James Corden zit niet in de Mario-film en Twitter viert feest

James Corden zit niet in de Mario-film en Twitter viert feest
James Corden zit niet in de Mario-film en Twitter viert feest
Anonim

Het is een slechte week om James Corden te zijn in de Twitterverse.

Eerder deze week bevond Corden zich aan de ontvangende kant van minder dan vriendelijke tweets nadat hij het BTS-leger boos had gemaakt omdat hij ze 15-jarige meisjes noemde.

En nu is Corden weer een van de meest genoemde onderwerpen op het sociale-mediaplatform, en hoewel de tweets deze keer feestelijk zijn, vieren ze zeker niet de 43-jarige televisiepresentator omdat hij goed is… leuk gevonden.

Nintendo heeft gisteren aangekondigd dat een van hun populairste eigenschappen, Super Mario, naar het grote scherm wordt gebracht via een deal met Universal Studios en Illumination, de animatiestudio achter de films Minions en The Secret Life of Pets. De cast-aankondiging heeft Twitter in een stroomversnelling gebracht: in een beweging die een Twitter-gebruiker in mei 2020 leek te voorspellen, heeft de Super Mario Bros.-film Hollywood's minst favoriete Chris (dat is Pratt) gecast als het populaire videogamepersonage.

De aankondiging heeft veel fans van de Italiaanse loodgieter tot ontzetting achtergelaten dat hij niet zal worden geuit door Charles Martinet, die het iconische personage sinds het begin van de jaren negentig meer dan 100 keer heeft geuit. Er was zelfs een duw voor Danny Devito om de rol op zich te nemen. Maar fans hebben zich verenigd vanwege de enige zilveren rand die ze hebben zien opduiken uit deze donkere wolk van casting: de afwezigheid van James Corden.

"'James Corden' trending vanwege de opluchting dat hij NIET in de nieuwe Mario-film is, is zowel correct als eerlijk", schreef een opgeluchte fan, terwijl een andere zei: "iedereen klaagt dat Chris Pratt wordt gecast als Mario, maar ik denk dat we allemaal even de tijd moeten nemen om blij te zijn dat het niet James Corden was", die 13 duizend likes op hun tweet ontvingen.

Een fan wilde erop wijzen dat er, ondanks de aangekondigde cast, nog steeds genoeg mogelijke personages waren die Corden in de toekomst zou kunnen spelen, waaronder de gemene Wario die hem haatte.

"James Corden als Wario", schreven ze. "Zo, ik heb de casting zojuist nog vervloekt gemaakt dan het al is."

"Ik vind het geweldig hoe James Corden zo synoniem is met irritante seks dat zelfs als hij niet in de Super Mario Bros.-film zit, zijn naam nog steeds trends door associatie is, gewoon omdat het is wat mensen verwachten, " merkte op een geamuseerde fan, terwijl een ander de hele situatie hilarisch vond. "James Corden is trending omdat mensen denken dat de Mario-casting erger had kunnen zijn, ik hou altijd van Twitter", schreven ze.

Corden ligt onlangs onder vuur omdat hij verscheen in Camilla Cabello's Cinderella-reboot voor Amazon, en zijn aanwezigheid in The Prom van Netflix werd beschreven als een 'ergste nachtmerrie'.

Het lijkt erop dat Twitter eindelijk samen is gekomen met een verenigd doel, om allemaal even de tijd te nemen om het feit te waarderen dat Corden voor een keer niet is gecast in een film waarin hij niets te zoeken heeft.

Aanbevolen: