Bynes een belangrijke rol in de acteur die in de film werd gecast.

Laten we eens kijken hoe Bynes aan slag ging voor Channing Tatum.

'She's The Man' is een hilarische komedie

She's the Man, uitgebracht in 2006, was een fantastische komische film die een trouw publiek vond en sinds de release de tand des tijds heeft doorstaan dankzij scherpe uitvoeringen en een aantal citeerbare regels. Amanda Bynes en Channing Tatum waren samen dynamisch op het scherm en ze speelden een belangrijke rol in de film die werd wat hij nu is.

Amanda Bynes was al een begrip toen de film uitkwam, en het was een nieuwe kans voor haar om het reguliere publiek te laten zien hoe grappig ze werkelijk was toen de camera's draaiden.

Hoewel de film een paar grote namen gebruikte, had hij wel een aantal artiesten in dienst die nog geen sterren waren. Dit omvatte een jongere en groenere Channing Tatum, die nog steeds op zoek was naar zijn grote doorbraak in Hollywood.

Het hielp de carrière van Channing Tatum te lanceren

Op dit moment is Channing Tatum een grote ster met een aantal hitfilms, maar voordat She's the Man in de bioscoop verscheen, was hij een relatief onbekende met een kleiner oeuvre. Tatum was in een Ricky Martin-muziekvideo geweest en had wat acteerwerk gedaan, maar hij was nog geen ster. Hij was echter in staat om een auditie te scoren om mogelijk de rol van zijn leven in het project te krijgen.

De film had heel veel potentieel en de mensen achter de schermen deden alles en nog wat om ervoor te zorgen dat ze de juiste mensen in de juiste rollen zetten. Dit omvatte de rol van Duke, die een belangrijk personage zou worden. Het bleek dat Tatum een beetje anders was dan degenen die auditie kwamen doen.

Volgens regisseur Andy Fickman: "Hij komt binnen en weet je, Channing was nooit een kind dat deze gepolijste Hollywood-man was die al acteerde sinds de leeftijd van drie en binnenkwam met een rokend jasje en zei, 'Hallo, hier is mijn cv van acht pagina's van alles wat ik heb gedaan voordat ik 12 was.'Hij was niet dat kind. Zijn charisma, dat nu de wereld in drievoud kent, was er vanaf dag één. Ik herinner me duidelijk - en ik denk dat ik het nog ergens heb - op mijn castingsheet, terwijl hij aan het praten was, schreef ik in gekke krabbels: 'Ster…ster…ster.' Ik herinner me dat alle anderen gekke 'Ster' aan het krabbelen waren.'"

Het is duidelijk dat veel mensen het enorme potentieel zagen dat Tatum had, maar hij kreeg een enorme boost dankzij Amanda Bynes die voor hem ging vechten en voor hem vocht om in de film te worden gecast.

Amanda Bynes vocht voor hem om in de film te spelen

Dus, hoe wist Amanda Bynes dat Channing Tatum de man voor de baan was? Blijkbaar heeft ze oog voor talent en zag ze zijn enorme potentieel op basis van wat commercieel werk dat hij had gedaan.

Volgens Bynes: "Ik heb helemaal gevochten voor Channing [om in die film te worden gecast] omdat hij nog niet beroemd was. Hij had net een Mountain Dew-commercial gedaan en ik dacht: 'Deze man is een ster - elk meisje zal van hem houden!' Maar [de producenten] zeiden: 'Hij is zoveel ouder dan jullie allemaal!' En ik dacht: 'Het maakt niet uit! Vertrouw me!'"

Het is behoorlijk opmerkelijk om te horen dat Bynes zo opgesloten zat in het feit dat Tatum in de film zat, omdat ze duidelijk het potentieel zag dat hij al vroeg had. Sommige mensen hebben gewoon oog voor talent, en zoals we in de film te zien kregen, paste Tatum perfect bij het personage en was uitstekend terwijl hij tegenover Bynes speelde. Een paar jaar nadat de film debuteerde, was Tatum plotseling een grote naam in Hollywood.

She's the Man is echt een ondergewaardeerde komedie uit zijn tijd, en het was het perfecte startpunt voor een jonge Channing Tatum. Een pluim voor Amanda Bynes voor het erkennen van wat hij kon doen en haar rol om van hem een begrip te maken.

Aanbevolen: