Deze 'The Young And The Restless'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021

Inhoudsopgave:

Deze 'The Young And The Restless'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021
Deze 'The Young And The Restless'-castleden hebben het hoogste vermogen in 2021
Anonim

Oorspronkelijk uitgebracht in 1973, heeft de populaire soapserie The Young and The Restless in de loop der jaren herhaaldelijk grote golven gemaakt. Na een machtsstrijd om de stad Genua tussen de Newmans en de Abbotts, toont de show hoe ver de rijken en machtigen bereid zijn te gaan om hun doelen te bereiken.

Over het algemeen zijn fans van The Young en The Restless zich ervan bewust dat de show consequent wordt beoordeeld in de gelederen van de beste. Wat sommigen van hen misschien niet weten, is dat hun salaris ook hetzelfde patroon volgt. Hier zijn enkele van de rijkste castleden van de show.

8 Tracey E. Bregman - $7 miljoen

Het meest bekend van haar personage, Lauren Fenmore, die verscheen in The Young and The Restless, evenals The Bold and the Beautiful, Tracey E. Bregman heeft haar plaats in de geschiedenis gestempeld als een van de meest succesvolle actrices van de televisie. Bregman was te zien in verschillende soapseries, zoals haar korte optreden als Donna Temple Craig in Days of Our Lives van 1978 tot 1980. Naast haar dagdrama's bracht ze in 2004 ook een kledinglijn uit die werd gemotiveerd door yoga en die werd getoond in de Belle Gray Boutique, L. A., een winkel die eigendom is van collega-actrice en vriendin Lisa Rinna. Bregman wordt momenteel geschat op $ 7 miljoen dollar uit haar acteercarrière en een reeks investeringen, waaronder een sieradenlijn genaamd de Tracey Bregman Collection, waarvan de lancering te zien was op The Shopping Channel.

7 Melody Thomas Scott - $7 miljoen

Melody Thomas Scott is al een tijdje te zien in The Young and The Restless, toen ze in 1979 bij de cast kwam en het personage Nikki Newman speelde kort nadat de show in 1973 begon. Afgezien van haar succes in deze soapserie, heeft de beroemde actrice ook verschillende andere televisie- en filmcredits op haar naam staan. Hoewel ze in de meeste van haar rollen gewoon zichzelf leek.

In andere was ze ofwel een gastrol of speelde ze een personage; enkele van deze optredens zijn My Name is Earl and Castle, The Crazy Ones en The King of Queens. Scott behaalde het grootste deel van haar financiële succes door haar rol in The Young and The Restless, wat haar een geschat vermogen van $ 7 miljoen opleverde. Naast acteren is ze ook een gepubliceerde auteur die een boek schreef over haar tijd in de show genaamd 'Always Young and Restless: My Life On and Off America's 1 Daytime Drama'

6 Gina Tognoni - $9 miljoen

Gina Tognoni trad in 2014 toe tot The Young and The Restless als Phyllis Summer, kort na het vertrek van Michelle Stafford die vertrok om andere carrièremogelijkheden na te jagen. Tognoni groeide snel uit tot een favoriet lid van de cast nadat hij de rol had genageld. Haar succes in de show was voor velen echter geen verrassing, aangezien ze een bekende soap-veteraan is. Ze betrad het gebied van drama overdag in 1994 en verscheen in een reeks shows, waaronder Guiding Light, Venice: The Series en One Life To Live. In de loop van haar acteercarrière heeft Tognoni een imperium van $ 9 miljoen kunnen opbouwen. Het leverde haar ook drie Emmy-awards op, samen met andere erkenningen.

5 Peter Bergman - $10 miljoen

Peter Bergman begon zijn acteercarrière bij CBS en speelde de rol van Dr. Cliff Warner in de hitserie Kojak. Hoewel hij tien jaar lang de rol in Kojak speelde, kreeg hij pas zijn grote doorbraak toen hij later in 1989 bij de cast van The Young and The Restless kwam spelen als Jack Abbott. Bergman is enorm succesvol geweest van optredens overdag en heeft hem dus een geschat vermogen van $ 10 miljoen opgeleverd. Naast zijn optredens in The King of Queens en The Bold and The Beautiful is Bergman slechts in een beperkt aantal films verschenen. Zijn credits buiten het dagdrama zijn Palamino, Money, Murder en Fantasies.

4 Christel Khalil - $ 16,7 miljoen

Terwijl de meeste fans haar leerden kennen als Lily Winters van The Young and The Restless, zit Christel Khalil al een tijdje in de industrie. Ze begon haar carrière als kindacteur op zesjarige leeftijd. Kort daarna won ze een Daytime Emmy Award in de categorie Outstanding Younger Actress.

Tot op heden is Khalil de eerste en enige minderheidsactrice die dit in de wereld heeft kunnen bereiken. Ze speelde vervolgens in verschillende films en tv-shows, waaronder The Jamie Foxx Show, You're Invited to Mary-Kate &Ashley's Christmas Party, Interview With The Assassin en 2 Broke Girls. Khalil wordt momenteel geschat op $ 16,7 miljoen.

3 Daniel Goddard - $ 16,7 miljoen

Daniel Goddard is een Australische acteur die een geweldige carrière heeft gemaakt door in soapseries te spelen. De ster verdiende zijn eerste grote doorbraak thuis in een Australische soap genaamd Home and Away. Onmiddellijk daarna werd hij internationaal erkend en kreeg hij de hoofdrol aangeboden in een Canadese serie genaamd BeastMaster, een show die hem de kans gaf om zes van zijn afleveringen te schrijven. Tijdens het filmen werd hij ook erkend vanwege zijn goede uiterlijk en kreeg hij een aantal spraakmakende modellenoptredens bij grote merken, waaronder Calvin Klein en Dolce & Gabbana.

Zijn volgende grote optreden was The Young and The Restless, waar hij nog steeds de rol van Cane Ashby speelt. Goddard werd ook erkend voor zijn goede uiterlijk door het CBS-netwerk, wat hem een kort modelleringsoptreden opleverde in de show The Prince Is Right. Hij wordt geschat op 16,7 miljoen dollar. Afgezien van een paar filmcredits, verdiende hij het grootste deel van zijn geld door zijn tijd in soapseries en modellencontracten.

2 Eric Braeden - $ 25 miljoen

De Amerikaanse acteur Eric Braeden speelt sinds 1980 consequent de rol van Victor Newman. Terwijl hij zijn rol in The Young and The Restless een aantal seizoenen hernam, werkte Braeden tussen de opnames door ook aan een aantal andere projecten. Enkele hiervan zijn Hawaii Five-O, The Bold and the Beautiful, Gunsmoke en How I Met Your Mother. Hij had ook filmoptredens zoals in Escape from the Planet of the Apes en Titanic. Ondanks dat hij al deze andere credits had, kwam het grootste deel van het vermogen van $ 25 miljoen van de ster uit zijn rol als Victor Newman.

1 Lauralee Bell - $200 miljoen

Hoewel ze de dochter is van Lee Phillip en William J. Bell, de makers van The Young and The Reckless, evenals The Bold and The Beautiful, had Lauralee Bell het niet gemakkelijk. Ze maakte haar acteerdebuut met de rol van model in The Young and The Restless in 1983. Een paar jaar later kreeg de actrice de rol van Christine Blair aangeboden, een personage dat ze vanaf de grond wist op te bouwen. Naast haar succes als actrice won ze in 2013 ook een Daytime Emmy Award voor het binnenhalen van de populaire webserie mI promise. De ster wordt momenteel geschat op een waarde van $ 200 miljoen, die werd verdiend door haar acteercarrière en productie.

Aanbevolen: