De cast van 'Ted Lasso' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Ted Lasso' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Ted Lasso' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De sensatie van Ted Lasso zorgt ervoor dat fans zich afvragen… hoeveel verdienen deze getalenteerde acteurs en actrices eigenlijk? Jason Sudeikis is de hoofdrolspeler van de serie en hij heeft in veel iconische films gespeeld. De cast bestaat ook uit Hannah Waddingham, Juno Temple, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Phil Dunster, Nick Mohammed, Toheeb Jimoh, Jeremy Swift en nog veel meer. De show werd verlengd voor een derde seizoen en de cast en schrijvers zullen een grote loonsverhoging ontvangen.

Ted Lasso domineerde bij de Emmy's en won vier prijzen, waaronder Outstanding Comedy Series en Outstanding Actor in a Comedy Series. Apple TV+ brak records omdat het de eerste streamingdienst was die pas in het tweede jaar dat het in aanmerking kwam een Emmy Award in een programmacategorie won. De show en de cast zijn zo geliefd, dus hun salaris lijkt welverdiend. Laten we eens kijken hoeveel de cast van Ted Lasso momenteel waard is!

9 Toheeb Jimoh: $ 350, 000

Toheeb Jimoh is een Engelse acteur die bekend staat om zijn werk in de series Ted Lasso, London Kills en the Feed. Hoewel hij pas een paar jaar acteert, maakte zijn rol als Sam Obisanya in de serie hem al snel een favoriet bij de fans. Zijn geheime romance in de serie toonde zijn zachtere kant en maakte zijn karakter nog schattiger.

8 Juno-tempel: $1 miljoen

Juno Temple is vooral bekend van haar rollen in de films Wild Child, Atonement, St Trinian's, Little Birds, Killer Joe, The Dark Knight Rises en Afternoon Delight. Ze veroverde de wereld met haar vertolking van de lieve Keeley Jones in Ted Lasso. Haar romance met bad boy Roy Kent is een van de meest waardevolle relaties op het scherm geworden. Hun brutale flirts en geestige scherts maken dit paar zo vertederend.

“De feedback die ik heb gekregen van mensen die de show hebben gezien en hebben genoten van de show, vertellen over de vreugde die hen gedurende deze tijd heeft gebracht”, vertelde ze aan Access Hollywood. “Ik weet niet of dit ooit weer zal gebeuren in mijn carrière, maar ik voelde me op dezelfde manier om het te maken.

7 Phil Dunster: $1 tot $5 miljoen

Phil Dunster speelt de epische voetballer Jamie Tartt, wiens ego hem van het team afzonderde. Hij heeft naam gemaakt als acteur in het Verenigd Koninkrijk. Dunster speelde ook in de producties The Trouble with Maggie Cole, Humans, Save Me en Strike Back. Phil Dunster is ook een terugkerende gast in Hulu's Catharina de Grote.

6 Nick Mohammed: $1,5 miljoen

Nick is een Britse acteur, komiek en schrijver die in tal van sitcoms is verschenen, waaronder Ted Lasso. Hij speelde ook in de films Christopher Robin, The Martian en Bridget Jones's Baby en in televisieshows als Intelligence, Drifters en Sorry, I've Got No Head. Mohammed scoorde zijn eerste Emmy-nominatie voor zijn personage Nate, die in seizoen twee naar de donkere kant lijkt te zijn gegaan.

5 Brendan Hunt: $3 miljoen

Brendan Hunt is vooral bekend van zijn rollen in We're The Millers en Horrible Bosses 2, waarin zijn mede-ster Jason Sudeikis speelde. Hij is mede-maker en ster van de Apple TV+ sitcom. Coach Beard is een man van weinig woorden, maar hij is de rechterhand van Ted en dus vertrouwen de fans hem.

4 Jeremy Swift: $4 miljoen

Jeremy's carrière in de acteerwereld heeft meer dan drie decennia geduurd en gaat nog steeds door. Swift speelt de heerlijk onhandige Leslie Higgins, de communicatiedirecteur van de club. Jeremy Swift verscheen ook in de populaire serie Downton Abbey en de veelgeprezen film Mary Poppins Returns.

3 Brett Goldstein: $5 tot $10 miljoen

Brett speelt in deze sitcom en heeft ook meegewerkt aan het maken ervan, en hij won een Primetime Emmy Award voor Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series. Niemand anders dan Brett Goldstein had Roy Kent kunnen spelen. Hij leverde een van de meest iconische regels uit de show aan Rebecca, toen hij zei: "Je verdient iemand die je het gevoel geeft dat je door de bliksem bent getroffen. Durf geen genoegen te nemen met een boete."

Hij schreef en verscheen in de film SuperBob en schreef de Catherine Tate Live Show, en heeft ook meerdere solo stand-upshows gegeven. Hij was aanvankelijk slechts een schrijver over Ted Lasso en terwijl ze de rol van Roy schreven, wist hij dat hij het kon uitvoeren en hij had gelijk!

2 Hannah Waddingham: $5,5 miljoen

Met de groeiende populariteit van Waddingham voor haar personage op Ted Lasso, heeft haar bankrekening dit voorbeeld gevolgd. Hannah speelt de wraakzuchtige Rebecca Welton die de voetbalclub van haar ex-man wilde vernietigen… en Ted ermee. Haar karakter v alt uiteindelijk voor Teds charme en ongelooflijk pure manieren en ze worden de beste vrienden.

Hannah heeft een ongelooflijke zangstem en was eigenlijk in musicals voordat ze bij de televisie kwam. In 2015 kreeg ze de rol van Septa Unella in het HBO-drama Game of Thrones. Ze speelde ook in Sex Education van Netflix, maar Ted Lasso heeft haar op de kaart gezet!

1 Jason Sudeikis: $ 25 miljoen

In 2003 kreeg Sudeikis zijn grote doorbraak op Saturday Night Live als schrijver en in 2005 werd hij een prominente artiest in de show. Een paar jaar later brak hij door in de filmindustrie met rollen in Watching the Detectives, The Ten en Meet Bill. Sindsdien heeft Sudeikis in een aantal populaire films gespeeld, zoals We're the Millers, Horrible Bosses en Hall Pass.

Sudeikis zal een langdurige loonsverhoging ontvangen met maar liefst $ 1 miljoen per aflevering voor zijn hoofdrol in Ted Lasso. Hij verdiende aanvankelijk ongeveer $ 250.000 tot $ 300.000 per aflevering, dus dit zal het huidige vermogen van de acteur zeker verhogen.

Aanbevolen: