Dit is wat de cast van 'Hey Arnold' vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Hey Arnold' vandaag waard is
Dit is wat de cast van 'Hey Arnold' vandaag waard is
Anonim

In de hele entertainmentgeschiedenis is er één bedrijf geweest dat schijnbaar de baas was over gezinsvriendelijke inhoud, Disney. Dat betekent echter niet dat Disney de enige kolos in de familie-entertainmentbusiness is, aangezien Nickelodeon al tientallen jaren populaire kinderfilms en -shows produceert. In de afgelopen 30 jaar heeft Nickelodeon bijvoorbeeld veel geliefde shows uitgezonden die de tand des tijds hebben doorstaan, waaronder Hey Arnold!

Na oorspronkelijk uitgezonden van 1996 tot 2006, kwam er een einde aan de oorspronkelijke serie van Hey Arnold!. Hoewel veel mensen geloven dat Nickelodeon het verpest heeft Hey Arnold!, heeft de show nog steeds veel fans die alles willen weten over de show en de cast. Bijvoorbeeld veel Hey Arnold! fans zijn geïnteresseerd in hoeveel geld alle sterren van de show vandaag waard zijn.

6 Lane Toran (Arnold in seizoen 1) – Netto waarde: S300, 000

Op websites zoals Wikipedia en IMDb wordt Lane Toran vermeld onder verschillende namen, waaronder Lane Toran Caudell en Toran Caudell. Het maakt echter niet uit hoe mensen Toran noemen, het is duidelijk dat hij een opmerkelijk onderdeel is van de geschiedenis van kinderamusement. Toran uitte tenslotte King Bob in Disney's Recess en hij was degene die Arnold Shortman speelde in Hey Arnold!'s eerste seizoen. Bovendien sprak Toran ook verschillende personages uit in Hey Arnold!: The Jungle Movie uit 2017, wat een coole manier is om hulde te brengen aan zijn rol in de erfenis van de show. Volgens networthwikibio.org konden al deze rollen Toran een fortuin van $300.000 vergaren.

5 Mason Vale Cotton (Arnold In The Jungle Movie) – Netto waarde: $500, 000

Sinds Mason Vale Cotton nog maar een kind was, heeft hij veel succes als acteur gehad. Nadat hij als klein kind voor het eerst de aandacht trok toen hij in 54 afleveringen van Desperate Housewives verscheen als M. J. Delfino, speelde Cotton verder in Mad Men als Bobby Draper. Hoewel Bobby het minst gefocust was op lid van de Draper-familie, is het nog steeds indrukwekkend dat Cotton deel uitmaakt van de nalatenschap van Mad Men. Helaas, Hey Arnold! fans die alleen naar de show keken, kregen nooit de stem van Cotton, de hoofdpersoon van de show, Arnold Shortman. Cotton stemde tenslotte alleen Arnold in Hey Arnold: The Jungle Movie, maar volgens richcelebrities.net hielp die rol de kindacteur om een nettowaarde van $ 500.000 te vergaren.

4 Spencer Klein (Arnold In Hey Arnold: The Movie) – Netto waarde: $850, 000

Als het gaat om de meeste animatieprogramma's, werden hun hoofdpersonages gedurende de hele serie door dezelfde acteurs gespeeld. Verbazingwekkend genoeg werd het hoofdpersonage van Hey Arnold!, Arnold Shortman, door de jaren heen door meerdere acteurs gespeeld. Afgezien van Rusty Flood en Alex D. Linz, die allebei Arnold maar een paar keer hebben geuit, seizoen 5 en Hey Arnold: The Movie-ster Spencer Klein is de minst rijke acteur om het personage te spelen. Dat gezegd hebbende, is hij nog steeds prima voor zichzelf, want volgens networthwikibio.org is Klein $ 850.000 waard.

3 Francesca Marie Smith (Helga) – Netto waarde: 1,6 miljoen

Voordat Francesca Marie Smith begon te spelen in Hey Arnold! als Helga Pataki kreeg ze rollen in populaire shows zoals Blossom en de Drew Carey Show. Bovendien sprak Smith ook personages uit in films als A Bug's Life en The Prince of Egypt. Gedurende de hele carrière van Smith was de enige keer dat ze de headliner was van een succesvolle film of show toen ze speelde in Hey Arnold! Natuurlijk, Hey Arnold! was een enorm succes, dus het leverde Smith veel geld op. Smith bevindt zich in feite nog steeds in een zeer gezonde financiële positie, aangezien ze volgens networthwikibio.org $ 1,6 miljoen waard is. Dat cijfer is des te interessanter omdat Smith jaren geleden grotendeels stopte met acteren.

2 Jamil Walker Smith (Gerald) – Netto waarde: $2 miljoen

Voor oude Nickelodeon-fans zal Jamil Walker Smith altijd het best bekend staan om zijn hoofdrol in Hey Arnold! als Gerard Johanssen. Sci-fi-fans kunnen Smith echter ook kennen als een van de sterren van de serie Stargate Universe en hij heeft ook een aantal goede soaps vanwege zijn eerdere rol in de show General Hospital. Naast al die hoofdrollen had Smith ook memorabel terugkerende rollen in shows als Sister, Sister en Waynehead. Als resultaat van zijn lange filmografie is Smith volgens idolnetworth.com $ 2 miljoen waard.

1 Dan Castellaneta (Arnolds opa) – Netto waarde: $85 miljoen

Gezien het feit dat er zoveel zijn Hey Arnold! personages, is deze lijst meestal beperkt tot acteurs die de drie belangrijkste personages van de show, Arnold, Helga en Gerald, hebben geportretteerd. Aangezien Dan Castellaneta echter een legende is en zijn stem in 75 afleveringen van de show te horen was, is het logisch om voor hem een uitzondering te maken. Castellaneta is vooral bekend vanwege het uiten van vele geliefde The Simpsons-personages, waaronder Homer, en leende ook zijn vocale talenten aan de opa van Arnold. Grotendeels vanwege de enorme contracten waar hij en zijn mede-sterren van Simpsons voor hebben gevochten, is Dan Castellaneta volgens celebritynetworth $ 85 miljoen waard.com. Het is niet verwonderlijk dat dat hem de eerste plaats op deze lijst geeft met een zeer comfortabele marge.

Aanbevolen: