Houden fans zelfs nog steeds van 'Dancing With The Stars'?

Inhoudsopgave:

Houden fans zelfs nog steeds van 'Dancing With The Stars'?
Houden fans zelfs nog steeds van 'Dancing With The Stars'?
Anonim

Terwijl fans uitkeken naar seizoen 30 van Dancing With The Stars, is het zeker waar dat het voor een tv-show moeilijk is om na zoveel seizoenen het momentum vast te houden. Het is leuk om professionele dansers en beroemde mensen te zien samenwerken om te proberen te winnen, en fans vonden het geweldig om te horen over het drukke DWTS-schema van Chrishell Stause toen de Selling Sunset-ster meedeed.

Maar hoewel het altijd leuk is om te horen welke sterren meedoen aan het nieuwe seizoen, is de show net zo populair als altijd, of zijn mensen van gedachten veranderd? Laten we eens kijken of mensen Dancing With The Stars nog steeds leuk vinden.

De gastheren

Het is interessant om verhalen achter de schermen te horen over Tyra Banks, die als presentator bij de show was voor de seizoenen 29 en 30.

Voormalige presentatoren Erin Andrews en Tom Bergeron werden ontslagen uit de show, en ABC zei dat het een "nieuwe creatieve richting" was, volgens Good Housekeeping. De publicatie merkt op dat beoordelingen mogelijk een rol hebben gespeeld in de beslissing, aangezien er 6,7 miljoen kijkers waren in seizoen 28 en het waren meer dan 20 miljoen kijkers per seizoen.

Veel fans van Dancing With The Stars zouden willen dat Tom en Erin als presentatoren van de show waren gebleven, en het lijkt erop dat sommige mensen niet blij zijn met Tyra Banks.

Verschillende fans hebben recensies van seizoen 29 van DWTS op Rotten Tomatoes achtergelaten, met als commentaar: "Erin en Tom zijn een groot verlies voor je show. Ze waren zo verbonden met dansers en publiek. Ik hield van hun vragen aan dansers en profs en hun opmerkingen."

Een andere fan schreef: "Dit is een van mijn favoriete programma's sinds het voor het eerst werd uitgezonden in 2005", maar ze hebben niet het gevoel dat het hetzelfde is zonder de twee voormalige presentatoren.

Volgens The Daily Mail lijken fans niet enthousiast over enkele van de gewaagde modekeuzes die Tyra Banks heeft gemaakt. Ze droeg een jurk met enorme vleugels die eruit kwamen en mensen waren erdoor in de war.

Veel fans schreven in de Pittsburgh Post Gazette, waarbij sommigen zeiden dat ze de kostuumkeuzes die Tyra maakt niet leuk vinden. Een van hen zei: "Ik vind Tyra leuk in andere shows, maar dit is niets voor haar. Het lijkt erop dat ze meer nadruk op zichzelf probeert te leggen dan op de dansers. Ze is niet geschikt voor deze hostingbaan."

Het lijkt erop dat de algemene reactie is dat Tom en Erin goed samenwerkten, met één die in een Reddit-thread schreef dat het geweldig was om twee hosts te zien: "Ik hou van de dynamiek van het feit dat er cohosts zijn. vooral de chemie Tom en Erin had."

The Celebs

Toen de DWTS-cast van seizoen 30 werd aangekondigd, gingen veel mensen naar Reddit om hun ongenoegen te delen over Olivia Jade die werd gekozen na haar betrokkenheid bij het beroemde universiteitsschandaal.

Maar hoewel veel fans van Dancing With The Stars niet enthousiast zijn over de nieuwe gastheer, lijkt het erop dat velen nog steeds kijken omdat ze genieten van de sterren die elk jaar worden gekozen, wat suggereert dat de reality-competitieserie nog steeds een veel fans die graag willen blijven afstemmen.

Na het zien van de gekozen line-up voor seizoen 30, schreef een fan op Reddit: "Maar wauw deze cast is absoluut gestapeld! Vijf dansers met veel double-dipping in atletiek / fitness. Het wordt moeilijk om eliminaties te voorspellen Anticipeer volledig op veel schokkende eliminaties dit seizoen, misschien zelfs meer dan in het verleden! Ik hoop dat ze eliminatie-dance-offs introduceren zoals op Strictly!"

Een andere fan zei dat ze Melora Hardin aanmoedigden, die bekend staat om haar rol als hoofdredacteur van Scarlet magazine Jacqueline op The Bold Type.

Fans van de show waren ook enthousiast om te horen dat JoJo Siwa zou optreden en velen deelden hun mening in een Reddi-thread. Een fan schreef: "dmn is ze getalenteerd en een geweldig rolmodel voor de kinderen, vooral de lhbt-jongeren. Ik zal voor haar duimen." Een andere kijker merkte op: "Mijn nu 12-jarige ging door een grote JoJo Siwa-fase toen ze 8-9 was. Ik vind het geweldig dat JoJo zo'n positief rolmodel is geweest. Haar vroege liedjes en boeken gingen allemaal over zelfvertrouwen en aardig zijn voor anderen. En nu is ze naar buiten gekomen en leeft ze in haar waarheid."

Hoewel sommige fans het misschien niet leuk vinden dat Tom en Erin zijn losgelaten als presentatoren van Dancing With The Stars, klinkt het zeker alsof er genoeg interessante beroemdheden zijn die elk seizoen deelnemen aan de show om kijkers geïnteresseerd te houden. Het is logisch dat een show die al zoveel jaren in de lucht is, de kijkers niet altijd blij kan houden.

Aanbevolen: