Fans reageren op Robert Pattinson die slechts $ 3 miljoen krijgt voor het spelen van Batman

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Robert Pattinson die slechts $ 3 miljoen krijgt voor het spelen van Batman
Fans reageren op Robert Pattinson die slechts $ 3 miljoen krijgt voor het spelen van Batman
Anonim

Hoewel hij vooral bekend is om zijn werk als de sprankelende vampier Edward Cullen in de Twilight-franchise, past Robert Pattinson zich aan om de nieuwste versie van de caped crusader te spelen.

Pattinson speelt Bruce Wayne/Batman, overdag de miljardair playboy en 's nachts de redder van superhelden in de volgende film van Matt Reeve, en fans verwachten van hem dat hij zijn beste carrièreprestatie levert. De acteur heeft altijd verschillende rollen op zich genomen en zit al meer dan tien jaar in de acteerwereld. Door de bekendheid van Robert Pattinson vroegen fans zich af of hij wel goed werd gecompenseerd om de rol van superheld op zich te nemen, maar het werkelijke aantal is veel minder … en een beetje verrassend.

Pattinson kreeg slechts $ 3 miljoen betaald

En geen cent meer. Variety meldde dat de acteur die het meest recentelijk te zien was in Christopher Nolan's Tenet, een bescheiden $ 3 miljoen heeft gekregen om te schitteren in The Batman.

Het is niet veel als je Pattinsons salaris vergelijkt met Marvel-zwaargewichten Robert Downey Jr. en Chris Evans, die respectievelijk $ 75 miljoen en tot $ 20 miljoen verdienden voor Avengers: Endgame.

Pattinson kreeg $ 2 miljoen betaald voor Twilight, en later $ 12,5 miljoen voor elk van de twee Breaking Dawn-films … en dat was in 2011. Fans zijn behoorlijk geschrokken om te horen dat de acteur niet veel voor zijn rol, gezien hoe goed betaalde voormalige Batman-acteurs waren.

"$ 3 miljoen voor een hoofdrol in een stripboekfilm 10 jaar in zijn carrière terwijl hij al wereldwijd bekend is..?" informeerde een fan, verward.

"Lijkt veel voor ons, de gemiddelde persoon, maar vrij laag voor een acteur, vooral in een stripboekfilm over een van de beroemdste superhelden aller tijden, waarom is dat? low budget?" vroeg een ander.

"Dat salaris is laag. Robbie man, je bent beroofd!!!!!!" een derde toegevoegd.

Een andere gebruiker zei dat Marvel-acteurs zwaar werden gecompenseerd voor hun rollen in de MCU, in tegenstelling tot sterren in de DCEU. "Grote onderbetaling als we eerlijk zijn. Chris Hemsworth kreeg ongeveer $ 6-9 miljoen betaald voor de eerste Thor. Ik denk dat Disney/Marvel echt het geld is."

The Batman, geregisseerd door Matt Reeves, staat gepland voor een release op 4 maart 2022.

Aanbevolen: