Hoe Kyra Sedgwick al $ 16 miljoen waard was voor haar eerste acteerrol

Inhoudsopgave:

Hoe Kyra Sedgwick al $ 16 miljoen waard was voor haar eerste acteerrol
Hoe Kyra Sedgwick al $ 16 miljoen waard was voor haar eerste acteerrol
Anonim

Het leven van beroemdheden is voor velen altijd een fascinatie geweest, vooral wanneer het zich richt op koppels van beroemdheden. Sinds de bekendmaking van het huwelijk van Kyra Sedgwick en Kevin Bacon is overal in de media verslag gedaan. Beide sterren hebben het goed gedaan met acteren, en hoewel sommige verhalen de krantenkoppen hebben gestolen, lijken ze een zeldzaam voorbeeld te zijn van blijvende liefde in Hollywood.

Kyra's carrière bereikte een nieuw hoogtepunt in de jaren 2000, en door de jaren heen maakte de actrice een bank als actrice. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Sedgwick uit een familie komt die bekend staat om hun rijkdom. Ze was zelfs klaar voor een grote erfenis lang voordat ze uitgroeide tot een ster.

Laten we Kyra Sedgwick eens nader bekijken en de erfenis die ze zou ontvangen.

Kyra Sedgwick is een succesvolle actrice

Sinds haar debuut in de jaren 80, bouwt Kyra Sedgwick gestaag aan een fantastische carrière in Hollywood. De actrice heeft haar weg kunnen vinden naar succesvolle films en naar populaire televisieshows, en elke artiest die er is, zou het geluk hebben om zelfs maar de oppervlakte van haar succes te krassen.

Sedgwicks tijd in de film leidde haar naar films als Born of the Fourth of July en Singles, maar haar tijd op The Closer blijft de grootste triomf van haar carrière.

Van 2005 tot 2012 was The Closer een van de meest populaire shows op het kleine scherm, en Sedgwick verdiende geld terwijl hij in de show speelde. Ze verliet uiteindelijk de serie terwijl het nog steeds een krachtpatser op televisie was, wat voor veel fans een schok was. Er zijn maar weinig artiesten die de beslissing nemen om een show te verlaten terwijl het nog steeds een hit is, maar Sedgwick voelde zich meer dan comfortabel om andere rollen in andere projecten te vervullen.

In de loop van de tijd hielp het vermogen van de actrice om aanzienlijke betaaldags te krijgen voor haar werk een helpende hand aan haar vermogen.

Ze heeft een nettowaarde van $45 miljoen

Na jaren in de entertainmentindustrie in film en televisie te hebben doorgebracht, is het zeker logisch dat Kyra Sedgwick een aardige cent heeft verdiend. Ze nam niet alleen deel aan tal van succesvolle projecten, maar was ook de ster van het eerder genoemde Closer, dat een gigantische hit was op het kleine scherm.

Volgens Celebrity Net Worth is Kyra Sedgwick momenteel maar liefst $ 45 miljoen waard. Zij en haar man, Kevin Bacon, hebben het financieel goed voor elkaar gekregen en hun succes in Hollywood heeft geleid tot een comfortabel leven.

Hoewel veel van haar eerdere salarissen onbekend zijn, laat Celebrity Net Worth zien dat Sedgwick tijdens zijn piekjaren op het kleine scherm $ 350.000 per aflevering van The Closer verdiende. Ze moest zich natuurlijk een weg naar dat doel banen, maar ze verdiende een munt terwijl ze in de show speelde. Als ze nog een paar seizoenen was doorgegaan, zou haar vermogen hoger kunnen zijn dan het nu is.

Hoe geweldig het ook is dat Sedgwick zoveel financieel succes heeft gevonden in acteren, de waarheid is dat haar vermogen een hobbel kreeg van iets dat iets dichter bij de stamboom stond.

Ze had een erfenis van $16 miljoen

Zelfs zonder het succes dat ze in Hollywood vond, zou het financieel goed komen voor Kyra Sedgwick. Het blijkt dat de actrice de dochter is van durfkapitalist Henry Dwight Sedgwick V., en het financiële succes dat hij tijdens zijn leven vond, zorgde ervoor dat zijn kinderen voor het leven zouden worden opgericht.

Voor de onbekende: de familie Sedgwick heeft een lange geschiedenis in de Verenigde Staten en hun geschiedenis is vrij goed gedocumenteerd door de Chicago Tribune. Lang voordat Kyra's vader zijn fortuin vergaarde, had de familie al jaren naam gemaakt terwijl ze gevestigd was als een van de meest vooraanstaande families in het hele land.

We gaan niet in op de geschiedenis van de familie, maar je kunt maar beter geloven dat de Sedgwicks al heel lang bestaan. Geen enkele familiegeschiedenis is compleet zonder serieuze pieken en dalen, en de geschiedenis van de Sedgwicks is zeker de moeite van het lezen waard.

Kyra zou altijd een set worden dankzij haar familiebanden, maar ze jaagde nog steeds haar dromen na in Hollywood en vond uiteindelijk zelf veel succes. Natuurlijk, verwant zijn aan Edie Sedgwick van de bekendheid van Andy Warhol had misschien een beetje geholpen, maar Kyra's talent dreef haar naar succes.

Aanbevolen: