De cast van 'Peaky Blinders' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Peaky Blinders' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Peaky Blinders' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De cast van Peaky Blinders heeft een van de meest getalenteerde line-ups van acteurs en actrices. Netflix pakte de serie op en maakte van de show een Netflix-origineel na de groeiende populariteit op BBC. Vanwege COVID-19 werd de productie voor het zesde en laatste seizoen stopgezet en wordt nu ergens in 2022 verwacht. De anticipatie voor dit seizoen is anders dan alle andere. Fans hebben de Shelby's al meer dan twee jaar niet gezien sinds de release van seizoen vijf op 4 oktober 2019.

Waarom sprak deze serie zo aan bij fans? Het lijkt erop dat mensen de show niet alleen leuk vinden, ze houden er ook van. Cillian Murphy is de ster van de show, maar hij zou niets zijn zonder zijn ondersteunende cast. De familie Shelby is bereid alles voor de ander te doen en daarom zijn ze zo ver gekomen. Schurken komen en gaan, maar de familie blijft hoe dan ook bij elkaar. Laten we eens kijken naar de cast van deze ongelooflijke serie en hoe ze hun indrukwekkende vermogen hebben vergaard.

9 Finn Cole: $2 miljoen netto waarde

Finn Cole is misschien later bij de show gekomen, maar zijn komst heeft zeker indruk gemaakt. Finn speelt Michael Gray, de lang verloren gewaande zoon van Polly, die uiteindelijk de levensstijl van zijn neef vervoegt in Peaky Blinders. Actrice Anya Taylor-Joy speelt zijn vrouw in de serie. Cole heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen en is vooral bekend van zijn rollen in Animal Kingdom, Here Are the Young Men en Dreamland.

8 Paul Anderson: $2 miljoen netto waarde

De oudste van de gebroeders Shelby is de losgeslagen Arthur Shelby. Hij speelt een dronkaard in de serie die al het vuile werk van Thomas opknapt. Paul Anderson speelt een van de meest populaire personages in de show en is erin geslaagd zijn vermogen op te bouwen. Anderson kreeg een hoofdrol in The Revenant naast Leonardo DiCaprio en zijn tegenspeler van Peaky Blinders, Tom Hardy.

7 Sophie Rundle: $2,5 miljoen nettowaarde

Sophie speelt de enige Shelby-zus in de familie, Ada. Of haar broers haar mening nu respecteren of niet, ze gaat ze die geven! Peaky is absoluut de doorbraakrol van Sophie Rundle die haar vermogen heeft doen groeien tot ongeveer $ 2,5 miljoen. Rundle was onlangs ook te zien in The Midnight Sky van Netflix met George Clooney, Felicity Jones, Tiffany Boone en Kyle Chandler.

6 Annabelle Wallis: $4 miljoen nettowaarde

Hoewel de liefde voor het leven van Thomas niet voorbij seizoen drie is gekomen, verdient Grace Shelby het om op deze lijst te staan. De chemie op het scherm tussen Annabelle Wallis en Cillian Murphy was werkelijk onberispelijk. Het was jammer om haar personage zo vroeg in de serie te zien verdwijnen, maar de show moet doorgaan!

5 Aiden Gillen: $8 miljoen nettowaarde

Aiden Gillen speelt de rol van Aberama Gold die een gevaarlijke reputatie heeft, maar v alt voor de enige echte Polly Gray. Aberama is een huurmoordenaar van Romany Gypsy die seizoen vijf niet levend verlaat. Gillen maakte ook deel uit van een andere grote televisieserie die Petyr Baelish speelde, ook bekend als Littlefinger, in Game Of Thrones. Het is geen wonder dat deze Ierse acteur een nettowaarde van $ 8 miljoen heeft.

4 Sam Claflin: $8 miljoen nettowaarde

Sam Claflin was erg laat in het spel omdat zijn personage, Oswald Mosley, pas in seizoen vijf werd geïntroduceerd. Zijn personage zal een belangrijke rol spelen in seizoen zes wanneer hij het fascisme in Groot-Brittannië begint te introduceren. Sam Claflin is een zeer bekende Engelse acteur en speelde in de films Love, Rosie; op drift; Me Before You, en natuurlijk de legendarische Hunger Games-films.

3 Cillian Murphy: $20 miljoen netto waarde

"Ik betaal niet voor pakken. Mijn pakken zijn van het huis of het huis brandt af," - Thomas Shelby.

Cillian Murphy is een waanzinnig getalenteerde acteur die de leider van de Birmingham-bende speelt in Peaky Blinders. Thomas Shelby is een meester-manipulator en ondernemer die iedereen te slim af is die voor hem durft te komen.

Murphy is ook verschenen in de hitfilms Batman Begins, Dunkirk en Dark Knight Rises, waarmee hij zijn nettowaarde van $ 20 miljoen heeft verdiend. Nadat de show volgend jaar afloopt, begint hij met filmen voor de Peaky Blinders-film in 2023.

2 Helen McCrory: $ 25 miljoen nettowaarde

De geliefde Helen McCrory stierf op 16 april 2021 aan kanker. Ze was een buitengewoon getalenteerde actrice die erkenning kreeg door haar rol in de Harry Potter-films en door haar vertolking van Polly Gray in Peaky Blinders. Helen bouwde een naam op in Hollywood en ze zal enorm gemist worden in de filmindustrie. Na een ongelooflijke carrière in de acteerwereld vergaarde ze een nettowaarde van $ 25 miljoen.

1 Tom Hardy: $45 miljoen nettowaarde

Het landen van de Engelse acteur, Tom Hardy, voor de rol van Alfie Solomons was enorm voor de franchise. Hardy is een acteur uit de A-lijst die een secundair personage speelt in Peaky Blinder, wat alleen maar bijdraagt aan de toch al geweldige hoofdcast. Hij speelt een Joodse bendeleider in de serie en doet het tot in de perfectie. Tom Hardy speelde in films Venom, Black Hawk Down, Legend en Mad Max. Het is geen verrassing dat Hardy het hoogste vermogen heeft van de hele cast.

Aanbevolen: