De cast van 'Harry Potter': heeft iedereen het druk met werk in 2021?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Harry Potter': heeft iedereen het druk met werk in 2021?
De cast van 'Harry Potter': heeft iedereen het druk met werk in 2021?
Anonim

De eerste film in de Harry Potter-franchise ging in première in 2001 en werd meteen een enorme hit over de hele wereld. Fans over de hele wereld konden geen genoeg krijgen van de tovenaarswereld en het is veilig om te zeggen dat ze er kapot van waren toen de franchise in 2011 eindigde.

Vandaag bekijken we hoe goed de cast van de franchise het doet in 2021. Van in hoeveel projecten ze dit jaar hebben gezeten tot in hoeveel projecten we ze binnenkort kunnen verwachten - blijf scrollen om alle details te weten te komen!

10 Daniel Radcliffe verscheen in één show (en heeft één aankomend project)

Daniel Radcliffe Harry Potter-salaris
Daniel Radcliffe Harry Potter-salaris

We trappen de lijst af met acteur Daniel Radcliffe die Harry Potter speelde in de populaire fantasiefranchise. Niet alleen verzilvert hij nog steeds zijn salaris voor zijn werk in de beroemde franchise, maar hij heeft het in 2021 net zo druk met zijn werk als altijd. In 2021 was Radcliffe te zien in de anthologiekomedieserie Miracle Workers. Volgens Radcliffe's IMDb-pagina heeft de acteur momenteel één aankomend project - de film Lost City of D, die momenteel in postproductie is.

9 Emma Watson is nergens in verschenen (en heeft geen aankomende projecten)

De volgende op de lijst is Emma Watson die Hermelien Griffel speelde in de Harry Potter-films. Ondanks haar rol in zo'n enorme franchise, voelt Watson zich niet altijd zo op haar gemak om beroemd te zijn, en daarom doet ze tegenwoordig niet altijd veel acteerwerk. Dit jaar was de actrice in geen enkel project te zien en volgens haar IMDb-pagina heeft Watson momenteel ook geen aankomende projecten. De actrice was voor het laatst te zien in de romantische dramafilm Little Women uit 2019.

8 Rupert Grint verscheen in één show (en heeft geen aankomende projecten)

Laten we verder gaan met Rupert Grint die Ron Weasley speelde in de populaire fantasiefranchise. In 2021 verscheen Grint in één show - de psychologische horror Servant waarin hij Julian Pearce speelt.

Volgens zijn IMDb-pagina heeft de acteur momenteel geen aankomende projecten.

7 Tom Felton verscheen in één korte film (en heeft vijf aankomende projecten)

Tom Felton die Draco Malfidus speelde in de Harry Potter-films is de volgende. Dit jaar was de acteur te zien in de korte film A Tale of Two Mindsets. Volgens zijn IMDb-pagina heeft Felton momenteel vijf aankomende projecten - Save the Cinema die is voltooid; en Some Other Woman, Lead Heads, Canyon Del Muerto en Burial die allemaal in postproductie zijn.

6 Bonnie Wright verscheen nergens in (en heeft één aankomend project)

De volgende op de lijst is Bonnie Wright die Ginny Weasley speelde in de populaire fantasiefranchise. Dit jaar was de actrice in geen enkel project te zien. Volgens haar IMDb-pagina heeft Wright momenteel echter één aankomend project - de film They Who Wander, die momenteel in postproductie is.

5 Matthew Lewis verscheen in één show (en heeft geen aankomende projecten)

Laten we verder gaan met Matthew Lewis die Neville Longbottom speelde in de populaire fantasiefranchise. In 2021 verscheen Lewis in één project - hij speelde Hugh Hulton in de show All Creatures Great and Small. Volgens zijn IMDb-pagina heeft de acteur momenteel geen aankomende projecten.

4 Evanna Lynch verscheen in één korte film en één show (en heeft twee aankomende projecten)

Evanna Lynch, die Luna Leeflang speelde in de Harry Potter-films, is de volgende. Dit jaar was de actrice te zien in de korte film Other Half en in de show Silent Witness waarin ze Paisley Robertson speelde.

Volgens haar IMDb-pagina heeft Lynch momenteel twee aankomende projecten - de korte films You Eat Other Animals? en Bus Girl die beide in postproductie zijn.

3 Helena Bonham Carter verscheen in één show (en heeft zes aankomende projecten)

Helena Bonham Carter
Helena Bonham Carter

De volgende op de lijst is Helena Bonham Carter die Bellatrix van Detta speelde in de Harry Potter-films. Dit jaar was de actrice te zien in de show The Cleaner waarin ze Sheila speelde. Volgens haar IMDb-pagina heeft Helena Bonham Carter momenteel vijf aankomende projecten - The House dat in postproductie is, Call My Agent (VK) en Enola Holmes 2 die momenteel worden gefilmd, en The Land of Soms en Not Bloody Likely, die beide in pre-productie.

2 Maggie Smith verscheen nergens in (en heeft vier aankomende projecten)

Laten we verder gaan met Maggie Smith die Minerva Anderling speelde in de populaire fantasiefranchise. Tot nu toe is Smith in 2021 nog niet in projecten verschenen. Volgens haar IMDb-pagina heeft de actrice momenteel vier aankomende projecten - A Boy Called Christmas dat is voltooid, Downton Abbey: A New Era dat in postproductie is, en A German Life en The Miracle Club die in pre-productie zijn.

1 Harry Melling verscheen in één film (en heeft twee aankomende projecten)

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Harry Melling die Dudley Dursley speelde in de populaire fantasiefranchise. In 2021 verscheen de acteur in de film The Tragedy of Macbeth waarin hij Malcolm speelde. Volgens zijn IMDb-pagina heeft Harry Melling momenteel twee aankomende projecten - Please Baby Please, dat in postproductie is, en The Pale Blue Eye, dat in pre-productie is.

Aanbevolen: