Fans denken dat dit een van de engste scènes in 'Harry Potter' is

Fans denken dat dit een van de engste scènes in 'Harry Potter' is
Fans denken dat dit een van de engste scènes in 'Harry Potter' is
Anonim

De tovenaarsavonturen van 'Harry Potter' zijn misschien al eeuwen geleden officieel geëindigd, maar de fans zijn er nog niet overheen.

Van JK Rowling's Pottermore-turned-Wizard World (die regelmatig updates krijgt en fans verdiept in de wereld van HP) tot 'A Cursed Child' en 'Fantastic Beasts', blijft magie stromen uit de franchise.

Toch is niet alles zo zoet als strooptaartjes voor Harry Potter-fans, vooral als het om de films gaat.

Zelfs voordat fans JK Rowling begonnen aan te zetten, waren ze tevreden met het onderscheiden van de manieren waarop de serie anders was dan de films. Zoals alle bioscoopbezoekers weten, nemen producenten, regisseurs en zelfs acteurs vaak wat licentie bij bepaalde scènes.

Van het veranderen van voorheen iconische lijnen tot het toevoegen of volledig verwijderen van opmerkelijke scènes, producenten deden een nummer op 'Harry Potter'. Hoewel de film soms de dingen beter illustreerde (zoals hoe Harry en Ron zulke snelle vrienden werden), ontbrak het over het algemeen op veel manieren.

Een goed voorbeeld? Wat fans op Quora een van de engste scènes in de hele Harry Potter-franchise noemen.

De scène: Harry en Voldemort vechten te midden van het puin op een van de hoogste verdiepingen van Zweinstein. "Kom op Tom, laten we eindigen zoals we begonnen… samen."

Op het eerste gezicht klinkt dit als een epische regel. De twee personages zullen samen de dood ingaan, de band die hen verbindt verbreken, en Harry redt de mensheid (het tovenaarstype?) door zichzelf op te offeren.

Harry Potter en Voldemort vallen van Zweinstein in Harry Potter
Harry Potter en Voldemort vallen van Zweinstein in Harry Potter

Maar wacht even, zeggen fans. Deze twee zijn een paar van de machtigste tovenaars ter wereld. Wat voor soort strijd in de magische wereld eindigt met twee van de hoofdpersonages die zichzelf van een gebouw werpen… Voldemort laat ze toch gewoon op de binnenplaats verschijnen!

Bovendien, zoals een commentator opmerkte, leek het erop dat Harry en de oude Tom Riddle op het punt stonden te knuffelen. Dat verpestte destijds de stemming voor veel bioscoopbezoekers, en zelfs voor degenen die decennia later thuis opnieuw keken.

Oh, en het is ook het "oude" deel dat fans stoort met Tom Riddle. Hoewel die regel in het begin episch klinkt, komt de huivering binnen als fans proberen bij elkaar te komen toen Harry en Voldemort echt samen waren.

Natuurlijk, Voldemort probeerde legitiem Harry te vermoorden toen hij een baby was, maar Harry herinnert zich dat niet echt. Het is niet alsof ze elkaar kenden, vanaf Harry's geboorte of zijn hele leven.

Ze kwamen oog in oog te staan in 'Goblet of Fire' tijdens het Toverschool Toernooi, natuurlijk. Maar die zin laat het klinken alsof Harry en Voldemort altijd al ruzie hebben gehad, terwijl het pas onlangs tot een breuk is gekomen.

Per slot van rekening heeft Voldemort al die tijd in Harry's hoofd gezeten, maar Voldemort zelf wist het niet eens.

Het volstaat te zeggen dat fans niet onder de indruk zijn van deze cringey-scène of de meest cringy-regel in alle HP-films samen.

Aanbevolen: