De echte reden waarom Emily Bett Rickards stopte met 'Arrow

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Emily Bett Rickards stopte met 'Arrow
De echte reden waarom Emily Bett Rickards stopte met 'Arrow
Anonim

Hoe leuk of bevredigend het spelen van een personage ook is, de realiteit staat iedereen in de weg - en acteurs vormen daarop geen uitzondering. Sommigen hebben het gevoel dat ze zo ver zijn gegaan met de rol als ze kunnen, en andere keren moeten ze verder gaan omwille van hun professionele doelen - net als Emily Bett Rickards van de Arrow.

In andere gevallen grijpt het management in en ontneemt de acteur de keuze. Laten we nu terugkijken naar de reden waarom Emily Bett Rickards, die Oliver Queen's oude liefdesbelang speelde, de superheldenshow Arrow verliet.

Wat is haar reden om de serie te verlaten?

Slechts een paar weken na de aankondiging dat het achtste seizoen van de show het laatste zou zijn, vertelde Emily de fans dat de laatste ingekorte aflevering zou plaatsvinden zonder haar personage Felicity Smoak. Op wat een vrij unieke manier moet zijn om dit schokkende nieuws te onthullen, laat de actrice haar volgers weten met een rijmend gedicht op haar Instagram-pagina.

In haar post zei ze in een verklaring dat het tijd is om na zeven seizoenen afscheid te nemen van haar personage. Ze schreef: Felicity en ik zijn erg hecht met elkaar, maar na één tot zeven zullen we afscheid van je nemen. Ik dank u allen voor de tijd die we hebben gedeeld. De liften die we hebben beklommen. De monsters die we hebben gezien en bang gemaakt. En de hamburgers die we hebben gegeten.”

Emily vervolgde: "Ik zal haar voor altijd in mijn hart bewaren, en ik hoop dat jij dat ook kunt, want ze zou niet in leven zijn als jullie er niet waren." Een paar maanden later was ze botweg dat ze niet wilde terugkeren voor de seriefinale.

Ze zei tegen Collider: Ik weet niet of iemand het leuk zal vinden wat ik zeg, maar ik heb het gevoel dat Felicity haar tijd heeft gedaan. We wisten al een tijdje dat dit eraan zat te komen – al meer dan een jaar – dus het is precies wat we wilden dat er gebeurde.”

Haar verrassende vertrek was eerder een gevolg van haar beslissing om te vertrekken dan van een creatieve. Ze onthulde: Ik denk dat ik een tijdje pauze ga nemen en wat theater ga doen… nee om weer tv te doen. Voorlopig is het leven al drastisch veranderd.”

Wat denken de producenten van de show en haar co-ster?

Arrow executive producer/showrunner Bet Schwartz en co-creator executive producer Greg Berlanti zeiden dat ze "diepbedroefd" zijn om Emily de serie te zien verlaten. De vrijgegeven officiële verklaring luidt: "We hebben het genoegen gehad om met Emily samen te werken sinds seizoen 1 en in de afgelopen zeven jaar heeft ze een van de meest geliefde tv-personages tot leven gebracht."

“En hoewel we er kapot van zijn dat zowel Emily als Felicity de show verlaten, steunen we Emily en haar toekomstige inspanningen volledig. Ze zal altijd een gezin hebben bij Arrow', luidde het bericht. In een Twitter-bericht deelde uitvoerend producent van de show, Marc Guggenheim, hoe Emily een belangrijk lid van de cast van de serie werd en haar vaarwel zei.

Haar partner op het scherm, Stephen Amell als Oliver Queen, schreef ook een ontroerend eerbetoon voor haar. Hij schreef: “Voor mij is 3 augustus 2012 de belangrijkste dag in de geschiedenis van onze show. Het was de eerste dag dat ik met Emily werkte. Haar energie en de levendigheid die ze aan Felicity Smoak gaf, wordt alleen overtroffen door wat ze mij persoonlijk gaf.”

De acteur voegde toe: Ze was een collega die een beste vriendin werd. Dus op de eerste dag van onze laatste aflevering samen, wil ik dat iedereen weet hoezeer ik de afgelopen zeven jaar waardeer. EmBett… We zouden hier niet zijn zonder jou. Ik houd van je. En ik kan niet wachten om te zien wat je vervolgens gaat doen.”

Keerde Emily terug naar de show?

Hoezeer fans ook klagen over de beslissing voor veranderingen of hoe hard een studio ook vecht om acteurs aan boord te houden, soms kunnen de echte mensen die de iconische rollen tot leven brengen gewoon niet doorgaan.

Gelukkig voor Felicity-fans is Emily blijkbaar van gedachten veranderd. Hoewel ze het grootste deel van het laatste seizoen van de serie afwezig was, herenigt Felicity zich met Oliver in het hiernamaals in de finale. Hoewel haar verschijning beperkt was tot een paar scènes, bracht het alle familie en vrienden van Oliver samen voor een goede afronding van zijn verhaal in de Arrowverse.

Herinneringen aan de tijd die ze met haar co-sterren aan de CW-serie doorbracht, plaatste Emily een foto op haar Instagram-pagina. Ze onderschrift: "Zonder deze show zou ik de inspirerende mensen die hier zijn afgebeeld niet hebben ontmoet, noch degenen met wie ik heb mogen werken en waar ik elke dag mee aan de slag ga."

De actrice, waarvan het gerucht ging dat ze een relatie had met Aisha Tyler, vervolgde: Mensen die mijn familie zijn geworden. Ik ben opgewonden om te zien wat er in petto is voor het verhaal dat we hebben verteld. Ik ben opgewonden en nerveus. Een combinatie van emoties Felicity Smoak trilt regelmatig. Onnodig te zeggen dat ik haar zonder de afgelopen zeven jaar niet had ontmoet… Bedankt aan iedereen voor je enorme steun, passie en het begeleiden van ons op deze reis. Dankzij jou hebben we elkaar gevonden.”

Aanbevolen: