Deze filmregisseur probeerde vlak voor zijn interview te vluchten voor 'Conan

Inhoudsopgave:

Deze filmregisseur probeerde vlak voor zijn interview te vluchten voor 'Conan
Deze filmregisseur probeerde vlak voor zijn interview te vluchten voor 'Conan
Anonim

presentator zijn van een live tv-show talkshow is geen gemakkelijke taak, vooral niet als dingen om de een of andere reden ontsporen. Neem 'The Graham Norton Show' als voorbeeld, Mark Wahlberg leek er tijdens zijn stint op de show naast Sarah Silverman helemaal uit te zijn.

Heck, we kunnen hetzelfde zeggen voor Jim Carrey toen hij een beetje te eerlijk leek op de New York Fashion Week Harper's Bazaar Icons Party.

Sommige hosts gaan gewoon beter met zichzelf om dan anderen en dat geldt ook voor Conan. Wie kan de keer vergeten dat Jennifer Garner hem totaal verscheurde voor het gebruik van het woord "snuck"." Maar nogmaals, de gastheer behandelde de zaken met volledige klasse en hetzelfde kan gezegd worden voor zijn inter in 1996 samen met Abel Ferrara, een iconische filmregisseur.

Dingen ontspoorden op live-tv en het bleek dat ze achter de schermen erger waren.

Abel Ferrara was een complete ramp op 'Late Night With Conan O'Brien'

De iconische filmmaker maakt nog steeds films tot hij in de zeventig is. Het werd echter vrij snel duidelijk dat regisseur Abel Ferrara zich als regisseur veel comfortabeler aan de andere kant van de camera voelt dan wanneer hij op tv wordt geïnterviewd en vragen krijgt.

Lang geleden, in 1996, verscheen hij op Conan's 'Late Night Show' en het werd al snel duidelijk dat hij daar niet wilde zijn, ook al was hij daar om zijn nieuwe film destijds te promoten, de 1996 film 'The Funeral'.

Hij leek er het hele interview helemaal niet bij te zijn, niet alleen stond zijn microfoon verkeerd aan, maar bovendien hield hij gedurende het hele interview een sigaret in zijn handen.

Conan stelde Ferrara vragen over Madonna, maar kreeg sarcastische reacties. Conan zou zelfs een opmerking maken over hoe Abel slaagde, "de nuchterheidstest", hoewel het duidelijk was dat de gastheer sarcastisch was.

Hoe slecht het hele interview was om naar te kijken, het lijkt alsof de dingen achter de schermen veel erger waren. Jaren later bracht Willem Dafoe het interview ter sprake en fans konden niet geloven wat O'Brien te zeggen had.

Conan O'Brien gaf toe naast Willem Dafoe dat Abel Ferrara wegliep voor het interview

In 2019 verscheen Willem Dafoe op Conan. Het blijkt dat de iconische acteur een behoorlijk geheugen heeft, want hij herinnerde zich Conan's ongemakkelijke interview met Abel van jaren daarvoor.

Conan was geschokt door de herinnering aan Dafoe en hij vertelde de details achter de schermen die fans volledig schokten.

"Hij is geweldig maar excentriek. Hij zat in de hoek… Ik deed mijn best… maar wist je dat voordat het interview begon, de show op het punt stond te beginnen, hij wegliep."

"Onze segmentproducent moest de lift naar beneden nemen en hem op straat oppakken en terugbrengen. Dit is een interview dat het bekijken waard is. Dat was een fantastisch, gek, vreemd moment."

Dafoe was goed bevriend met de regisseur, dus de hele beproeving klopte volledig in zijn boeken. Zoals je je kunt voorstellen, waren er maar weinig live tv-interviews voor Abel gedurende de rest van zijn carrière, omdat hij in plaats daarvan achter de camera bleef werken.

Ondanks het feit dat het interview helemaal naar het zuiden ging, hadden fans niets dan lof voor Conan en de manier waarop hij zich tijdens een rotsachtig interview gedroeg.

Fans applaudisseerden voor Conan O'Brien voor de manier waarop hij het interview uitvoerde

Conan heeft in het verleden een aantal lastige gasten doorstaan, we kijken naar jou Kari Wuhrer…

Op zowel YouTube als Reddit spraken fans over het interview van O'Brien samen met Abel en voor het grootste deel prees iedereen de gastheer voor hoe geweldig hij het deed, maakte grappen en liet het interview stromen, ondanks dat de regisseur duidelijk eruit.

"Eerlijk gezegd, dit is een van de weinige echt echte talkshow-interviews. Geen script, de man ontspoorde, Conan deed het meesterlijk. Kwaliteitsmateriaal dat de late nachthosts van vandaag in hun bloei niet konden overtreffen."

"Ik hou ervan, zelfs na zo'n moeilijke gast in de show, Conan slaagt er nog steeds in om de show soepel en vermakelijk te laten verlopen."

"Alsof ik wist dat Conan snel van begrip was, maar dit interview testte hem tot het uiterste, denk ik."

Fans probeerden ook te sympathiseren met de gast en zijn slechte vaardigheden tijdens een live tv-interview: "Hij was gewoon zichzelf. Hij was echt. Hij zei dat ik gewend ben om achter de camera te staan. Dat is hoe hij is wanneer hij een beetje nerveus is en hij voor de camera staat. Ik vond hem best interessant."

Desalniettemin kunnen we Conan en zijn staf achter de schermen allemaal applaudisseren, omdat ze het interview op de een of andere manier op meer manieren hebben weten te redden.

Aanbevolen: