The Stars Of 'Superstore': waar ze begonnen zijn

Inhoudsopgave:

The Stars Of 'Superstore': waar ze begonnen zijn
The Stars Of 'Superstore': waar ze begonnen zijn
Anonim

Superstore is een Amerikaanse sitcom die zes seizoenen op NBC werd uitgezonden, debuteerde in 2015 en de finale van de serie in 2021 uitzond. Het groeide snel in populariteit, en veel fans relateerden het aan The Office vanwege de gekke baas, twee sterren met chemie in het midden en eigenzinnige ondersteunende karakters.

De personages in deze show zijn van verschillende leeftijden, wat ook een gradiënt van acteerervaring betekent. In de eerste paar seizoenen is de oudste actrice in de tachtig, terwijl de jongste halverwege de twintig is. Met zo'n breed spectrum is het altijd interessant om te zien wat voor soort achtergronden deze rijzende sterren (of huidige sterren) op tafel brengen.

Sinds Superstore zo'n hit was op de Amerikaanse tv, willen fans overal weten waar de sterren van deze show hun start hebben gemaakt.

10 Linda Porter (Myrtle)

Linda Porter foto
Linda Porter foto

Linda Porter, onze resident winkelassistente, begon haar acteercarrière in 1988 in de film Twins (met Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito). Sindsdien kwam ze binnen of speelde ze bijrollen in Pee-Wee's Big Holiday, Suite Life on Deck en Dude, Where's My Car? … onder andere films. Ondanks haar leeftijd was Porter niet in veel producties gecast, maar maakte ze met plezier een thuis bij Superstore. Ze stierf in september 2019.

9 Jon Barinholtz (Marcus)

Jon Barinholtz
Jon Barinholtz

Jon Barinholtz heeft ook een kortere filmografie, ondanks dat hij zes jaar in de show is geweest. Jon's talenten hebben hem ertoe gebracht om deel te nemen aan films als Dumb and Dumber To en om samen met zijn broer Ike te schitteren in The Oath. Barinholtz begon echter met een grote franchise toen hij in 2013 acteerde in een korte film geproduceerd door Marvel Studios: Marvel One-Shot: Agent Carter.

8 Kaliko Kauahi (Sandra)

Kaliko Kauahi is vaak de zoete komische noot in Superstore, dus het is verrassend dat ze maar een paar credits op haar cv heeft staan. Voordat ze bij haar winkelfamilie kwam, speelde Kauahi in een paar films: Hall Pass, Birds of a Feather en Tales from the Catholic Church of Elvis! Haar vroegste werk op IMDb, ELI, was een korte film die in 2007 werd uitgebracht.

7 Nico Santos (Mateo)

Nico Santos begon zijn carrière in 2014 en werd gecast in een korte eenmalige rol in de televisieserie Ground Floor. Van daaruit werd hij geboekt in vier afleveringen van Go-Go Boy Interrupted en bleef hij de ladder opklimmen. Sindsdien is Santos te zien in producties als Paul Blart: Mall Cop 2 en Crazy Rich Asians.

6 Mark McKinney (Glenn)

Mark McKinney1
Mark McKinney1

Mark McKinney is geen onbekende in de hoofdrol in televisieseries. Hoewel hij nu wordt erkend als de gekke kribbe van Superstore, heeft hij in een lange lijst van films en shows gestaan. Zijn eerste rol was ook zijn langste - McKinney speelde in 1988 in de Canadese sketchcomedygroep The Kids in the Hall en was in 103 afleveringen van de show, die in 2022 zal worden voortgezet.

5 Colton Dunn (Garrett)

Colton Dunn1
Colton Dunn1

Colton Dunn zit al jaren in de entertainmentindustrie en verdiende maar liefst 88 credits voor zijn filmografie. Naast acteren leunde hij ook zijn stem aan verschillende tekenfilmshows, zoals Big City Greens en Nickelodeon's Middlemost Post. Zijn komische timing bracht hem op een paar afleveringen van Key and Peele, maar zijn start was in een grote franchise, met de stem van War Machine in Marvel Super Heroes: What The--?!

4 Nichole Sakura (Cheyenne)

Nichole Sakura is gewend om centraal te staan. Voordat ze zich bij de Superstore-cast voegde, speelde ze in verschillende afleveringen van Shameless en speelde ze in een film genaamd Teenage Cocktail. Toen ze haar acteercarrière begon, werd ze gecast in films als Project X en speelde ze in Model Minority, beide uitgebracht in 2012.

3 Lauren Ash (Dina)

Lauren Ash trad in 2006 toe tot de film- en tv-acteerwereld. Hoewel ze recentelijk in deze hitshow speelde, was haar bescheiden begin in een Canadese comedyserie genaamd The Wilkinsons en als een kort ondersteunend personage in Lars and the Echte meid. Tussen nu en dan heeft Ash in veel televisieprogramma's een eenmalige rol gespeeld en heeft hij verschillende stripfiguren ingesproken.

2 Ben Feldman (Jonah_

Ben Feldman is het meest recentelijk, naast Superstore, een stem geweest in de show Monsters at Work (een spin-off van Monsters Inc. TV-short op Disney+). Hoewel Feldman veel titels op zijn cv heeft staan, werkte zijn eerste grote doorbraak zij aan zij met Hilary Duff in de romcom The Perfect Man uit 2005.

1 Amerika Ferrera (Amy)

Afbeelding
Afbeelding

America Ferrera, de ster van de show, heeft veel opmerkelijke prestaties geleverd. Zo sprak ze ‘Astrid’ in in de hele How to Train Your Dragon-franchise van Freamworks, speelde ze in de televisieserie Ugly Betty en uitte ze een van de feeën in de animatiefilm Tinkerbell. Haar eerste grote rol was echter samen met drie andere hoofdrolspelers in 2005 op de set van The Sisterhood of the Traveling Pants.

Aanbevolen: