Dit is wat de cast van 'Phil Of The Future' vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Phil Of The Future' vandaag waard is
Dit is wat de cast van 'Phil Of The Future' vandaag waard is
Anonim

Als er iets is dat de komst van internet overduidelijk heeft gemaakt, dan is het dit wel: over vrijwel elk onderwerp kan eindeloos worden gedebatteerd. Gezien het feit dat zoveel mensen van Disney Channel hielden als kinderen en in hun volwassen jaren, is het logisch dat er veel discussie is over welke van de shows van het netwerk de beste is. Toch is het duidelijk dat Phil of the Future op zijn minst in gesprek is voor de beste Disney Channel-shows aller tijden.

Hoe graag mensen debatteren ook, sommige dingen zijn glashelder. Er is bijvoorbeeld geen discussie over welke voormalige Phil of the Future-ster momenteel het hoogste vermogen heeft volgens betrouwbare internetrapporten.

8 J. P. Manoux's netto waarde is $400, 00

Een van die acteurs die overal in lijkt op te duiken, voor Disney Channel-fans J. P. Manoux is vooral bekend door het spelen van Phil of the Future's Vice-Principal Hackett. Dankzij die rol en zijn optredens in films als Scooby-Doo en shows als Community, Veep en verschillende andere, is Manoux $ 400.000 waard volgens celebritynetworth.com.

7 Amy Bruckner's netto waarde is $1 miljoen

Tijdens de twee seizoenen van Phil of the Future op televisie, zag de toegewijde fanbase van de show Amy Bruckner het zusje Pim tot leven wekken. Toen Phil of the Future de productie stopte, leende Bruckner haar stem aan een ander Disney Channel-project, de animatieserie American Dragon: Jake Long. Sinds 2007 heeft Bruckner echter slechts twee rollen gekregen die op IMDb worden bijgeschreven en daarom is ze volgens celebritynetworth.com slechts $ 1 miljoen waard.

6 Kay Panabaker's netto waarde is $1 miljoen

In 2004 kreeg Kay Panabaker een rol in de show Summerland en tijdens het filmen van die show deelde ze een uiterst ongemakkelijke kus met Zac Efron. Van daaruit speelde Panabaker Debbie Berwick in 13 afleveringen van Phil of the Future en schitterde in de 2009 Fame-filmremake. Nadat ze in een lange lijst met films en tv-shows was verschenen, ging Panabaker naar UCLA om zoölogie te studeren en naar verluidt werkt ze nu voor Disney's Animal Kingdom in Orlando. Volgens celebritynetworth.com heeft Panabaker's acteer- en zoölogiecarrière ertoe geleid dat ze $ 1 miljoen waard is.

5 Het nettovermogen van Lise Simms is $ 1 miljoen

Als een van de slechts vijf acteurs die in elke aflevering van Phil of the Future verscheen, speelde Lise Simms een cruciale rol in het succes van de show. Naast haar hoofdrol in Disney Channel is Simms ook zangeres, danseres en ontwerper. Volgens networthlist.org was het vermogen van Lise Simms vanaf 2020 $ 1 miljoen, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen of bijwerken.

4 Craig Anton's netto waarde is $1 miljoen - $5 miljoen

Net als Lise Simms verscheen Craig Anton in elke aflevering van Phil of the Future als een van de ouders van het titulaire personage van de show en zijn kleine zusje. Naast die rol speelde Anton ook Mr. Pettus, een personage uit de Disney Channel-show Lizzie McGuire en speelde hij memorabel in de sketchcomedyshow MADtv. Verbazingwekkend genoeg heeft Anton iets anders gemeen met Simms, er zijn geen betrouwbare bronnen die zijn vermogen bevestigen, maar volgens digitalnetworth.com heeft hij een fortuin tussen de $ 1 miljoen en $ 5 miljoen.

3 Aly Michalka's netto waarde is $2 miljoen

Sinds Aly Michalka beroemd werd vanwege haar Phil of the Future-hoofdrol, heeft ze bewezen dat ze het allemaal kan in de entertainmentindustrie. Michalka, een acteur die in films als Easy A en Grown Ups 2 heeft gespeeld, is ook een model en ze heeft verschillende nummers uitgebracht samen met haar zus en voormalige The Goldbergs-ster AJ. Hoewel sommige mensen Aly zijn vergeten, heeft ze consistent werk kunnen vinden en daarom is Michalka $ 2 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

2 Raviv "Ricky" Ullman's netto waarde is $3 miljoen

Tijdens alle 43 afleveringen van Phil of the Future speelde Raviv "Ricky" Ullman het titulaire personage Phil Diffy van de show. Naast zijn meest bekende rol had Ullman ook een hoofdrol in de Lifetime originele sitcom Rita Rocks en dook hij op in andere series zoals Phineas and Ferb, House en Cold Case. Naast zijn acteerrollen op het scherm, speelde hij in theaterproducties, heeft hij een album uitgebracht en is hij een podcaster en al die carrières hebben Ullman geholpen een fortuin van $ 3 miljoen te vergaren.

1 Brenda Song's netto waarde is $ 5 miljoen

In de lange geschiedenis van Disney Channel zijn er verschillende acteurs geweest die extreem sterke banden met het netwerk ontwikkelden, waaronder Brenda Song. De belangrijkste reden daarvoor is dat Song speelde als London Tipton in The Suite Life of Zack & Cody en The Suite Life on Deck. Bovendien heeft Song terugkerende personages gespeeld in een lange lijst van andere shows, waaronder Scandal, New Girl en Phil of the Future, waarin ze Tia speelde in acht afleveringen. Dankzij al die rollen is Song $ 5 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: