Hier is hoeveel Lindsay Lohan betaalde voor 'Mean Girls

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Lindsay Lohan betaalde voor 'Mean Girls
Hier is hoeveel Lindsay Lohan betaalde voor 'Mean Girls
Anonim

Het is enigszins moeilijk te geloven dat Lindsay Lohan, die ooit de best betaalde actrice in Hollywood was, nu slechts een nettowaarde van $ 800.000 heeft - en dat is ook al speelde ze in een handvol kaskrakers, waaronder Herbie: Volledig geladen en natuurlijk Mean Girls uit 2004.

Hoewel het geen geheim is dat de actrice-zangeres in de loop der jaren veel slechte financiële beslissingen heeft genomen, is het nog steeds triest om te zien dat een Hollywood-ster die ooit op het hoogtepunt van haar carrière $ 7 miljoen verdiende heb er nu niet veel voor om te laten zien.

Mean Girls blijft tot nu toe een van LiLo's populairste films. Toch zullen fans misschien verbaasd zijn te horen dat ze slechts $ 1 miljoen verdiende om de rol van Cady Heron te spelen in de komische film, waarin Tina Fey, Rachel McAdams, Amanda Seyfried en Amy Poehler samenspeelden.

gemene meisjes poster
gemene meisjes poster

Hoeveel geld verdiende Lindsay Lohan met 'Mean Girls'?

Er is gemeld dat Lohan een coole $ 1 miljoen verdiende voor de film, wat niet veel is als je bedenkt dat de film uiteindelijk een enorme hit aan de kassa werd. Toch moet worden opgemerkt dat het succes van Mean Girls de deuren voor haar opende om het volgende jaar meer lucratieve rollen te vinden.

In minder dan 12 maanden had Lohan nu aanbiedingen ontvangen ter waarde van $ 7,5 miljoen toen ze zich aanmeldde om te schitteren als Maggie Peyton in Herbie: Fully Loaded uit 2005, wat nogal een salarispiek was van wat ze eerder had verdiend.

Het jaar daarop bewees de Rumors-zangeres dat ze een kracht was om rekening mee te houden toen ze nog een deal van $ 7,5 miljoen tekende om samen met haar co-ster, Chris Pine, in 2006 te verschijnen in Just My Luck.

De film was niet zo'n hit als haar vorige werk, ze haalde slechts $ 38 miljoen op aan de wereldwijde kassa, maar dat weerhield Lohan er niet van om toch serieus geld aan de film te verdienen.

lindsay lohan gemene meiden
lindsay lohan gemene meiden

Voordat het voor haar begon te ontsporen, was haar laatste film Georgia Rule uit 2007, waarin Lohan maar liefst $ 8 miljoen verdiende. Het was het hoogste salaris in haar carrière en gaf fans uiteindelijk de indruk dat de 34-jarige niet te stoppen was in de filmindustrie.

Ongeacht of de films een hit waren of niet, de castingdirectors wilden graag met de actrice samenwerken, ervan overtuigd dat alleen zij bepaalde rollen kon leveren, vooral die waarin de komische verhalen centraal staan.

In 2013, na jaren van slechte pers voor haar arrestaties, DUI's en slecht gedrag, was Lindsay ongetwijfeld geblackballd uit Hollywood, maar Oprah Winfrey was nog steeds bereid haar een platform te geven om haar verhaal op het EIGEN netwerk te delen.

Winfrey kondigde aan dat ze een achtdelige miniserie had besteld die het moeilijke leven van de actrice zou documenteren terwijl ze probeerde haar carrière weer op de rails te krijgen, maar de kosten om het dagelijkse leven van Lohan te volgen waren niet goedkoop, terwijl de miljardair ermee instemde haar maar liefst $ 2 miljoen te betalen voor de show.

Maar dat was niet alles: in haar contract stond ook dat Lohan een styliste, twee fulltime assistenten en cameo-optredens zou krijgen voor de rest van haar familie, waardoor het leek alsof Winfrey alles deed. verder om aan de eisen van de actrice te voldoen.

Voordat ze verder ging met de docu-serie, zei Winfrey dat ze een persoonlijk gesprek met de actrice moest hebben om er zeker van te zijn dat ze het project serieus nam, aangezien er veel twijfel bestond dat ze zelfs zou komen opdagen en neem de show serieus.

Winfrey deed het tenslotte alleen om de wereld te laten zien dat Lohan een veranderd persoon was.

"Ze zei dat ze het wil doen", legde de tv-magnaat uit aan Access Hollywood. “Dus laten we er naar toe gaan. Dus ik heb dat gesprek gehad. Ik ging naar haar huis om te zeggen: 'Wat ben je aan het doen? Laten we hier echt worden.'

En… 'Dit is wat er zo tegenstrijdig aan is.' Omdat het televisie is en we kunnen winnen als het het goed doet. Maar de echte waarheid is - en iedereen die mij kent, zeker mijn producers onderweg daarheen - Sheri Salata zat in de auto - ik zei: 'Als ik hier kom en Lindsay meent het niet serieus, dan zal ik dit ding vandaag sluiten.’”

Hoewel er hoge verwachtingen waren van Lohans carrière nadat de serie op OWN was uitgezonden, leek het erop dat er niet veel verandering was gekomen, afgezien van het feit dat ze haar eigen MTV-realityshow, Lindsay Lohan's Beach Club, in maart 2019, die slechts één serie duurde.

Aanbevolen: