Hier is waarom 'Normal People' zo'n enorm succes was voor Hulu

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Normal People' zo'n enorm succes was voor Hulu
Hier is waarom 'Normal People' zo'n enorm succes was voor Hulu
Anonim

Normal People kwam op 29 april 2020 uit op Hulu en was meteen een hit op het platform. De serie is gebaseerd op de bestseller "Normal People", geschreven door auteur Sally Rooney. De show volgde het liefdesverhaal van twee tieners gedurende hun rommelige en onvoorspelbare leven. Niets in het leven is gegarandeerd, maar Connell en Marianne waren altijd een constante in elkaars leven. De Ierse acteur Paul Mescal en de Britse nieuwkomer Daisy Edgar-Jones speelden de hoofdrol in deze spraakmakende gelimiteerde serie over Hulu.

Noch Paul noch Daisy hadden echt iets in hun carrière meegemaakt dat zo populair was geworden als Normal People. Deze 12 afleveringen van een half uur die op Hulu verschenen, waren tot verbazing van het publiek, aangezien de weergave van het seksleven van deze personages een gebied was dat Hulu nog niet had aangeroerd. HBO Max had Euphoria en Netflix heeft nu Sex/Life, maar deze weg was erg nieuw voor Hulu. Het landen van zo'n enorme show als Normal People zette Hulu weer op de kaart!

5 Wie is Daisy Edgar-Jones?

"Felicitaties aan onze Marianne, @daisyedgarjones, voor haar GoldenGlobes-nominatie voor Beste Actrice, Limited Series. We zijn zo trots op je!"

Daisy Edgar-Jones is een jonge Britse acteur die Marianne speelt in het Hulu-drama. Haar optreden in dit streaming-serieproject was briljant, aangezien dit Daisy's eerste hoofdrol op het scherm was.

Jones vertelde de New Yorker: Ik denk dat wat 'Normal People' echt viert, de menselijke verbinding en intimiteit is, en dat is iets waar we ons allemaal heel bewust van zijn… Hopelijk zullen mensen ernaar kijken en ervan leren hoe je jezelf moet behandelen, en hoe je door anderen behandeld moet worden.”

De intieme scènes gefilmd door zowel Daisy als Paul waren erg smaakvol en deden hun beide karakters recht. De chemie van het paar op het scherm maakt deze show aanstekelijk.

4 Wie is Paul Mescal?

"Een bloedstollend optreden. ❤️ Gefeliciteerd @paul.mescal met zijn Emmy-nominatie voor Outstanding Lead Actor in een gelimiteerde serie of film."

Paul Mescal schoot naar het sterrendom als een nieuwe favoriete Ierse acteur in Hollywood nadat hij harten had veroverd als de geliefde Connell in Normal People. Mescal is klaar om het groot te maken in Hollywood met zijn debuut in Normal People en de fans staan te popelen om te zien wat hij hierna gaat doen. De jonge acteur was nerveus over zijn hoofdrol in de serie, maar hij heeft het absoluut waargemaakt.

"Het is alsof ik in de zee ben gegooid, laat staan het diepe", zei Mescal lachend over zijn hoofdrolspeler Connell. "Maar ik ben verzorgd door de mensen met wie ik heb gewerkt, dus ik heb verschillende reddingsvlotten gekregen."

3 Hulu verdiende Emmy-nominaties voor 'Normal People'

"Het is niet zo met andere shows. ❤️ NormalPeople"

Hulu is sinds 2008 in de streamingplatformgame. Het heeft in de loop der jaren een behoorlijk aantal Emmy-nominaties gezien voor The Handmaid's Tale, RuPaul's Drag Race, Ramy en natuurlijk Normal People. Dit tv-programma zal iets zijn dat je binnen een dag zult bingewatchen en fans vinden zeker dat het alle erkenning verdient die het krijgt.

De vier Emmy-nominaties die Normal People ontving, waren voor Outstanding Lead Actor In A Limited Series or Movie, Outstanding Writing For A Limited Series, Movie of Dramatic Special, Outstanding Directoring For A Limited Series, Movie of Dramatic Special, en Uitstekende casting voor een beperkte serie, film of special.

2 Concurrerende streamingplatforms zoals Netflix en Disney+

Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Peacock… de concurrentie om Hulu is hevig. Helaas voor al deze services heeft en claimt Netflix nog steeds de beste plek als het gaat om de meest populaire. Toen Netflix voor het eerst begon met het maken van hun originele serie, schoot de waarde van het bedrijf omhoog en dwong elk ander platform hun spel op te voeren. Disney+ staat op de tweede plaats qua abonnees en is niet voor niets de naaste concurrent van Netflix. Het streamingplatform is bijna twee jaar geleden gelanceerd en heeft al meer dan 118 miljoen abonnees, vergeleken met de 214 miljoen van Netflix.

1 Maar Hulu is niet uit het spel

Een kleine mashup van Little Fires Everywhere, Normal People, The Great, Dollface, Only Murders in the Building, The Next Thing You Eat en The D'Amelio Show.

Volgens openbare rapporten heeft Hulu 43,8 miljoen betaalde abonnees, wat minder is dan streaminggiganten zoals Netflix, maar nog steeds een enorme stap hoger dan de 36,6 miljoen abonnees die Hule vorig jaar had. Hulu biedt een paar dingen die de concurrentie niet biedt, en een van die dingen is studentenkorting. Voor brak college en niet-gegradueerde studenten is het basis Hulu-abonnement voor slechts $ 1,99 per maand puur goud. Hulu heeft niet alleen de veelgeprezen Normal People, maar je wilt ook de nieuwe mysterieserie, Only Murders in the Building met Martin Short, Steve Martin en Selena Gomez en de langverwachte Nine Perfect Strangers met in de hoofdrol Nicole Kidman en Melissa McCarthy.

Aanbevolen: