The Princess Diaries' wordt 20: waar is de cast vandaag?

Inhoudsopgave:

The Princess Diaries' wordt 20: waar is de cast vandaag?
The Princess Diaries' wordt 20: waar is de cast vandaag?
Anonim

Hou je mond! Kun je geloven dat The Princess Dirie s 20 jaar oud is. De film vierde zijn mijlpaaljubileum op 29 juli en fans kunnen niet geloven dat Mia Thermopolis (Anne Hathaway) 20 jaar geleden ontdekte dat ze een prinses was.

Er is veel gepraat over een derde deel van de film, die zou oppakken met Mia als koningin en misschien met Nicholas. De tweede film, The Princess Diaries 2: The Royal Engagement, liet zien dat Mia werkte voor gelijke rechten met wie ze moest trouwen en ondanks dat het tegen de boeken van Meg Cabot inging, hoopte iedereen dat ze ware liefde zou vinden.

Directeur Gary Marshall stierf voordat er een nieuwe film kon worden opgenomen en er gaan geruchten dat Mindy Kaling het project op zich zou nemen. Zou de originele cast twintig jaar later terugkomen? Dat hopen we zeker. Laten we voor nu eens kijken waar de cast vandaag is beland.

Waar wordt The Princess Diaries vandaag, 20 jaar later, gegoten?

10 Anne Hathaway

De ster van de film, koningin Mia Thermopolis, wordt gespeeld door Anne Hathaway. The Princess Diaries schoten de actrice omhoog naar roem, en ze is tot op de dag van vandaag nog steeds een van de grootste actrices van Hollywood. Het afgelopen jaar vierde ze ook 15 jaar The Devil Wears Prada en is ze virtueel herenigd met de cast.

Hathaway filmde ook twee films, Locked Down, een romantische komedie overvalfilm, en Sesamstraat, die in 2022 wordt uitgebracht. Wat televisie betreft, ze verscheen in een aflevering van RuPaul's Drag Race. En ze speelt momenteel in de Amazon Original Series, Solos, een dramatische anthologiereeks. Zoek naar Hathaway in de aankomende drama-miniserie, We Crashed. Afgezien van acteren, is Hathaway druk bezig met het zorgen voor haar twee kinderen met echtgenoot, Adam Shulman.

9 Julie Andrews

De koningin zelf, Julie Andrews speelde koningin Clarice en de grootmoeder van Mia. Bij de tweede film ging ze met pensioen en gaf de rol aan haar kleindochter, dus hopelijk zou ze in ieder geval verschijnen als er een derde film komt.

Hoe gaat het nu met haar? Welnu, ze spreekt momenteel de verteller Lady Whistledown in in de Netflix-show, Bridgerton. In juni eerde Andrews Dick Van Dyke tijdens de Kennedy Center Honours. Ze speelde naast Van Dyke in Mary Poppins. In november wordt Andrews gehuldigd tijdens het jaarlijkse Life Achievement Award-gala van het American Film Institute, na anderhalf jaar uitstel.

8 Hector Elizondo

Héctor Elizondo speelde Jospeh "Joe", de lijfwacht van de koningin en uiteindelijk Mia's lijfwacht in de film. Hij werd meer een vaderfiguur in Mia's leven en ging met pensioen in de tweede film nadat hij met de koningin was getrouwd, dus nogmaals, hopelijk zou hij in de derde film verschijnen als het gebeurt.

Fans zullen blij zijn te horen dat hij nog steeds acteert. Hij speelt George in de muziekdramafilm Music, die eerder dit jaar uitkwam. Ook verscheen hij in de documentaire Rita Moreno: Just A Girl Who Decided To Go For It als zichzelf. Wat betreft tv, Elizondo, heeft zojuist een periode van tien jaar in Last Man Standing beëindigd als Ed Alzate, waarin hij de baas van Mike Baxter (Tim Allen) speelde.

7 Heather Matarazzo

Heather Matarazzo, die ook een post voor een jubileum plaatste, speelde Lilly Moscovitz, de beste vriendin van Mia en een activist voor vele doelen. Moscovitz maakte een kleine verschijning in de tweede film, omdat Mia natuurlijk niet kon trouwen zonder haar beste vriendin, dus ze zou hoogstwaarschijnlijk in toekomstige films te zien zijn.

Matarazzo is sindsdien blijven acteren en begint meer te regisseren en achter de schermen te werken. Ze werkt samen met haar vrouw, komiek en schrijver Heather Turman. Ze is ook op TikTok, waar ze vertelt over haar leven en eerdere rollen.

6 Mandy Moore

Weet je nog toen Mandy Moore a.k.a. Lana Thomas, haar uitvoering van "Stupid Cupid?" versloeg? Zij en Mia vochten voor dezelfde man, Josh Bryant, maar leken uiteindelijk beleefd tegen elkaar te zijn. Ze verscheen echter niet in de tweede film.

Momenteel speelt Moore de hoofdrol in de populaire NBC-prijswinnende show This Is Us. Ze vernieuwde ook haar muziekcarrière en bracht vorig jaar een EP uit. Ze verwelkomde haar eerste kind, een zoon, August, met haar man Taylor Goldsmith in maart van dit jaar.

5 Robert Schwartzman

Robert Schwartzman speelde Michael Moscovitz, broer van Lilly en crush van Mia. Hoewel het leek alsof de twee aan het einde van de film samenkwamen, verscheen hij niet in het vervolg, tot ongenoegen van de fans. Ze waren niet samen, omdat Mia op zoek was naar een toekomstige echtgenoot. Sindsdien wendde Robert Schwartzman zich tot achter de camerarollen. Naast acteren en regisseren is Schwartzman ook lid van de band Rooney, die het meest bekend is om het nummer "When Did Your Heart Go Missing?"

4 Chris Pine

Chris Pine verscheen nooit in de eerste film, maar was een opmerkelijk onderdeel van de franchise. Hij speelde Sir Nicholas, de man die probeerde de Genoviaanse troon van Mia te nemen, maar in plaats daarvan verliefd op haar werd. En hopelijk zou haar liefdesbelang zijn als nummer drie gebeurt.

Pine speelde voor het laatst in Wonder Woman 1984 en heeft nog een paar rollen op stapel staan. Violence of Action, Don't Worry Darling en All the Old Knives zijn in postproductie. Hij is momenteel bezig met het filmen van een verfilming van de game Dungeons & Dragons, die in 2023 zal verschijnen. Pine heeft sinds 2018 een relatie met de Britse actrice Annabelle Wallis.

3 Erik Von Detten

De hartenbreker van de film, Josh Bryant, werd gespeeld door Erik von Detten. Von Detten keerde echter niet terug voor de tweede film en misschien ook niet voor de derde. Zijn laatste filmrol was in 2010. De voormalige acteur heeft nu een reguliere baan en is getrouwd.

Hij en zijn vrouw, Angela, verwelkomden vorig jaar hun eerste kind, Claire, en hun tweede kind, Thomas, afgelopen maart. e! sprak in januari met Erik von Detten en hij legde uit waarom hij stopte met acteren.

2 Caroline Goodall

Caroline Goodall, speelde Helen Thermopolis, een schilder en Mia's moeder. Ze moedigde Mia altijd aan om haar hart te volgen als het erop aankwam een prinses te zijn en trouwde uiteindelijk met Mia's leraar Engels, meneer O'Connell, en kreeg samen een baby. We zagen Mia's halfbroer, Trevor, in de tweede film.

Goodall acteert nog steeds en heeft momenteel twee films, The Islander en The Bay of Silence, in postproductie. Ze verscheen dit jaar ook in The Hitman's Wife's Bodyguard.

1 Sean O'Bryan

Sean O'Bryan, die Mr. Patrick O'Connell speelde, acteert tot op de dag van vandaag. Hopelijk zou hij terugkomen met Goodall om hun rollen in de derde film opnieuw op te nemen, aangezien hij wel op Mia's bruiloft het vervolg verscheen.

O'Bryan is dit jaar druk bezig geweest met de hoofdrol in een aflevering van 9-1-1: Lone Star. Hij was dit jaar ook te zien in de film Boy Makes Girl. Er is niet veel bekend over de film, behalve dat het een sciencefictionfilm zou moeten zijn.

Aanbevolen: