Fans Slam ‘The Nightmare Before Christmas’ Remake Na Billie Eilish Casting

Fans Slam ‘The Nightmare Before Christmas’ Remake Na Billie Eilish Casting
Fans Slam ‘The Nightmare Before Christmas’ Remake Na Billie Eilish Casting
Anonim

Het griezelige seizoen is in volle gang met deze nieuwste update rond het komende Nightmare Before Christmas live-naar-film-evenement. Sinds de aankondiging zijn fans extatisch om te horen over het Nightmare Before Christmas live concert dat op 29 oktober zal plaatsvinden. Het concert zal plaatsvinden in het Banc of California Stadium in Los Angeles.

Volgens IndieWire zal de locatie een enorme transformatie ondergaan in een "interactieve replica" van Halloween Town uit de originele film, als set.

De castlijst bevat tot nu toe Danny Elfman die zijn iconische rol van Jack Skellington opnieuw vertolkt naast "Weird Al" Yankovic als Lock, en Ken Page die zijn rol van Oogie Boogie opnieuw vertolkt. De castingkeuze voor Skellingtons geliefde Sally heeft fans echter verdeeld.

Wereldwijde sensatie Billie Eilish maakt haar acteerdebuut als Sally voor de komende productie. De zangeres van "Everything I Wanted" zal tijdens het evenement "Sally's Song" uitvoeren, met begeleiding van een compleet orkest. Volgens Billboard zal de veelgeprezen componist, John Mauceri, ook deelnemen aan de productie door het orkest te leiden door de "partituur en liedjes" van de hele show.

Met betrekking tot de castingkeuze van Eilish als Sally, heeft Elfman zelf een verklaring uitgebracht waarin hij zijn opwinding benadrukt om samen te werken met de Bad Guy-zanger. Elfman zei: Ik ben absoluut opgewonden dat Billie zich bij de nachtmerrieploeg voegt! Dit zal een echte traktatie zijn, geen trucje.”

Niet iedereen deelde Elfmans optimistische kijk op de castingkeuze, aangezien sommige fans van de Tim Burton-klassieker de keuze van Eilish als Sally afwezen.

Hoewel de fans van de zanger enthousiast waren, gingen anderen naar Twitter om Eilish en de aanstaande productie te trollen terwijl ze "nee, bedankt" zeiden tegen het nieuws. Een van hen zei bijvoorbeeld: "Ze is geen actrice en moeten we ook alles in een liveversie hebben?" Terwijl een ander eraan toevoegde: “we willen het niet f. laat nachtmerrie voor Kerstmis alleen, jij haveloze BIH."

Velen geloofden dat de originele film geen live-action remake nodig had, of dat nu op het scherm of op het podium was.

Een andere criticus schreef: Dit is de enige stop-motion-animatiefilm waar vrijwel iedereen van houdt. Dus steel deze stop-motion animatiefilm niet van ons en verander hem in de s live-action film.”

Anderen waren het met deze stelling eens, omdat ze geloofden dat het tot leven brengen van de stop-motionfilm alles zou wegnemen wat het origineel zo speciaal had gemaakt. Sommigen geloofden zelfs dat de toneelbewerking ervoor zou zorgen dat het verhaal 'zijn charme zou verliezen'.

Aanbevolen: