15 BTS-feiten over het is altijd zonnig in Philadelphia

Inhoudsopgave:

15 BTS-feiten over het is altijd zonnig in Philadelphia
15 BTS-feiten over het is altijd zonnig in Philadelphia
Anonim

It's Always Sunny in Philadelphia wordt vaak beschouwd als een van de grappigste shows op televisie. Gebaseerd op een groep narcistische vrienden die samen een bar hebben in Philadelphia, is deze show in staat gebleven relevant te blijven sinds hij 15 jaar geleden voor het eerst debuteerde. De cast zit vol met geweldige acteurs die hun personages zo goed spelen, dat het echt moeilijk te geloven is dat ze zich niet zo gedragen buiten het scherm.

Ondanks dat het ongelooflijk populair is onder Philadelphians, is de show geliefd bij mensen uit het hele land en zelfs uit de hele wereld. 14 seizoenen later en fans stemmen nog steeds religieus af om te zien wat voor capriolen "de bende" de volgende keer zal doen. Er zijn veel interessante feiten achter de schermen over de show die inzicht geven in hoe dit meesterwerk van een sitcom vandaag is ontstaan.

Hier zijn 15 feiten achter de schermen over It's Always Sunny in Philadelphia.

15 De piloot kost ongeveer $ 100 om te maken

It's Always Sunny in Philadelphia had een bescheiden begin toen ze voor het eerst begonnen, omdat ze erin slaagden een deal van FX te krijgen nadat ze hen de pilot hadden laten zien, die slechts ongeveer $ 100 kostte om te maken. Dit is zeker een ander budget dan de miljoenen die de show kan uitgeven aan elke aflevering voor de nieuwere seizoenen.

14 De show is ontstaan uit een nare droom die Rob McElhenney had over een man met kanker en zijn ongevoelige vrienden

Een nare droom van maker Rob McElhenney begon eigenlijk met It's Always Sunny in Philadelphia. Rob had ooit een droom over hoe het zou zijn om geen sympathie te krijgen van zijn vrienden als ze erachter zouden komen dat hij kanker had. Dat is wat de plot van de piloot uiteindelijk werd, wat in hoge mate aantoonde hoe "de bende" de komende seizoenen zou stimuleren.

13 De acteurs drinken eigenlijk nooit alcohol tijdens het filmen

Alcohol drinken is iets wat de personages van It's Always Sunny in Philadelphia eigenlijk elke aflevering doen. Rob McElhenney heeft verklaard dat niemand op de set drinkt, omdat dit de show in gevaar zou brengen. Deze acteurs doen echter geweldig werk door de effecten van bierconsumptie heel echt te laten voelen.

12 Danny DeVito verdronk bijna tijdens het opnemen van een onderwaterscène

De finale van seizoen 11 werd bijna fataal voor acteur Danny DeVito tijdens het opnemen van een onderwaterscène. Danny moest zwaar worden belast om onder water te blijven vanwege zijn drijfvermogen, maar hij had serieus geworsteld om weer naar de oppervlakte te komen en zei: "hij zag zijn leven voor zijn ogen flitsen" voordat hij werd gered.

11 Rob McElhenney zette zijn baan als ober voort tijdens het eerste seizoen van de show

Rob McElhenney speelt 'Mac' in de show en heeft nu genoeg geld om te doen wat hij wil als hij niet aan het filmen is. Dit was echter niet altijd het geval voor hem, aangezien hij als ober in Hollywood werkte voordat de show genoeg geld opbracht om zich volledig op acteren te concentreren.

10 Een door fans gemaakt 'It's Always Sunny In Moscow' bracht een heel seizoen uit in 2014

Deze sitcom is geliefd bij mensen over de hele wereld, en er is zelfs een door fans gemaakte Russische versie van de show genaamd It's Always Sunny in Moskou. Deze hervertelling van de show duurde één seizoen in 2014 en laat zien hoe invloedrijk het programma is geworden.

9 Danny DeVito's casting voor het tweede seizoen zorgde ervoor dat de show niet werd geannuleerd

Het eerste seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia kreeg niet het aantal kijkers waar FX op hoopte. FX wilde een acteur met een grote naam, zoals Danny DeVito, aan de groep toevoegen en toen de rest van de cast zei dat ze geen wijzigingen wilden aanbrengen, dreigden ze de show te annuleren.

8 Dee's karakter werd oorspronkelijk verondersteld de stem van de rede voor de bende te zijn

Kaitlin Olson's personage van Dee Reynolds in de show is altijd het mikpunt van de grap en kan erg vluchtig zijn. Dit is zeker een 180 van wat haar oorspronkelijke rol had moeten zijn, wat een serieuzer personage zou zijn dat wordt beschouwd als de redelijke stem van de bende.

7 In de eindcredits zijn geheime berichten ingebed

Na elke aflevering van It's Always Sunny in Philadelphia zijn de stemmen van Glenn Howerton, Charlie Day en Rob McElhenney te horen, maar het lijkt wartaal te zijn. Het blijkt dat het verborgen berichten zijn die alleen kunnen worden ontcijferd als ze achterstevoren worden afgespeeld. De berichten zelf lijken altijd het woord "bruin" te noemen, waarover fans verdeeld zijn over wat ze bedoelen.

6 Rob McElhenney's lichaamstransformatie op de show omvatte een enorme hoeveelheid off-screen eten en trainen

Een geschikte Rob McElhenney had ooit een gewicht van 60 pond voor een "Fat Mac"-verhaallijn. Hij was snel weer in staat om gescheurd te worden, en de velen die denken dat Rob dit allemaal alleen voor de komedie deed, zouden het bij het verkeerde eind hebben. Rob heeft verklaard dat hij een aanzienlijk bedrag heeft gekregen om de transformaties uit te voeren.

5 Rob McElhenney en Kaitlin Olson hebben een echte bar in Philly Called Mac's Tavern

De bar die wordt gebruikt voor het filmen van de televisieshow bevindt zich eigenlijk in Los Angeles, maar er is nog steeds een stukje van de show in Philadelphia met Mac's Tavern. Rob en zijn vrouw Kaitlin zijn beide eigenaren van deze zeer echte bar die je kunt vinden op Market Street in Philadelphia.

4 De iconische groene man werd geïnspireerd door een echt persoon

Green Man van It's Always Sunny in Philadelphia is een nietje geworden bij sportevenementen in Philadelphia, omdat iemand altijd in het groene pak lijkt te zijn gekleed. Rob McElhenney zei dat hij het personage kreeg van een van zijn jeugdvrienden die tijdens een voetbalwedstrijd een groen pak droeg.

3 Ze schieten scènes op hetzelfde perceel als Seinfeld deed

Voor het 13e seizoen van de show werden de opnames verplaatst naar Studio City in Californië, dat vroeger de thuisbasis was van de legendarische sitcom Seinfeld. De cast van It's Always Sunny in Philadelphia bracht hulde aan de show toen 'de bende' hun leven verwarde met wat er in Seinfeld gebeurde.

2 De eerste werktitel van de show was 'Jerks'

'Jerks' zou kunnen beschrijven hoe de personages zich gedragen in de show, maar goed dat dit slechts een werktitel was en niet de naam van de show werd. It's Always Sunny in Philadelphia is tegenwoordig zo'n belangrijk onderdeel van comedy-televisie geworden, en de naam waarmee ze gingen, past beter bij de show dan wat 'Jerks' had kunnen doen.

1 De openingscredits werden door de makers op een digitale camera opgenomen terwijl ze op een avond door Philadelphia reden

Tijdens het verzamelen van film voor de openingscredits van de pilot, reden de makers van de show rond om video's van Philadelphia te maken met een digitale camera. Deze klassieke shots worden vandaag de dag nog steeds gebruikt in de show, en een ander interessant punt is het feit dat alle shots 's nachts zijn ondanks het "zonnige" dat in de titel van de show wordt gebruikt.

Aanbevolen: