Hoe Rob McElhenney 60 pond aankwam 'want het is altijd zonnig in Philadelphia

Inhoudsopgave:

Hoe Rob McElhenney 60 pond aankwam 'want het is altijd zonnig in Philadelphia
Hoe Rob McElhenney 60 pond aankwam 'want het is altijd zonnig in Philadelphia
Anonim

It's Always Sunny In Philadelphia is sinds 2005 in de lucht en op dit moment is de veelgeprezen serie de langstlopende komedie in de televisiegeschiedenis. De eerdere seizoenen hadden wat tijd nodig om op gang te komen, maar toen de show eenmaal op gang kwam, was er gewoon geen terugkijken voor de cast en crew.

Rob McElhenney is de maker en een van de sterren in de show, en de acteur was geweldig zowel voor als achter de camera's tijdens de historische run van de show. Op een bepaald moment in de show onderging McElhenny een dramatische fysieke transformatie waardoor hij 60 pond toevoegde. aan zijn frame.

Fans van de show waren volledig geschokt door de fysieke transformatie die hij onderging, en we weten nu hoe de acteur dit in zo'n korte tijd voor elkaar heeft gekregen. Laten we eens luisteren naar wat hij te zeggen had over zijn reis om 60 lbs toe te voegen.

McElhenney is het brein achter 'It's Always Sunny'

It's Always Sunny in Philadelphia is een van de langstlopende en meest succesvolle tv-shows aller tijden, en het heeft het spel veranderd sinds het zijn debuut maakte. De serie is gemaakt door Rob McElhenney, die ook het personage Mac speelt in de show.

McElhenney's briljante idee voor de show maakte plaats voor waar de fans nu van houden, en zijn vertolking van Mac was uitstekend tijdens de tijd van de show op televisie. Elk personage voelt uniek en maakt deel uit van het grotere geheel, en dit is een bewijs van het schrijven en acteren in de show.

Normaal gesproken had McElhenney tijdens de eerdere seizoenen van de show een slank postuur, maar de dingen veranderden snel nadat de acteur een dramatische fysieke transformatie onderging.

Hij kwam 60 pond aan. Voor seizoen 7

Tijdens seizoen 7 van de show merkten fans meteen dat McElhenney veel gewicht had ingepakt voor het personage. De gewichtstoename was een centraal punt van de show, en er was zelfs een hele aflevering gewijd aan het vertellen van het verhaal van hoe Mac enorm werd.

Natuurlijk, 60 pond aankomen. in korte tijd is niet gemakkelijk, en het kostte McElhenney wat aanpassing om dit voor elkaar te krijgen.

Volgens de acteur: Toen ik begon, deed ik het met kipfilet en rijst en groenten. Maar als je er vier maanden in zit en je voor de derde of vierde keer per dag 1.000 calorieën moet afbouwen en je moet ofwel drie kipfilets, twee kopjes rijst en twee kopjes groenten eten -- of één Big Mac -- je begint de Big Mac te zien en realiseert je dat het een stuk makkelijker is om naar beneden te komen … En dan at ik af en toe drie donuts. En elke dag was een van mijn ma altijden een calorierijke eiwitshake.”

Hij at een ton

Indrukwekkend, de ster was in staat om dingen naar een ander niveau te tillen met zijn calorietoename op weg naar een grotere versie van zichzelf.

“Dus toen had ik Krispy Kreme-donuts. Elke ochtend at ik er vier…. Op een gegeven moment is het niet meer zo leuk. Tegen de middag dronk ik ijs. Ik zou ijs nemen, en ik zou het 's ochtends op het aanrecht zetten en dan zou het smelten. En dan zou ik er weight gainer in doen, en dat dronk ik elke dag. Dus toen dronk ik zwaar. Dat was een geweldig excuus om wijn te drinken, 'onthulde hij.

Big Macs en Krispy Kreme-donuts zullen zeker werken als ze in overvloed worden gegeten, maar McElhenney had nog een trucje in petto toen hij aan het inpakken was om Mac op het kleine scherm te spelen.

“Ik heb gelezen dat kwark heel langzaam in je maag metaboliseert. Als je kwark eet, is het laatste wat je wilt doen het eten vlak voordat je naar bed gaat, omdat het zo langzaam metaboliseert. Dus ik dacht: 'Dat is wat ik moet doen.' Dus begon ik midden in de nacht kwark te eten. Ik zou om 2 uur 's nachts wakker worden en ik zou kwark eten. En een week later kwam ik op een maandag binnen, en om wat voor reden dan ook, het was alsof ik een klap kreeg…. Ik ging van ongeveer 160 naar 220, zei hij.

Uiteindelijk liet de acteur het gewicht vallen om terug te keren naar zijn normale grootte. In de afgelopen seizoenen van de show ziet de acteur er zelfs volledig opgevijzeld uit, met een merkbare hoeveelheid spieren terwijl hij vet laat vallen. Het is weer een wilde transformatie voor de acteur, alleen deze keer is het aan de gezondere kant van de dingen.

Aanbevolen: