Andrew Garfield noemt Tom Holland de 'perfecte' Spider-Man ondanks onenigheid van fans

Andrew Garfield noemt Tom Holland de 'perfecte' Spider-Man ondanks onenigheid van fans
Andrew Garfield noemt Tom Holland de 'perfecte' Spider-Man ondanks onenigheid van fans
Anonim

Ondanks dat hij in 2014 voor het laatst de rol van Peter Parker vertolkte, lijkt Andrew Garfield maar niet te kunnen ontsnappen aan de Spider-Man-roddels. Tijdens een recente verschijning in The Tonight Show werd Garfield opnieuw gedwongen de geruchten te ontkennen dat zijn Spidey zal verschijnen naast Tom Holland's vertolking van het geliefde personage in Marvel's langverwachte aankomende film, Spider-Man: No Way Home.

Naast het ontwijken van die cameo-geruchten, woog Garfield ook in op het voortdurende debat over welke van de drie acteurs tot nu toe het Spider-Man-latexpak het beste heeft aangetrokken - uit Garfield, Nederland, en Tobey Maguire, die speelde het personage in Sam Raimi's trilogie uit het begin van de jaren 2000.

Verscheen in de studio via een videogesprek, Garfield zei: "Ik denk dat Tom Holland gewoon de perfecte Peter Parker en Spider-Man is, dus ik ben gewoon super enthousiast [om Spider-Man: No Way Home te kijken]."

De opmerkingen van Garfield hebben echter onbedoeld het debat weer aangewakkerd onder fans van de klassieke Stan Lee-stripreeks, met een Twitter-gebruiker die schrijft: "Je hoeft niet nederig te zijn, we kennen allemaal de waarheidskoning". Twee andere fans begonnen een toespraak onder het optreden van Garfield's late-night show, met een tweet: "Andrew Garfields Spider-Man kreeg veel haat, maar ik vond hem echt leuk", terwijl een ander antwoordde: "Hij is een goede Spiderman, maar niet [als] goed zijnde Peter Parker als Tobey".

Het debat over welke van Garfield, Holland en Maguire's weergave van het personage op het scherm het beste is, is grotendeels gevoed door het mysterie rond het al dan niet verschijnen van zowel Maguire als Garfield's Peter Parkers in Spider-Man: No Way Home, het derde deel van Marvel's door Nederland geleide franchise. Ondanks meerdere ontkenningen van zowel de kampen van Garfield als van Holland, zijn fans er zeker van dat het multiversumplot van de komende film de realiteit van alle drie de Spider-Men met elkaar zal zien botsen.

Degenen die de voorkeur geven aan de oudere versies van de superheld van Garfield en Maguire, zijn beschuldigd van het dragen van een "nostalgische" bril, terwijl degenen die de voorkeur geven aan de Hollandse weergave van de beroemde webslinger, ervan beschuldigd zijn te denken dat de nieuwste versie van Peter Parker de beste alleen omdat hij deel uitmaakt van de MCU.

Een fan schreef: "Tobey heeft bevestigd dat hij de beste Spider-Man is, alleen al omdat hij de enige niet-Britse is", terwijl een andere fan speculeerde dat "Andrew Garfield de beste Spider-Man had kunnen worden als hij ze gaven hem een derde film".

Sommige Twitter-gebruikers waren het echter eens met Garfield, en vooral zijn gevolgtrekking dat Hollands vertolking van het personage de beste balans biedt tussen Peter Parker als een ongemakkelijke tiener en Spider-Man als zijn superheld- alterego. Eentje schreef: "Tobey was de beste Peter Parker, Andrew was de beste Spider-man en Tom Holland is het beste van twee werelden".

Aanbevolen: