‘Saturday Night Live’: Fans wilden de terugkeer van Pete Davidson niet

Inhoudsopgave:

‘Saturday Night Live’: Fans wilden de terugkeer van Pete Davidson niet
‘Saturday Night Live’: Fans wilden de terugkeer van Pete Davidson niet
Anonim

Fans wachtten met ingehouden adem om te zien wat de show zou bieden, aangezien Saturday Night Live aflevering één van seizoen 47 in première ging. Wat echter het meest opviel in de ogen van fans, was het feit dat Pete Davidson had een comeback gemaakt en fans zouden echt willen dat hij dat niet had gedaan.

Na een korte onderbreking van de show waren fans geschokt toen ze zagen dat Pete Davidson terugkeerde naar de set van Saturday Night Live, en uitten ze hun teleurstelling over het feit dat hij deelnam aan de huidige afleveringen.

Het lijkt erop dat de enige persoon die enthousiast is over de terugkeer van Pete Davidon, Pete Davidson zelf is.

Pete Davidson's ijskoude terugkeer

Pete Davidson leek opgewonden om terug te zijn op de set van Saturday Night Live, terwijl hij zijn kenmerkende glimlach liet zien en alles gaf voor zijn rol in de show. Fans leken echter helemaal niets met hem te maken te willen hebben, en in feite leken ze verrast te zijn door het feit dat hij weer op het toneel verscheen.

Fans dachten dat Pete een tijdje weg was gegaan en waren verrast hem zo snel terug te zien. Hij had eerder aan fans laten doorschemeren dat zijn tijd in de show ten einde liep, en iedereen dacht dat hij zichzelf aan het uitfaseren was.

Ze leken vrede te hebben gesloten met zijn afwezigheid, en deze meest recente uitzending van Saturday Night Live onthulde dat fans Pete Davidson helemaal niet misten.

Veel mensen waren zelfs van streek dat hij weer opdook en zeiden dat ze hem niet meer in de show wilden zien.

Pete Davidsons haatclub komt sterk op.

Fans willen Pete Davidson niet terug

Het lijkt erop dat fans net zo 'klaar' zijn met Pete Davidson als hij met de show. Toen ze hem zagen versierd met een Norm Macdonald-shirt en schijnbaar voor de lange termijn terug in de show, gingen fans naar sociale media om hun frustraties te uiten.

Opmerkingen inbegrepen; "Sorry, maar hij is niet eens grappig", "hij moet gaan", en "ik kijk niet naar een SNL-sketch waarin hij speelt!!"

Anderen schreven; "Het is zo raar. Hij is niet eens in de verste verte grappig en niemand kijkt meer naar die show", evenals; "Zijn imitatie van Dog the Bounty Hunter was smakeloos en vulgair," en "zijn we niet gewoon van hem af? Hoe gaat het weer met hem?"

Ook geschreven was; "Eerst een Kardashian nu keert deze bozo terug. SNL R. I. P."

Aanbevolen: