Dit is wat fans verwachten van de nieuwe 'Law And Order'-reboot

Dit is wat fans verwachten van de nieuwe 'Law And Order'-reboot
Dit is wat fans verwachten van de nieuwe 'Law And Order'-reboot
Anonim

Na 11 jaar sinds de laatste aflevering keert de 20-seizoenen misdaadserie Law And Order terug naar onze schermen!

Fans waren extatisch na het nieuws over de terugkeer van hun favoriete Emmy-winnende serie, Law And Order. Op 28 september retweette het officiële NBC Twitter-account een bericht van Wolf Entertainment waarin de terugkeer van de geliefde hitserie werd bevestigd.

De geposte Twitter-video begon met een eenvoudig zwart scherm terwijl de woorden "Elf jaar later …" in witte letters werden getypt. Hierna begon het klassieke Law And Order-themalied te spelen terwijl de woorden "The stories continue" werden getoond. De video werd afgerond met het nietje-logo dat afsloot met "Het eenentwintigste seizoen.”

Hoewel de serie nog moet worden uitgebracht, zal volgens een artikel van Deadline de 21e aflevering "geliefde personages uit de originele serie bevatten."

Het artikel bevatte ook woorden uit het komende seizoen van leidinggevenden van Law And Order, zoals de maker van de serie Dick Wolf. Hij benadrukte zijn enthousiasme voor de opwekking, zoals hij zei: Er zijn maar weinig dingen in het leven die letterlijk dromen zijn die uitkomen. Dit is van mij.”

Terwijl Susan Rovner, voorzitter van entertainmentcontent bij NBCUniversal Television and Streaming verklaarde: Law And Order is gewoonweg een van de meest iconische shows in de televisiegeschiedenis, en het idee om zijn erfenis voort te zetten en samen te werken met Dick op een geheel nieuwe seizoen is ronduit opwindend. Dit is geweldig nieuws voor zowel NBC als tv-fans overal.”

En het leek alsof Rovner gelijk had, want na de aankondiging haastten fans zich naar Twitter, niet alleen om hun opwinding te uiten, maar ook om hun verwachtingen voor het komende seizoen te delen.

Een van hen zei bijvoorbeeld: "Kon niet op een beter moment komen! In deze tijd van leeg, oppervlakkig, diepteloos gezeur in bijna elke serie-slot, zal Law & Order een verademing zijn… GELIEVE het politie/aanklager-formaat en het ruwe, briljante schrijven te behouden!”

Veel fans benadrukten wie ze hadden willen zien terugkeren naar de show van de originele cast. Eén zei: “Breng ADA Carmichael of Southlyn en Linus Roche, Det. Logan, Curtis, Bernard en Van Buren en Peter Stone toevoegen, maken Jack McCoy DA.”

Terwijl een ander eraan toevoegde: Ik hoop dat je Jack McCoy en luitenant Van Buren terugbrengt. det. Groen en Det. Curtis zou ook weer een nieuwe baan kunnen gebruiken.”

Anderen smeekten de schrijvers om het verhaal van het seizoen te concentreren op de misdaadverhalen in plaats van zich te verdiepen in het persoonlijke leven van de personages.

Aanbevolen: