Jon Heder had een ernstige blessure tijdens het trainen voor 'Blades Of Glory

Inhoudsopgave:

Jon Heder had een ernstige blessure tijdens het trainen voor 'Blades Of Glory
Jon Heder had een ernstige blessure tijdens het trainen voor 'Blades Of Glory
Anonim

Tijdens de jaren 2000 konden een aantal komische films enorme hits worden en nieuwe gezichten helpen sterren te worden. Napoleon Dynamite was de film die het voor Jon Heder deed, en na het succes van de film kon Heder zijn kleine salaris een tandje bijsteken terwijl hij een indrukwekkend vermogen vergaarde.

Een van zijn meest populaire films is Blades of Glory, waarin hij samen met Will Ferrell in de hoofdrol speelde. De film was een enorme hit, maar terwijl hij naar de finish schoof, liep Heder een ernstige blessure op die het filmen ontspoorde.

Laten we Jon Heder eens nader bekijken en de blessure die hij opliep toen hij Blades of Glory jaren geleden naar het grote scherm bracht.

Jon Heder werd beroemd in de jaren 2000

Af en toe kan een acteur echt uit het niets komen om naam te maken in de entertainmentindustrie. Dit was precies het geval voor Jon Heder, die bekendheid kreeg nadat een indie-film de mainstream bereikte en een van de meest geciteerde komedies van de jaren 2000 werd.

Napoleon Dynamite was een onwaarschijnlijke komische hit toen het al die jaren geleden in de bioscoop verscheen. De film met een klein budget had geen A-lijststerren, en zelfs met een budget van minder dan $ 500.000 wist deze film meer dan $ 40 miljoen te genereren terwijl hij jarenlang een vaste waarde in de popcultuur werd.

Het succes van Napoleon Dynamite duwde Heder in de schijnwerpers en plotseling belandde hij in grote films. Sinds zijn eerste grote hit was Heder te zien in projecten als Just like Heaven, The Benchwarmers, Surf's Up, When in Rome en meer.

Tot op heden is een van Heder's grootste hits Blades of Glory, waarmee hij samenwerkte met een grote komische krachtpatser.

Hij speelde in 'Blades Of Glory'

2007's Blades of Glory was een schaatskomedie met in de hoofdrollen Will Ferrell en Jon Heder, die op het grote scherm een dynamisch komisch duo bleken te zijn. Beide mannen hadden succes geproefd met hun soort komedie, en het was een geniaal idee om ze samen te brengen, ondanks enkele grote verschillen.

Ferrell en Heder waren een vreemd duo om te kiezen voor een kunstschaatskomedie, maar het werkte briljant op het scherm.

Geproduceerd John Jacobs vertelde over hun verschillen en zei: "Ik denk dat het echt vrij uniek is. Ten eerste is het heel ongebruikelijk dat een skater lang is. Ze zijn meestal klein. Ik denk dat Will 6 is voet 4 en Jon is 6 voet 2 en een half. Dus ze zijn allebei een soort reuzen als kunstschaatsers. En dat voegde een hele andere dimensie toe aan de ene man die een andere boven zijn hoofd hield. Je houdt iemand vast die geen petite 5 is. voet 2 vrouwelijke schaatser, maar een grote man die met één hand 1.80 meter boven je hoofd staat. En dan het samensmelten van hun twee stijlen van komedie, die totaal verschillend zijn, werkte gewoon briljant en is vrij uniek."

Uiteindelijk ging het goed voor alle betrokkenen bij de film en het eindproduct, maar tijdens de productie liep Heder een blessure op die de zaken ontspoorde en de productie voor geruime tijd verlengde.

Hij had een zware blessure

In 2007 werd gemeld dat Jon Heder zijn enkel had gebroken terwijl hij alles voor Blades of Glory had gedaan. Dit was natuurlijk een enorme klap voor zowel Heder als voor de productie, en het zorgde ervoor dat de shoot behoorlijk lang duurde.

Producent John Jacobs sprak over de blessure en hoe het het filmen beïnvloedde, en zei: Het was een van de langste opnameschema's voor een komedie, denk ik, in de geschiedenis, omdat Jon Heder zijn enkel brak bij het schaatsen. Dus we moesten stopte de productie gedurende 11 weken terwijl zijn been genas en terwijl hij weer begon te trainen met de trainer van Michelle Kwan en zijn been weer versterkte. En toen begonnen we scènes op te nemen met Will en scènes met Jon waarin hij niet hoefde te skaten terwijl zijn been aan het genezen was. We schoten eigenlijk over een periode van negen maanden.”

Toen hij over zijn ervaring sprak, zei Heder: "Ja. Ik bedoel, we zijn niet onoverwinnelijk. Dat is wat ik heb geleerd. Dus het was moeilijk. Het was zwaar. En het was meer ontmoedigend toen we dachten dat de film eigenlijk een beetje weggaan qua planning. Dat was niet leuk."

Gelukkig kon Heder volledig herstellen en het filmen afmaken. Het was geen gemakkelijk proces voor de acteur, maar hij heeft het voor elkaar gekregen, en hij was een enorme reden waarom de film een hit kon worden aan de kassa.

Aanbevolen: