De verontrustende geschiedenis van Jim Carrey's meest memorabele 'In Living Color'-personage

Inhoudsopgave:

De verontrustende geschiedenis van Jim Carrey's meest memorabele 'In Living Color'-personage
De verontrustende geschiedenis van Jim Carrey's meest memorabele 'In Living Color'-personage
Anonim

Als mensen terugkijken op de televisiegeschiedenis, zijn er een handvol programma's die opvallen omdat ze geweldige dingen hebben kunnen bereiken. Ook al hebben mensen om de een of andere reden vaak kritiek op Saturday Night Live, als de show morgen zou worden geannuleerd, zou deze toch de geschiedenis ingaan. Saturday Night Live liet de massa immers kennismaken met vele legendarische acteurs en geliefde personages en dat wil nog niets zeggen over het feit dat de show al tientallen jaren in de lucht is.

Ook al lijdt het geen twijfel dat Saturday Night Live de meest indrukwekkende sketchcomedyshow aller tijden is, het is jammer dat In Living Color in zijn schaduw leeft. In Living Color was tenslotte een hilarische show die aantoonbaar beter was dan Saturday Night Live in zijn bloei. Bovendien liet In Living Color fans ook kennismaken met een hele reeks hilarische acteurs en personages. Jim Carrey portretteerde bijvoorbeeld verschillende grappige en gedenkwaardige personages tijdens zijn In Living Color-periode, waaronder Fire Marshall Bill. Verbazingwekkend genoeg heeft het personage Fire Marshall Bill een zeer verontrustende geschiedenis waarvan de meeste fans zich totaal niet bewust zijn.

In Living Color veranderde entertainmentgeschiedenis ten goede

Tijdens de tijd van In Living Color op televisie, liet de show kijkers kennismaken met verschillende absoluut hilarische acteurs. Acteurs als Jamie Foxx, David Alan Grier, Tommy Davidson, Damon Wayans, Shawn Wayans en Marlon Wayans kregen bijvoorbeeld allemaal hun grote doorbraak dankzij In Living Color. Bovendien bevatte In Living Color verschillende hilarische terugkerende personages, waaronder Wanda Wayne, Homey D. Clown, Benita Butrell, evenals Men on Film Blaine Edwards en Antoine Merriweather. Het is ook vermeldenswaard dat Jennifer Lopez in verschillende afleveringen van In Living Color verscheen als lid van de Fly Girls-dansgroep.

Naast de kijkers kennis te laten maken met verschillende hilarische artiesten en personages, bewees In Living Color hoe geweldig leden van de Wayans-familie zijn als ze samenwerken. Helaas voor Kim Wayans heeft ze niet genoeg krediet. Aan de andere kant zijn de gebroeders Wayns als groep in de loop der jaren veel gevierd, waarbij de combinatie van Shawn en Marlon de meeste aandacht kreeg.

De verontrustende geschiedenis van Jim Carrey's In Living Color Character Fire Marshall Bill

Natuurlijk zal iedereen die In Living Color op het hoogtepunt van zijn populariteit heeft gekeken, zich herinneren dat Jim Carrey zijn grote doorbraak beleefde toen hij zich bij de cast van In Living Color voegde. In Living Color debuteerde tenslotte op televisie ongeveer vier jaar voordat Ace Ventura: Pet Detective een sensatie werd. Het is niet verwonderlijk dat Carrey verschillende terugkerende In Living Color-personages speelde die populair waren bij het publiek. Desondanks lijdt het geen twijfel dat de Fire Marshall Bill het meest succesvolle In Living Color-personage van Carrey was. Jim vond het personage zelfs zo leuk dat Carrey Fire Marshall Bill opnieuw speelde op de achtergrond van een scène uit Liar Liar.

Gezien de populariteit van Fire Marshall Bill bij het publiek, is het verrassend dat de meeste Jim Carrey-fans zich er totaal niet van bewust zijn dat de geschiedenis van het personage zo verontrustend is. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Fire Marshall Bill op het eerste gezicht een behoorlijk donker personage was. Het was immers duidelijk dat het personage Bill brandwonden had opgelopen vanaf het moment dat hij op het scherm verscheen. Bovendien zou Bill alleen maar meer brandschade aan zijn lichaam oplopen elke keer dat hij verscheen tijdens een aflevering van In Living Color. Ondanks dat alles onthulde Carrey ooit dat een deel van Bills karakter werd geïnspireerd door iets dat nog verontrustender was dan dat.

Blijkbaar bewust dat In Living Color een geweldige show was die het verdient om meer gevierd te worden, publiceerde The Hollywood Reporter in 2019 een mondelinge geschiedenis van de show. Op een bepaald punt in het resulterende artikel onthulde Jim Carrey hoe overdreven sommige schetsen die voor In Living Color waren geplaatst, over de streep waren. Verbazingwekkend genoeg inspireerde een extreem verontrustende verlaten schets die te ver ging de gezichtsuitdrukking van Carrey's personage Fire Marshall Bill.

“We waren gek geworden. We presenteerden verschillende schetsen die de uitzending niet haalden, dingen die gewoon te krankzinnig waren, zoals de buikspreker van de abortusbijeenkomst. We kwamen met een schets genaamd "Make a Death Wish Foundation" over een dood kind wiens postuum wens was om naar een pretpark te gaan. Dat haalde het ook niet in de lucht. Maar ik bedacht het gezicht van het kind en het veranderde uiteindelijk in het gezicht van 'Fire Marshall Bill'.' Als sommige In Living Color-fans wisten dat een aspect van het personage van Fire Marshall Bill was geïnspireerd door het idee van dode kinderen, zouden ze niet zo genoten hebben van het personage.

Aanbevolen: