Dit zijn de meest winstgevende films van Shailene Woodley

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Shailene Woodley
Dit zijn de meest winstgevende films van Shailene Woodley
Anonim

Actrice Shailene Woodley werd beroemd als Amy Juergens in de dramashow The Secret Life of the American Teenager in 2008. Sindsdien heeft de actrice veel bereikt en in het afgelopen decennium speelde ze in talloze beroemde films.

Vandaag bekijken we welke van de films van de ster het meeste hebben verdiend. Van Divergent tot The Fault in Our Stars - blijf scrollen om te zien welke van Shailene Woodley's films veel geld hebben verdiend aan de kassa.

8 'The Spectacular Now' - Box Office: $ 6,9 miljoen

Het begin van de lijst is het romantische coming-of-age-drama uit 2013 The Spectacular Now. Daarin speelt Shailene Woodley Aimee Finecky en schittert ze naast Miles Teller, Brie Larson, Mary Elizabeth Winstead, Bob Odenkirk en Jennifer Jason Leigh. De film vertelt het verhaal van twee middelbare scholieren die verliefd worden en heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. The Spectacular Now werd gemaakt met een budget van $ 2,5 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 6,9 miljoen aan de kassa. Shailene Woodley en Miles Teller zijn goede vrienden sinds ze aan dit project werkten.

7 'Snowden' - Box Office: $ 37,3 miljoen

De volgende op de lijst is de biografische thriller Snowden uit 2016, die het verhaal vertelt van CIA-onderaannemer en klokkenluider Edward Snowden die zeer geheime informatie van de NSA lekte.

Shailene Woodley speelt Lindsay Mills en schittert naast Joseph Gordon-Levitt, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson en Scott Eastwood. Momenteel heeft Snowden een 7,3 rating op IMDb. De film is gemaakt met een budget van $ 40 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 37.3 miljoen aan de kassa.

6 'Adrift' - Box Office: $ 59,9 miljoen

Laten we verder gaan met het overlevingsdrama van 2018 Adrift waarin Shailene Woodley Tami Oldham speelt. Naast Woodley hebben de filmsterren Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne en Grace Palmer. De film vertelt een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt tijdens de gebeurtenissen van orkaan Raymond in 1983 en heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb. Adrift werd gemaakt met een budget van $ 35 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 59,9 miljoen aan de kassa.

5 'The Descendants' - Box Office: $ 177,2 miljoen

Het comedy-drama uit 2011 The Descendants is de volgende op de lijst. Daarin speelt Shailene Woodley Alexandra "Alex" King en schittert zij naast George Clooney, Beau Bridges, Judy Greer, Amara Miller en Judy Greer. The Descendants vertelt het verhaal van een vader die probeerde opnieuw contact te maken met zijn twee dochters nadat zijn vrouw gewond was geraakt bij een bootongeval - en het heeft momenteel een 7.3 rating op IMDb. De film is gemaakt met een budget van $ 20 miljoen en heeft uiteindelijk $ 177,2 miljoen verdiend.

4 'The Divergent Series: Allegiant' - Box Office: $ 179,2 miljoen

De volgende op de lijst is de dystopische sci-fi-actiefilm uit 2016 The Divergent Series: Allegiant. Daarin speelt Shailene Woodley Tris en schittert zij naast Theo James, Miles Teller, Ansel Elgort, Zoë Kravitz en Octavia Spencer.

De film is gebaseerd op de Divergent-boekenreeks geschreven door Veronica Roth en heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. The Divergent Series: Allegiant werd gemaakt met een budget van $ 110-142 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 179,2 miljoen aan de kassa. Na het afronden van de franchise nam Shailene Woodley een kleine pauze van acteren.

3 'Divergent' - Box Office: $288,9 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag is de sociale sci-fi-actiefilm Divergent uit 2014. Zoals eerder vermeld, speelt Shailene Woodley Tris Prior en schittert ze naast Theo James, Ashley Judd, Zoë Kravitz, Miles Teller en Kate Winslet. Divergent vertelt het verhaal van een wereld verdeeld door facties op basis van deugden en heeft momenteel een 6,6 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 88 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 288,9 miljoen aan de kassa.

2 'The Divergent Series: Insurgent' - Box Office: $ 297,3 miljoen

Laten we verder gaan met de dystopische sci-fi-actie van 2015 The Divergent Series: Insurgent - het tweede deel in The Divergent Series - dat momenteel een 6,2 rating heeft op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van 110 miljoen dollar en verdiende uiteindelijk 297,3 miljoen dollar aan de kassa.

1 'The Fault In Out Stars' - Box Office: $ 307,2 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de romantische coming-of-age-film uit 2014 The Fault in Our Stars. Daarin speelt Shailene Woodley Hazel Grace Lancaster en schittert ze naast Ansel Elgort, Laura Dern, Sam Trammell, Nat Wolff en Willem Dafoe. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2012 geschreven door John Green en heeft momenteel een 7.7 rating op IMDb. The Fault in Our Stars werd gemaakt met een budget van $ 12 miljoen en het leverde uiteindelijk maar liefst $ 307,2 miljoen op aan de kassa.

Aanbevolen: