De cast van 'Mean Girls': heeft iedereen het druk met werk in 2021?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Mean Girls': heeft iedereen het druk met werk in 2021?
De cast van 'Mean Girls': heeft iedereen het druk met werk in 2021?
Anonim

De tienerkomedie Mean Girls ging in première in 2004 en 17 jaar later is het nog steeds een grote hit. De film werd zeker een van de bekendste tienerklassiekers van de jaren 2000 en opende zeker veel deuren voor sterren als Rachel McAdams, Amanda Seyfried en Lindsay Lohan.

Vandaag bekijken we hoe druk de cast van Mean Girls is in 2021. Als je je ooit hebt afgevraagd welke acteurs dit jaar in projecten verschenen en welke niet, blijf dan scrollen om erachter te komen!

10 Lindsay Lohan verscheen in één show (+ twee aankomende projecten)

We trappen de lijst af met actrice Lindsay Lohan die Cady Heron speelde in de tienerkomedie van 2004. In 2021 was Lohan te zien in een aflevering van de volwassen geanimeerde comedyshow Devil May Care waarin ze de stem gaf aan Ziva. Volgens haar IMDb-pagina heeft de actrice momenteel twee aankomende projecten - een naamloos Lindsay Lohan/Netflix-project dat momenteel wordt opgenomen, en de aangekondigde film Cursed.

9 Jonathan Bennett verscheen in één show en vier films (+ vijf aankomende projecten)

De volgende op de lijst is Jonathan Bennett die Aaron Samuels speelde in Mean Girls. Dit jaar was de acteur te zien als Michael Williams in de actiedramashow Station 19 en hij verscheen ook in de films Take Me to Tarzana, Potato Dreams of America, A Country Romance en Blue Call. Volgens zijn IMDb-pagina heeft Bennett momenteel vijf aankomende projecten - Snow Falls die is voltooid, Fire Island en Day Six die in postproductie zijn, The Bothy die in pre-productie is en Chagrin die zojuist is aangekondigd.

8 Rachel McAdams verscheen in één show (+ twee aankomende projecten)

Laten we verder gaan met Rachel McAdams die Regina George speelde in de populaire tienerfilm. In 2021 was McAdams te horen als de stem achter Christine Palmer in de animatieserie What If…?.

Volgens haar IMDb-pagina heeft de actrice momenteel twee aankomende projecten: Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Are You There God? It's Me, Margaret, die beide in postproductie zijn.

7 Tina Fey verscheen in drie shows en twee films (+ één aankomend project)

Tina Fey die mevrouw Sharon Norbury speelde in Mean Girls is de volgende. Dit jaar was de actrice te zien in shows als Saturday Night Live, Only Murders in the Building en Girls5eva, evenals in de films 22 vs. Earth en Free Guy. Volgens haar IMDb-pagina heeft de actrice momenteel één aankomend project - Maggie Moore(s) dat momenteel wordt gefilmd.

6 Tim Meadows verscheen in zeven shows en twee korte films (+ één aankomend project)

De volgende op de lijst is Tim Meadows die Principal Ron Duvall speelde in de tienerklassieker uit de jaren 2000. Dit jaar was de acteur te zien in de shows Bless the Harts, No Activity, Miracle Workers, Ultra City Smiths, Brooklyn Nine-Nine, Batman: The Audio Adventures en The Goldbergs evenals de korte films John Bronco Rides Again en The Echt coole Converse Club. Volgens de IMDb-pagina van Meadows heeft hij momenteel één aankomend project - de animatiefilm Saurus City die in postproductie is.

5 Lacey Chabert verscheen in één show en één film (+ één aankomend project)

Laten we verder gaan met Lacey Chabert die Gretchen Wieners speelde in Mean Girls. Dit jaar was de actrice te zien als Tess Harper in de misdaaddramaserie The Crossword Mysteries en in de televisiefilm Sweet Carolina. Volgens Chabert's IMDb-profiel heeft ze momenteel één binnenkomend project - Acre Beyond the Rye, dat onlangs werd aangekondigd.

4 Lizzy Caplan heeft twee aankomende projecten

Lizzy Caplan die Janis Ian speelde in Mean Girls is de volgende. Op dit moment is de actrice in 2021 niet in films of shows te zien, maar volgens haar IMDb-pagina heeft ze twee aankomende projecten.

Een daarvan is de show Inside Job waarin ze Reagan Ridley zal spelen en de andere is de film Cobweb. Beide projecten zijn momenteel in postproductie.

3 Amanda Seyfried verscheen in één film (+ drie aankomende projecten)

De volgende op de lijst is Amanda Seyfried die Karen Smith speelde in de tienerfilm. Dit jaar was Seyfried te zien in de horrorfilm Things Heard & Seen. Volgens haar IMDb-pagina heeft de actrice momenteel drie aankomende projecten - de films A Mouthful of Air en Birdwatching, die beide zijn voltooid, en de miniserie The Dropout die in postproductie is.

2 Daniel Franzese heeft een aankomend project

Laten we verder gaan met Daniel Franzese die Damian Leigh speelde in Mean Girls. Net als Lizzy Caplan was ook Franzese in 2021 nog nergens in te zien, althans tot nu toe. Volgens zijn IMDb-pagina heeft de acteur echter één aankomend project - de film Hypnotized die is voltooid.

1 Ten slotte verscheen Ana Gasteyer in drie shows (+ twee aankomende projecten)

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Ana Gasteyer die Betsy Heron speelde in de beroemde film uit 2004. In 2021 was de actrice te zien (of te horen) in de shows Mickey Mouse Mixed-Up Adventures, The Goldbergs, en Zegen de Harten. Volgens haar IMDb-pagina heeft Gasteyer momenteel twee aankomende projecten - de film A Clüsterfünke Christmas die wordt gefilmd, en de show American Auto die in pre-productie is.

Aanbevolen: