Naar welke tv-programma's kijkt de koningin?

Inhoudsopgave:

Naar welke tv-programma's kijkt de koningin?
Naar welke tv-programma's kijkt de koningin?
Anonim

Kijkt Koningin Elizabeth II veel tv? Nou, het zal je misschien verbazen te horen dat ze dat doet. Of misschien ben je helemaal niet verrast. De vijfennegentigjarige monarch vindt het heerlijk om lekker op de bank te zitten en zich neer te strijken voor een avond vol tv-entertainment van hoge kwaliteit. Deze liefde voor televisie is zeker niet nieuw: als je ooit The Crown hebt gezien, weet je dat de koningin tv-schermen heeft bekeken of erop is verschenen sinds ze voor het eerst in de vroege jaren '50 verschenen.

De koningin kijkt naar verluidt graag 's avonds laat, nadat haar taken voor de dag zijn gedaan, en kijkt zoveel televisie dat ze onlangs 'knakt' is van het balanceren van zowel drukke dagen als late nachten. Televisie is naar verluidt ook een grote troost voor de vorst sinds de dood van haar overleden echtgenoot, Prins Philip Dus wat voor soort shows kijkt de koninklijke familie graag? En heeft ze favorieten? Lees verder om erachter te komen.

6 De koningin kijkt graag naar 'The Crown' van Netflix

Als iemand een tv-programma van miljoenen dollars heeft gemaakt waarin je leven en dat van je naaste familie tot in de kleinste details wordt onderzocht, kan het je vergeven worden dat je het kanaal hebt omgedraaid als het ooit op tv kwam. Maar de koningin is niet zo verlegen om naar een fictieve interpretatie van haar leven op het scherm te kijken, met wratten en zo. Sterker nog, ze is volgens een hooggeplaatste hoveling "redelijk vermaakt" met het kijken naar The Crown. Ze is dol op de verhaallijnen, maar vindt ze soms onrealistisch, en natuurlijk ver verwijderd van haar herinnering aan gebeurtenissen. Toch kijkt ze graag naar het koninklijke drama, maar hoeveel ze heeft gezien en welke seizoenen, kunnen we niet zeggen.

5 Ze houdt ook van quizshows

De koningin is echt net als wij. Als ze aan het eind van de middag besluit haar voeten omhoog te doen en te genieten van thee en koekjes, zet ze de tv aan en gaat ze zitten om te genieten van een aantal kwaliteitsspelshows. Ja, het blijkt dat een van haar favoriete quizprogramma's een Britse show is genaamd Pointless - waarin deelnemers strijden om de minst voorkomende antwoorden over een bepaald onderwerp. Als bijvoorbeeld wordt gevraagd om een hoofdstad te geven die begint met 'P', moet een deelnemer het minst gedenkwaardige antwoord geven - dus 'Parijs' zou meer punten verdienen dan 'Pyongyang', maar het doel is om een antwoord te geven met de minste punten mogelijk. De show is een Brits hoofdbestanddeel en Hare Majesteit vindt het geweldig!

4 Er is ook gezegd dat de koningin naar 'Britain's Got Talent' gaat kijken

Naast haar voorliefde voor quizshows, keek de koningin ook - zo wordt gezegd - de occasionele aflevering van Britain's Got Talent, de wedstrijdshow die de meest getalenteerde Brit van het land probeert te vinden, wat hun talent ook is zijn. De royal zou onder de indruk zijn van de deelnemers aan de show en heeft velen van hen persoonlijk voor haar laten optreden, zoals in de Royal Albert Hall in Londen.

3 Net als de rest van ons, geniet ze van 'Downton Abbey'

The Queen houdt ook van een beetje fantasierijk amusement en is naar verluidt een fervent kijker van Downton Abbey en geniet niet alleen van het verhaal van de aristocratische familie Crawley, maar wijst ook graag op fouten in zowel de plot als de opnames van de voorstelling! Ja, de koningin heeft een scherp oog voor onnauwkeurigheden als het gaat om de tijdsperiode en kostuums in de show, en wijst ze vaak op paleisassistenten.

Downton Abbey is een nationale favoriet en wordt door miljoenen mensen in Groot-Brittannië en de wereld bekeken. Hoewel we weten dat Hare Majesteit de tv-serie leuk vindt, weten we niet zeker of zij de film ook heeft gezien.

2 De koningin kijkt ook graag naar live sport

The Queen is een grote fan van sport, zoals we allemaal weten, en dit verta alt zich in haar kijkvoorkeuren. Volgens bronnen kijkt de royal graag naar live sport op tv en blijft ze vaak 's avonds laat op om buitenlandse evenementen te kijken, waardoor ze de volgende dag moe is.

Onlangs hield de koningin zichzelf tot laat in de nacht wakker om te zien hoe de Britse tennisster Emma Raducanu haar grand slam-titel won op de US Open. Na Emma's verbluffende overwinning bracht Hare Majesteit een verklaring uit waarin ze de jonge sportster feliciteerde.

1 De boodschap van de koningin aan Emma Raducanu

Ik feliciteer je met je succes bij het winnen van de Open Kampioenschappen van de Verenigde Staten. Het is een opmerkelijke prestatie op zo'n jonge leeftijd en het is een bewijs van je harde werk en toewijding.

Ik twijfel er niet aan dat jouw uitstekende prestaties, en die van je tegenstander Leylah Fernandez, de volgende generatie tennissers zullen inspireren.

"Ik stuur jou en je vele supporters mijn hartelijke gelukwensen. ELIZABETH R."

Aanbevolen: