De waarheid over Kyra Sedgwick's vertrek uit 'The Closer

Inhoudsopgave:

De waarheid over Kyra Sedgwick's vertrek uit 'The Closer
De waarheid over Kyra Sedgwick's vertrek uit 'The Closer
Anonim

Het maken van een succesvolle televisieshow is het doel van veel artiesten, aangezien televisie een stabiel inkomen kan bieden en tegelijkertijd iemand de kans kan geven om elke week te schitteren voor een groot publiek. Shows als Friends en The Office hebben het leven van hun sterren veranderd, en vrijwel elke artiest zou graag zien dat zoiets met hen zou gebeuren.

The Closer was een succesvolle show in de jaren 2000, en de serie had de geweldige Kyra Sedgwick als hoofdrolspeler. Ondanks dat hij een dominante kracht op televisie was, verliet Sedgwick de show veel eerder dan velen hadden verwacht.

Dus, waarom verliet ze The Closer? Laten we eens kijken en zien.

Kyra Sedgwick is een succesvolle artiest geweest

Kyra Sedgwick maakte haar debuut in de jaren 80 en is een artiest die nauwelijks introductie nodig heeft. Ze floreert nu al tientallen jaren in film en op televisie, en ze is een groot succes geweest in een sector waar het moeilijk is voet aan de grond te krijgen.

Op het grote scherm heeft Sedgwick deelgenomen aan een aantal projecten in verschillende genres. Enkele opmerkelijke films waarin ze sinds de jaren 80 heeft gespeeld, zijn Born on the Fourth of July, Singles, Phenomenon, The Game Plan en meer

Op televisie heeft Sedgwick uitzonderlijk werk verricht. Ze was te zien in shows als Another World, Miami Vice, Ally McBeal, Brooklyn Nine-Nine en onlangs was ze regelmatig te zien in de serie Call Your Mother.

De actrice heeft echt een opmerkelijke carrière gehad en in de jaren 2000 kreeg ze een rol in een hitserie die een enorm succes werd.

'The Closer' was een hit voor de actrice

In 2005 maakte The Closer zijn debuut op het kleine scherm, en de politieserie wist snel een trouw publiek binnen te halen. Met in de hoofdrol de getalenteerde Kyra Sedgwick samen met artiesten als J. K. Simmons, de serie had een scherp schrijven en uitstekend acteerwerk, wat hielp om een hitshow te worden.

In de loop van 109 afleveringen tijdens de 7-seizoenenperiode op televisie, kon The Closer ervoor zorgen dat fans elke week terugkomen voor meer. In tegenstelling tot andere shows die na een aantal seizoenen in populariteit afnamen, leek de populariteit van deze show in de loop van de tijd alleen maar te groeien, waardoor het een unieke erfenis kreeg.

Toen hij het had over het succes van de show, zei Sedgwick: "Het was zeker niet de bedoeling dat ik een baanbrekende show had. Het gebeurde gewoon. Het idee dat ik alles kan hebben met de mogelijkheid van meer kansen voor vrouwen is geweldig."

Na seizoen zes was de show de door advertenties ondersteunde kabelserie aller tijden. Hoewel het nog steeds een gloeiend hete serie was die jaren had kunnen duren, duurde het nog maar één seizoen. Dit was te wijten aan het feit dat Kyra Sedgwick besloot om weg te lopen van de show terwijl het nog steeds een must-see televisie was.

Waarom ze de show verliet

Dus, waarom verliet Kyra Sedgwick de show toen het nog floreerde op televisie. Zoals de actrice het uitdrukte, was er meer dan alleen een bijzondere reden waarom ze bereid was weg te lopen van een hitserie.

Een van de belangrijkste redenen waarom ze de show verliet, was om creatief haar vleugels uit te slaan.

"Ik heb er ongeveer een jaar over nagedacht, en uiteindelijk kwam het erop neer dat ik echt andere dingen creatief wil doen. Ik ben een kunstenaar en ik wil mezelf op andere manieren uiten en andere plaatsen, "zei de actrice.

Er was ook een verlangen om uit te gaan terwijl de show nog floreerde, in plaats van het gewoon te laten vervagen.

"Mensen komen de hele tijd naar me toe en zeggen: 'Alsjeblieft! Niet doen! Waarom?' Het is hartverscheurend en ik voel me er slecht over, maar ik ben ook dankbaar dat ze dat zeggen en niet: 'Doe je die show nog steeds? Oy!' Het is zoveel beter om te vertrekken als mensen meer willen", vertelde ze aan de LA Times.

Als we horen waarom ze wegging, kunnen we haar niet echt de schuld geven. Veel shows gaan veel te lang door en het kan voor een artiest verstikkend zijn om jarenlang hetzelfde personage te spelen. We hebben veel artiesten gezien die hitshows verlieten, en recentelijk gingen shows als The Good Place en Schitt's Creek allebei uit terwijl ze nog steeds enorm populair waren.

Kyra Sedgwick's The Closer was best een succes in zijn bloei, en in tegenstelling tot andere shows uit zijn tijd, eindigde het precies op het juiste moment.

Aanbevolen: