Fans reageren op Billie Eilish als Sally in 'The Nightmare Before Christmas' Live

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Billie Eilish als Sally in 'The Nightmare Before Christmas' Live
Fans reageren op Billie Eilish als Sally in 'The Nightmare Before Christmas' Live
Anonim

Haar spookachtige kant is terug! Billie Eilish heeft misschien haar zwarte en groene haar verwisseld voor Old Hollywood-blond, maar we durven te wedden dat ze haar innerlijke donkere kant weer zal omarmen.

Danny Elfman denkt er ook zo over. Dat is de componist achter alles, van 'Edward Scissorhands' tot 'Good Will Hunting'. Hij deelde net nieuws over Billie waarvan fans zeggen 'WAT IS DIT?'…maar op een goede manier.

Met Billie's nieuwe album dat haar weer op de weg brengt (en mogelijk naar Target-locaties bij jou in de buurt), wie had gedacht dat deze ster tijd zou hebben voor side-optredens? Het blijkt dat ze een rol heeft geaccepteerd in een reeks live-action-muziekuitvoeringen waarvan iedereen hoopt dat ze voor tv zullen worden gefilmd.

Hier is alles wat we weten over de live Halloween/kerst(?) klassieker die Billie net heeft geboekt.

Oogie Boogie Billie

De 'Bad Guy'-zangeres stapt in een paar kleine schoenen als Sally, de vrouwelijke hoofdrolspeler in 'The Nightmare Before Christmas' van Tim Burton. Ze zal tijdens Halloween-weekend live op het podium zingen met Danny Elfman en zijn orkest in het Banc of California Stadium in LA.

De componist kondigde het zelf aan op zijn socials, samen met het nieuws dat Weird Al Yancovic 'Lock' zal spelen en de legendarische cabaretzanger Ken Page 'Oogie Boogie' zal spelen.

Fans noemen haar de perfecte keuze

"Haar stem is er perfect voor", leest een topcommentaar onder Danny's post.

Duizenden aanhangers van Billie (ook wel 'avocado's' genoemd) zijn het erover eens dat zij absoluut de ideale persoon is voor deze baan.

In 'The Nightmare Before Christmas' is Sally een lappenpop die door Frankenstein is ontstaan door een griezelige wetenschapper die haar opgesloten houdt in zijn huis. Haar verhaallijn is droevig, maar vreemd ontroerend op een dromerige, levendige manier, dus we kunnen zien waarom mensen denken dat de vrouw die 'Happier Than Ever', 'Male Fantasy' en andere duistere mooie liedjes schreef, een goede keuze was om haar stem te geven.

"Ik wist het. Ik wist dat Billie Tim Burton leuk zou vinden", luidt een populaire Tweet.

"Ik kan haar nu al vertellen dat 'Sally's Song' zo mooi gaat worden", twitterde een andere fan over het nieuws.

Sommigen missen de originele Sally

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de overgrote meerderheid van de reacties positief is, waren sommige diehard fans van de franchise teleurgesteld toen ze zagen dat Billie in een rol stapte die werd bedacht door 'Schitt's Creek'-actrice Catherine O'Hara.

Ze schreven opmerkingen als "Hoe zit het met Catherine O'Hara?" en "Ik was opgewonden om Catherine o hara te zien, ze is zo geweldig, maar nu [het is] Billie zijn mijn gedachten overal."

"Dit maakt me verdrietig dat je de originele stemmen niet binnenha alt", leest een andere Tweet, met een andere fan die deze brutale mening deelt: "Ik wilde Catherine O Hara zien… niet deze f g 19-jarige die omahaar heeft en elke 2 seconden door een andere fase gaat."

De kans is groot dat de meeste mensen Billie NIET als Sally zullen zien - de twee shows zijn al uitverkocht en Disney's heeft aangekondigd geen plannen te hebben om ze uit te zenden. Laten we hopen dat dat verandert!

De fans van Catherine kunnen dit in ieder geval altijd streamen:

Aanbevolen: