Fans zeggen dat dit momenteel de engste films op Netflix zijn

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit momenteel de engste films op Netflix zijn
Fans zeggen dat dit momenteel de engste films op Netflix zijn
Anonim

Met Halloween om de hoek, zullen horrorfilms een plekje op de televisies van veel mensen vinden. Want wie kijkt er nou niet graag af en toe naar een enge film, of misschien zelfs wel elke dag? Als je een die-hard fan bent van horrorfilms, dan stream je misschien elke dag uren en uren "griezelig" materiaal. Met de massale productie van alle filmgenres, met name horrorfilms, kun je echter verdwaald raken en niet weten welke show je moet bekijken.

Studies hebben aangetoond dat het kijken naar een horrorfilm gunstig is voor je gezondheid. Wanneer u wordt blootgesteld aan enge scènes, verhoogt u uw serotonineniveau, verhoogt u het aantal calorieën dat u verbrandt en verlicht u uw depressieve gevoelens. Bovendien leer je hoe je jezelf kunt beschermen. Aangezien enge films een positief effect hebben op zowel je fysieke als mentale gezondheid, bekijk je de onderstaande lijst voor de top 8 engste films die nu op Netflix worden gestreamd.

8 Zijn huis (2020)

De horror-thrillerfilm His House vertelt het verhaal van een vluchtelingenfamilie uit Zuid-Soedan die naar het Verenigd Koninkrijk is gevlucht. Sope Dirisu als Bol en zijn vrouw Wunmi Mosaku als Rial vluchtten weg uit Zuid-Soedan met hun dochter Nyagak, gespeeld door Malaika Abigaba. Hun dochter stierf toen ze de oceaan probeerden over te steken. Wanneer ze het Verenigd Koninkrijk bereiken, geeft de regering hen onderdak in een huis dat wordt achtervolgd door een nachtheks. De film raakt aan de ellende waarmee vluchtelingen worden geconfronteerd als ze worden achtergelaten. Het portretteert ook het racismeprobleem en andere sociale kwesties.

7 Creep 2 (2017)

De psychologische horrorfilm Creep 2 werd uitgebracht in 2017 en geregisseerd door Patrick Brice. De film volgt het verhaal van seriemoordenaar Aaron, gespeeld door Mark Duplass, die een webserieproducent genaamd Sara (Desiree Akhavan) naar zijn afgelegen hut lokt. Vervolgens geeft hij zijn waarheid toe en vertelt haar dat hij haar een extra dag zal laten leven als ze een documentaire over zijn leven opneemt. Creep 3 is al in de maak, met Mark Duplass die de hoofdrol op zich neemt en Brice opnieuw het vervolg regisseert.

6 The Old Ways (2020)

Brigitte Kali Canales speelt de rol van Cristina Lopez in de Amerikaanse horrorfilm The Old Ways. Brigitte, een verslaggeefster van Mexicaanse afkomst die in de VS woont, gaat naar haar staat Veracruz in Mexico om verslag uit te brengen over hekserij. Lopez wordt vervolgens in Mexico ontvoerd door mensen die hekserij beoefenen en een uitdrijving op haar willen uitvoeren. Buitengewone scènes samen met exorcismepraktijken zijn alomtegenwoordig in de film. Andere castleden in The Old Ways zijn Andrea Cortes die Miranda en Julia Vera speelt als Luz.

5 Pan's Labyrinth (2006)

Guillermo Del Toro heeft in 2006 de Spaans-Mexicaanse donkere fantasiefilm Pan's Labyrinth geschreven, geregisseerd en gecoproduceerd. Tot de cast behoren Ivana Baquero als Ofelia, Sergi Lopez als Captain Vidal, Maribel Verdù als Mercedes, Doug Jones als de Faun, Ariadna Gil als Carmen en anderen. Critici hebben Pan's Labyrinth vergeleken met Alice In Wonderland, maar dan voor volwassenen. De plot van de film speelt zich af in 1944 in Spanje, waar Ofelia gelooft dat ze een prinses is en verschillende riskante processen moet ondergaan om onsterfelijk te worden.

4 Cam (2018)

Daniel Goldhaber, Isa Mazzei en Isabelle Link-Levy hebben een verhaal dat ze schreven omgezet in een film geregisseerd door Goldhaber en geschreven door Mazzei. De film heet Cam en is een Amerikaanse psychologische horrorfilm die werd uitgebracht in 2018. De filmsterren Madeleine Brewer als Alice, Patch Darragh als Tinger, Melora W alters als Lynne, Devin Druid als Jordan, Imani Hakim als Baby en anderen. Cam vertelt het verhaal van een camgirl die erotische scènes opvoert voor haar klanten. Ze wordt op een dag wakker en ziet dat haar kanaal is gestolen door een lookalike.

3 Gerald's Game (2017)

Amerikaanse psychologische horrorthrillerfilm Gerald's Game is gebaseerd op een roman geschreven door Stephen King in 1992. Het volgt het verhaal van Carla Gugino als Jessie Burlingame en haar man Bruce Greenwood als Gerald Burlingame. Het stel gaat naar een afgelegen huis voor een vakantie en hoopt hun seksleven nieuw leven in te blazen. Bruce sterft echter aan een hartaanval met Carla geboeid aan het bed. En dan beginnen de horror en actie. Andere castleden zijn Carel Struycken als Moonlight Man, Henry Thomas als Jessie's vader, Chiara Aurelia als Mouse en Kate Siegel als Jessie's moeder.

2 Syndroom van Berlijn (2017)

Berlin Syndrome is een psychologische thriller-horrorfilm gebaseerd op de roman van Melanie Joosten. De film is geregisseerd door Cate Shortland en geschreven door Shaun Grant. Clare Havel, gespeeld door Teresa Palmer, is een Australische fotograaf die naar Duitsland reist. Daar ontmoet ze Andi Werner, gespeeld door Max Riemelt. Andi lokt Teresa zijn huis in om seks met haar te hebben. Ze wordt de volgende dag wakker en ontdekt dat hij haar in zijn appartement heeft opgesloten. De film zit vol met enge scènes en met het psychopathische en extreme gedrag van Max. Berlin Syndrome is een huiveringwekkende en onvergetelijke film.

1 Shutter Island (2010)

Shutter Island-evenementen vinden plaats in een mentale gevangenis voor crimineel gestoorden, en de film zelf is crimineel gestoord. De Amerikaanse neo-noir psychologische thriller is een must-see. Het is geregisseerd door Martin Scorsese en geschreven door Laeta Kalogridis. Leonardo DiCaprio speelt de rol van plaatsvervangend US Marshal Edward Teddy Daniels, die op zoek is naar een patiënt die is weggelopen uit een psychiatrische inrichting op Shutter Island. Andere castleden zijn Mark Ruffalo als Chuck Aule, Ben Kingsley als Dr. John Cawley, Michelle Williams als Dolores Chanal en Patricia Clarkson als Rachel Solando.

Aanbevolen: