De cast van 'Curb Your Enthusiasm's Net Worth gerangschikt

Inhoudsopgave:

De cast van 'Curb Your Enthusiasm's Net Worth gerangschikt
De cast van 'Curb Your Enthusiasm's Net Worth gerangschikt
Anonim

Ongeacht of fans Curb Your Enthusiasm zo goed vinden als vroeger, het lijdt geen twijfel dat het een van de grootste hits van HBO blijft. Bovendien zal het ook enkele van de meest citeerbare, gedenkwaardige en ronduit hilarische momenten in de geschiedenis van sitcoms bevatten. Hierdoor zullen Larry David en de cast van Curb voor altijd de harten en geesten van de fans van de show hebben. Het is ook een van de redenen waarom Curb een van de langstlopende sitcoms in de geschiedenis is. HBO weet dat het een hit heeft waar mensen naar zullen kijken en is klaar om er geld aan te blijven pompen.

Dit betekent dat de cast van Curb behoorlijk van de show heeft kunnen leven. Maar wie is het rijkste castlid? Oké, Larry David is duidelijk de rijkste. Zijn vermogen is legendarisch. Maar waar komt de rest van de cast op? Het is duidelijk dat sommige gaststerren kunnen wedijveren met Larry's vermogen, inclusief Jerry Seinfeld, maar hoe zit het met de gezichten die Larry in bijna elke aflevering hebben omringd?

9 JB Smoove's netto waarde is $5 miljoen

Voor velen is de Leon van JB Smoove het hoogtepunt van Curb Your Enthusiasm. En hoewel hij een stand-upcarrière had voordat hij zijn rol halverwege Curb's run boekte, is het de HBO-show die hem echt tot een ster heeft gemaakt. Nadat hij was ingehuurd om Leon Black te spelen, explodeerde de carrière van JB. Volgens Celebrity Net Worth is hij nu $ 5 miljoen waard en dat aantal groeit dankzij Smurfs 2, Clear History, American Dad, The Millers, Tye Last O. G., Harley Quinn, Mapleworth Murders, Woke en zijn rol in Spider-Man: Far From Home en Spider-Man van deze maand: No Way Home.

8 Het nettovermogen van Bob Einstein was $ 5 miljoen

Het feit dat Bob niet meer bij ons is, betekent niet dat hij niet langer deel uitmaakt van de Curb Your Enthusiasm-familie. Bob speelde tenslotte Marty Funkhouser (ook bekend als 'Funkman', AKA 'Big Funk') in maar liefst 22 afleveringen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij deel uitmaakte van enkele van de meest hilarische en iconische grappen in de meer dan 20-jarige geschiedenis van de show. Voorafgaand aan zijn dood in 2019 had Bob een nettowaarde van ongeveer $ 5 miljoen, volgens Cheat Sheet. Tijdens zijn illustere carrière heeft Bob echte naam gemaakt als schrijver (The Smothers Brothers en Sonny and Cher Show, om er maar twee te noemen), als producer (Van Dyke & Company en Super Dave) en als de ster van Super Dave. Dave-franchise, Arrested Development, Ocean's Thirteen en vele, vele andere projecten.

7 Richard Lewis' netto waarde is $7 miljoen

Gezien het feit dat Richard Lewis een van de meest gerespecteerde en opmerkelijke stand-upcomedians van zijn generatie is, is het geen verrassing dat zijn vermogen $ 7 miljoen is. Hoewel hij vanwege gezondheidsproblemen niet veel van het meest recente seizoen van Curb Your Enthusiasm kon doen, is Richard gedurende alle seizoenen van de show Larry's grootste spaarpartner geweest. Afgezien van komedie en Curb, is zijn nettowaarde afkomstig van zijn rollen in 7th Heaven, Robin Hood: Men In Tights en Leaving Lost Vegas.

6 Susie Essman's netto waarde is $ 8 miljoen

Hoewel Susie Essman misschien niet het grootste vermogen heeft van de cast van Curb, is $ 8 miljoen zeker niets om naar te niezen. Het grootste deel van haar inkomen is afkomstig van de rol van de vuilgebekte Susie Greene on Curb en van haar stand-upcarrière. Dit omvat haar talrijke optredens op de Comedy Central Roasts. Maar Susie maakte ook deel uit van Disney's Bolt, Broad City, Law & Order en American Dad.

5 Jeff Garlin's netto waarde is $15 miljoen

Jeff Garlin is niet alleen een van de sterren en uitvoerende producenten van Curb Your Enthusiasm (waardoor hij dubbel kan genieten van het succes van de HBO-show), maar hij is ook een van de hoofdrolspelers van een populaire ABC-komedie, The Goldbergs. Zoals hij Howard Stern tijdens een interview vertelde, is The Goldbergs waar hij het grootste deel van zijn inkomen kan verdienen, omdat het dat zoete, lieve, netwerktelevisiegeld is. Jeff Has leende ook zijn stem aan Wall-E (zijn persoonlijke favoriete project), Toy Story 4, en had een terugkerende rol in Arrested Development. Dan is er zijn doorlopende stand-up carrière. De man vertraagt nooit, geen wonder dat zijn vermogen zo hoog is.

4 Cheryl Hines' netto waarde is $16 miljoen

Volgens The Richest en Celebrity Net Worth, is Cheryl Hines een van de bestverdieners in de cast van Curb Your Enthusiasm. Veel hiervan heeft te maken met Curb, maar ze heeft ook een aantal andere shows geleid, meestal op netwerken. Dit omvat de kortstondige Son of Zorn en Suburgatory. Bovendien is Cheryl al tientallen jaren een werkende acteur en krijgt ze constant werk. Zelfs als de onderdelen klein zijn, heeft Cheryl's werkethiek haar in staat gesteld om behoorlijk wat geld te verdienen. Het feit dat ze ook een ontluikende regisseur is met enkele lofbetuigingen doet ook geen pijn.

3 Vince Vaughn's netto waarde is $70 miljoen

Is het een verrassing dat Celebrity Net Worth beweert dat het vermogen van Vince Vaughn maar liefst $ 70 miljoen is? Hoewel de man een recente toevoeging is aan de cast van Curb Your Enthusiasm (hij speelt Freddie Funkhauser), was hij een van de meest productieve acteurs van zijn generatie. Natuurlijk hebben komedies als Wedding Crashers, Anchorman en The Break-Up hem een bootlading geld opgeleverd. Maar Vince speelde ook in een aantal zeer succesvolle drama's zoals Hacksaw Ridge, Into The Wild, Rudy en Swingers.

2 Ted Danson's netto waarde is $80 miljoen

Ted Danson verdiende zijn eerste $ 80 miljoen dankzij een van de meest talentvolle en geliefde sitcom-acteurs… ooit. Hoewel hij geweldig is op Curb als een verwrongen versie van zichzelf die constant concurreert met Larry, is hij zelfs nog beter in The Good Place, Becker, Bored To Death en, natuurlijk, Cheers. Afgezien van alle prestige en lofbetuigingen die het spelen van Sam Malone op Cheers voor Ted bracht, verdiende hij ook ongeveer $ 500.000 per aflevering op het hoogtepunt van het succes van de show. Bovendien heeft Ted ook ongelooflijke rollen gehad in drama's als Damages, Fargo, CSI en Saving Private Ryan.

1 Larry David's netto waarde is $400 miljoen

…Iedereen weet dat het vermogen van Larry David een van de meest indrukwekkende in heel Hollywood is. Hoewel Larry herhaaldelijk heeft gebagatelliseerd hoe groot zijn vermogen eigenlijk is, beweert bijna elke bron dat het ongeveer $ 400 miljoen is. Terwijl Curb Your Enthusiasm de belangrijkste bron van inkomsten is voor veel van de castleden van de show, is het een grote verandering voor Larry. Hij verdient tenslotte nog steeds geld aan het succes van Seinfeld, dat misschien wel de meest geliefde sitcoms aller tijden is. Dankzij syndicatie, merchandising, eindeloze herhalingen en licenties voor de show aan Netflix en verschillende andere bronnen, zal Larry waarschijnlijk de rest van zijn leven krankzinnige bedragen blijven verdienen aan Seinfeld en dat van de kinderen van zijn kinderen.

Aanbevolen: