De echte reden waarom Ariana Grande dakloos was toen ze voor het eerst in Hollywood aankwam

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Ariana Grande dakloos was toen ze voor het eerst in Hollywood aankwam
De echte reden waarom Ariana Grande dakloos was toen ze voor het eerst in Hollywood aankwam
Anonim

Ariana Grande blijft een monsternaam in de media, zowel op tv als in muziek. Haar rol in 'The Voice' maakte haar stinkend rijk en bovendien staat ze vaak in de krantenkoppen en wordt ze de woeste rechter van de show genoemd.

Hoewel ze het tegenwoordig goed doet met een aantal enorme betaaldags, was dat niet altijd het geval. Natuurlijk, ze is veel opgegroeid sinds haar rol in Nickelodeon's 'Victorious', maar het was niet bepaald gemakkelijk om de rol te bemachtigen.

We kijken terug naar wat Grande doormaakte toen hij probeerde de rol te krijgen. Zoals we zullen onthullen, was het een worsteling, omdat ze in een hotel woonde terwijl ze wachtte op een reactie na haar auditie.

Zelfs toen ze uiteindelijk de rol kreeg, was er nog steeds een beetje controverse achter de schermen, waar we ook op zullen ingaan.

Verrassend genoeg kreeg Ariana Grande op jonge leeftijd te maken met afwijzing

Op dit moment behoort Ariana Grande tot de elite in de muziekindustrie, met een krachtig vermogen van $200 miljoen. Dat aantal zal alleen maar nog hoger worden, aangezien ze ook op andere plaatsen blijft gedijen, zoals op 'The Voice', met tussen de $ 20 en $ 25 miljoen per seizoen.

Laten we niet eens beginnen aan haar goedkeuringsdeals, die op dit moment eindeloos lijken te zijn.

Vreemd genoeg was het niet altijd roem en fortuin voor Ariana Grande. Net als zoveel anderen kreeg ze al vroeg te maken met afwijzing, en dat houdt ook in dat ze werd afgewezen terwijl ze auditie deed voor de koorclub van de school … iets dat op dit moment ongelooflijk lijkt.

Grande onthulde samen met Pop Crush, ze herinnert zich nog steeds de naam van de leraar die haar opzij duwde.

"Ik heb het koor niet gehaald op mijn middelbare school", vertelde Grande aan de interviewer. "Ze lieten me niet binnen. Cool Cats, Pine Crest, Mr. Malone - vergeet dat nooit."

"Kijk me nu eens aan, meneer Malone!"

Het blijkt dat dit niet de enige keer was dat Grande onzekere tijden in haar carrière doormaakte.

Ariana Grande leefde vanuit een hotelkamer terwijl ze auditie deed voor Nickelodeon's 'Victorious'

Op 14-jarige leeftijd pakte Ariana samen met haar moeder hun koffers naar LA, in de hoop dat ze een carrièreveranderende rol zou krijgen in de Nickelodeon-show ' Victorious '. Hoewel ze uiteindelijk de rol kreeg, was niets zeker toen ze auditie deed. In feite, zoals Grande onthulde naast Billboard, verbleef ze de hele tijd in een hotel naast haar moeder terwijl ze wachtten op een reactie terug.

Ik was heel jong. Ik was 14, maar ik was hier nog nooit geweest tot ik werd teruggebeld. Mijn moeder zei: 'Denk je dat je dit echt kunt? We krijgen een plek. Moeten we een appartement krijgen, denk je?' Ze lieten ons lang wachten, 'vervolgde Grande. “Er zit een lange tijd tussen de volgende callback en de volgende, en we logeerden in een hotel. … Ik had zoiets van: 'Ik hoop het, ik heb geen idee.' En dan, godzijdank, want wat als ik het niet kreeg? En toen zei ze: 'We hebben dit huurcontract voor de komende zes maanden!'”

De rol zou haar carrière veranderen en al snel zou het zoveel nieuwe deuren openen, zowel op tv als in de muziekwereld.

Helaas, als het gaat om haar tijd op ' Victorious', hebben fans het meestal over een bepaalde vete die achter de schermen plaatsvond tussen Grande en een bepaalde co-ster.

Grande's tijd op de show werd herinnerd voor een vete naast Victoria Justice

De 28-jarige is zeker wat opgegroeid sinds haar tijd op de Nickelodeon-show, maar tot op de dag van vandaag wordt er achter de schermen gebabbeld over een rivaliteit tussen Ariana Grande en Victoria Justice.

Beiden hebben de situatie de afgelopen jaren verspreid, waarbij Grande commentaar gaf op een foto van Justice IG. Bovendien zou Justitie een verklaring afgeven, waarin hij vermeldde dat de media opgeblazen waren.

"Iedereen dacht dat ik deze pestkop was en gemeen tegen haar was, wat niet verder van de waarheid kan zijn. Natuurlijk hadden we onze verschillen, maar iedereen in de cast van Victorious was een familie en ik hou van ze".

Bovendien onthulde Victoria samen met E Online dat ze in de toekomst open zou staan voor een reünie of een soort reboot.

"Ik ben samengekomen met de cast en we hebben allemaal rondgehangen en ik hou heel veel van ze. Ik bedoel, ik zou wel iets willen doen. Ik weet het niet. Om eerlijk te zijn, ik weet echt niet wat er met dat alles aan de hand is, maar ik hou erg van die cast en had zo veel plezier om met ze te werken vroeger en, weet je, zou graag met ze omgaan zeker nog een keer."

De spanning behoort zeker tot het verleden.

Aanbevolen: