Waarom Pete Davidson 'Saturday Night Live' verlaat

Inhoudsopgave:

Waarom Pete Davidson 'Saturday Night Live' verlaat
Waarom Pete Davidson 'Saturday Night Live' verlaat
Anonim

Pete Davidson heeft een baanbrekende carrière achter de rug bij Saturday Night Live, maar het lijkt erop dat daar een einde aan komt. Volgens berichten is de komiek een van de vele castleden die zich voorbereiden op een definitief afscheid.

Variety brak voor het eerst het nieuws dat Pete zich opmaakt om de show na bijna een decennium te verlaten. Andere terugkerende castleden Aidy Bryant, Kate McKinnon en Kyle Mooney zijn naar verluidt ook aan het uitrollen.

Een bron vertelde de publicatie dat de vier vaste gasten hun laatste optreden zullen maken in de seizoensfinale van het 47e seizoen van SNL. Tot nu toe hebben de producers van Saturday Night Live nog niet gereageerd op de geruchten over vertrek.

Zoals veel van zijn co-sterren, nam Pete's carrière een hoge vlucht nadat ze een rol kreeg in het populaire tv-programma 's avonds laat. Volgens PEOPLE trad hij toe tot de cast in september 2014 bij de première van zijn 40e seizoen. Zijn casting brak een record voor de show; op slechts 20-jarige leeftijd werd Pete de jongste castleden op SNL.

Pete liet al doorschemeren dat hij 'Saturday Night Live' verliet

Hoewel Pete's vertrek voor sommigen misschien als een verrassing komt, leek de komiek jaren geleden op de mogelijkheid te wijzen. Terwijl hij in 2020 met Charlamagne Tha God sprak, gaf Pete toe dat hij al "gesprekken met veel mensen" had gehad over het verlaten van de show.

Pete bleef uitleggen dat het in de loop van de tijd moeilijk is geworden om het mikpunt van veel van de grappen van de show te worden. "Hier is het punt: ik vind persoonlijk dat ik klaar moet zijn met die show, omdat ze me erop uitlachen", onthulde de 28-jarige.

"Ik snap het, maar ik heb zoiets van, openhartige, politieke punchlines", vervolgde hij. "Ik heb zoiets van 'Weekend Update'-grappen. Als ik er niet ben, zullen ze zoals, 'Ha ha ha, Pete is een verdomd eikel.' En je zegt: 'Aan wiens kant sta je?'"

Pete komt vaker in de media sinds hij vorig jaar zijn relatie met Kim Kardashian openbaar maakte. De eerste openbare sketch van het stel vond plaats toen Kim in oktober gastgast was van SNL.

Het is echter onwaarschijnlijk dat Pete's carrière zal vertragen, ondanks zijn vertrek bij SNL. Hij treedt regelmatig op in stand-up comedyshows en heeft verschillende televisie- en filmoptredens gemaakt. In 2020 schreef en speelde hij mee aan The King of Staten Island, een semi-biografische film gebaseerd op zijn leven.

De enige vraag nu Pete SNL verlaat, is waar hij vanaf hier heen gaat.

Aanbevolen: