Welk 'charmed' castlid vergaarde het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk 'charmed' castlid vergaarde het hoogste vermogen?
Welk 'charmed' castlid vergaarde het hoogste vermogen?
Anonim

Elke tv-liefhebber uit de jaren negentig en 2000 is waarschijnlijk zeer bekend met het fantasiedrama Charmed, dat in totaal acht seizoenen op het WB-netwerk (nu CW) werd uitgezonden.

Voor een deel van de originele cast waren ze al gevestigde namen toen ze bij Charmed kwamen, en de show diende alleen om hun reputatie te verbeteren. Alyssa Milano was bijvoorbeeld al beroemd vanwege haar vertolking van het personage Samantha Micelli in de ABC-sitcom Who's The Boss uit de jaren tachtig. Ted King en Shannen Doherty waren ook behoorlijk doorgewinterd voordat ze in de serie werden gegoten.

Aan de andere kant waren er van die acteurs die pas hun grote doorbraak beleefden toen ze zich bij Charmed voegden. Rose McGowan kwam in 2001 aan boord, als vervanger van de uitzinnige Doherty. Dit was de rol die haar op de kaart zette. Hetzelfde kan gezegd worden van jongere leden van de cast, waaronder Drew Fuller en Kaley Cuoco. Het is 15 jaar geleden dat de seriefinale werd uitgezonden. Hoe hebben de Charmed-acteurs het voor zichzelf gedaan?

Een baanbrekende show

De plot voor Charmed is samengevat op Rotten Tomatoes: "Een groep zussen ontdekt dat ze heksen zijn. Gelukkig voor de wereld zijn ze van de goede variëteit. Samen werken ze in hun voorouderlijk huis in San Francisco, ze werken samen om het kwaad te bestrijden, elk met een specifieke, speciale kracht."

"Hoewel ze uiterlijk doorsnee vrouwen zijn, met banen, relaties en vrienden, zijn ze ook krachtige heksen, maar wanneer ze samenwerken, worden hun krachten versterkt. Als The Charmed Ones is het hun lot om onschuldigen te beschermen tegen het kwaad."

Halliwell Sisters
Halliwell Sisters

Charmed's serie van 178 afleveringen maakte het de op één na langstlopende show in de geschiedenis van The WB. Dat record is nog steeds in handen van 7th Heaven. Het familiedrama van Brenda Hampton duurde maar liefst 11 seizoenen (243 afleveringen). Charmed wordt in de moderne tijd gezien als een baanbrekende show. Een hele reeks andere soortgelijke programma's hebben er inspiratie uit gehaald. Witches of East End, The Originals en Salem zijn enkele van de shows die soortgelijke tropen hebben gebruikt.

Gespiegelde paden

Charmed begon met Doherty, Milano en Holly Marie Combs die de superkrachtige Halliwell-zussen speelden. Doherty verliet de show voor haar twee collega's, omdat haar personage Prue aan het einde van het derde seizoen werd vermoord.

In haar eerste grote optreden na Charmed presenteerde ze het eerste seizoen van Syfy's Scare Tactics. Ze is zowel achter als voor de camera blijven werken, hoewel haar betovering als Prue Halliwell haar laatste centrale rol in een grote tv-serie blijft. Momenteel wordt het vermogen van Doherty geschat op ongeveer $ 5 miljoen

Milano en Marie Combs duurden tot het laatste seizoen, en de laatste verdubbelde zelfs als producer vanaf seizoen 5. Hun wegen hebben elkaar sindsdien ook enigszins gespiegeld, aangezien ze elk slechts in één hoofdrol op de tv speelden: Marie Combs speelde Ella Montgomery in Pretty Little Liars, terwijl Milano Savi Davis speelde in Mistresses. Een andere opmerkelijke cameo voor Milano was in de komediefilm uit 2011, Hall Pass, met Owen Wilson in de hoofdrol.

Opvallend is dat zelfs hun vermogensstatistieken niet al te verschillend zijn. Milano's netto waarde wordt geschat op ongeveer $ 10 miljoen. Van Marie Combs wordt gezegd dat ze ongeveer $ 4 miljoen rijker is dan dat.

Een nette draai

Doherty's vertrek was niet vooraf gepland door de producenten en ze moesten een creatieve manier bedenken om haar te vervangen. In een nette draai brachten ze McGowan aan boord om Paige Matthews te spelen, een halfzus van het originele trio die ook begiftigd was met haar eigen set speciale, mystieke krachten.

Phoebe Halliwell Paige Matthews
Phoebe Halliwell Paige Matthews

Net als haar collega's, zou McGowan terugverwijzen naar Charmed als haar meest prominente rol op tv tot nu toe. Desalniettemin is ze tastbaar aanwezig gebleven, zowel op het grote als het kleine scherm. Haar hele landgoed wordt momenteel geschat op ongeveer $ 3 miljoen. McGowan was ook een van de actrices die naar buiten kwam met beschuldigingen van misbruik tegen Harvey Weinstein in de nasleep van de MeToo-beweging.

Een belangrijk, terugkerend personage in Charmed is de halfdemon Cole Turner/Belthazor, gespeeld door Julian McMahon. McMahon maakte deel uit van de cast tussen seizoen 3 en 5. Hij is momenteel de headliner van CBS' misdaaddrama FBI: Most Wanted en heeft een geschat vermogen van ongeveer $ 16 miljoen.

Charmed heeft ongetwijfeld een groot aantal multimiljonairs voortgebracht, maar de rijkste van allemaal maakte pas in het laatste seizoen deel uit van de show. Kaley Cuoco trad op 21-jarige leeftijd toe tot seizoen 8. Ze zou later vooral bekend worden door haar rol als Penny in The Big Bang Theory van CBS. Ze wordt momenteel geschat op maar liefst $ 100 miljoen, wat veel meer is dan al haar Charmed-collega's.

Aanbevolen: