Jojo Siwa voelt zich geliefd na het vieren van haar coming-out-jubileum

Inhoudsopgave:

Jojo Siwa voelt zich geliefd na het vieren van haar coming-out-jubileum
Jojo Siwa voelt zich geliefd na het vieren van haar coming-out-jubileum
Anonim

Entertainer en social media-persoonlijkheid JoJo Siwa had veel te vieren op 22 januari, en dat liet ze Instagram weten! De ster plaatste foto's op Instagram ter ere van het eenjarig jubileum van haar coming out als lid van de LGBTQ+-gemeenschap. Ze gebruikte ook een oprecht onderschrift over hoe ze zich voelt om het te vieren, en de liefde die ze heeft voor haar volgers.

"Vandaag een jaar geleden plaatste ik deze foto en deelde ik met de wereld dat ik homo was", schreef ze. "Ik krijg veel de vraag "was eng voor je uitgekomen"… en het antwoord is natuurlijk ja."

Ze bleef naar voren brengen wat ze dacht dat ze moest doen, en hoe haar coming-out daar een groot deel van uitmaakte."Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik op deze aarde ben gezet om een rolmodel voor kinderen te zijn, en om alle kinderen van de wereld te laten weten dat van iedereen houden om wie ze zijn, ongeacht wat, iets is waar ik altijd in zal geloven en altijd zal delen."

Siwa kwam naar buiten op Twitter door te pronken met een nieuw shirt

De voormalige ster van Dance Moms kwam onofficieel naar buiten nadat ze een foto van haar had getweet met een t-shirt waarop stond: "BESTE. GAY. NEEF. OOIT." Omdat ze alleen haar tweet had ondertiteld: "Mijn neef heeft me een nieuw shirt gegeven", was haar coming-out slechts speculatie. Ze ontving echter al snel reacties van meerdere beroemdheden, waaronder Lil Nas X, die tweette: "Als je "swag" achterstevoren spelt, is het "homo" toeval??"

Hierna plaatste ze de volgende dag een video op Instagram om iedereen die haar steunde te bedanken en te bevestigen dat ze lid is van de LGBTQ+-gemeenschap. Ze bedankte iedereen voor de steun en riep Stephen "tWitch" Boss toe."Er is zoveel liefde in de wereld… en het is zo ongelooflijk en het is zo geweldig. Het is geweldig."

Haar coming-out had zelfs invloed op reality-tv

Kort nadat ze uit de kast kwam, ging het gerucht dat ze meedeed aan seizoen 30 van Dancing With the Stars. Fans waren later enthousiast om te horen dat ze niet alleen zou deelnemen, maar dat ze ook zou dansen met pro-danser Jenna Johnson, waardoor ze het eerste koppel van hetzelfde geslacht waren dat meedeed. Siwa gebruikte haar tijd in de show om te praten over haar coming-out en hoe ze de kracht vond om te zijn wie ze is.

Hoewel van het paar werd verwacht dat ze de spiegelbol mee naar huis zouden nemen, werden ze uiteindelijk de eerste runner-up. Hun samenwerking werd echter geprezen door fans en het showseizoen ontving onlangs een GLAAD Media Award-nominatie voor Outstanding Reality Program.

Siwa zit momenteel midden in Nickelodeon's JoJo Siwa D. R. E. A. M. The Tour, en is actief gebleven op sociale media. Vanaf deze publicatie zijn alle tourdata gepland zoals gepland, en haar tour eindigt op 12 maart in New Orleans.

Aanbevolen: