Twitter ha alt uit naar dikke pakken nadat Renée Zellweger is gespot op de set van haar nieuwe film

Twitter ha alt uit naar dikke pakken nadat Renée Zellweger is gespot op de set van haar nieuwe film
Twitter ha alt uit naar dikke pakken nadat Renée Zellweger is gespot op de set van haar nieuwe film
Anonim

Renée Zellweger is zeker niet iemand die ervoor terugdeinst om zich volledig in haar acteerrollen te verdiepen.

De transformaties op het scherm van de ster omvatten onder meer gewichtstoename om Bridget Jones te spelen in de iconische romcom-filmserie, haar toewijding om te leren zingen en dansen voor Chicago uit 2002, en haar Oscar-winnende vertolking van Judy Garland in Judy van 2019.

Als de setfoto's van Zellwegers aankomende project, The Thing About Pam, een indicatie zijn, is ze er opnieuw in geslaagd om volledig te verdwijnen in haar nieuwste personage. De ster is ingesteld om Pam Hupp te spelen, een centrale speler in de echte moord op Betsy Faria, wiens zaak de NBC-beperkte serie gaat dramatiseren.

Maar recente foto's van Zellweger in kostuum voor de rol hebben geleid tot een verhit debat op Twitter over het gebruik van dikke pakken in Hollywood, aangezien de actrice blijkbaar zware vulling draagt om Hupp's uiterlijk na te bootsen. Zellweger heeft zich in het verleden uitgesproken over de tol die het jojo-dieet voor Bridget Jones nodig had voor haar geestelijke gezondheid. Het is dus duidelijk dat ze ervoor heeft gekozen om deze keer de echte gewichtstoename te omzeilen en in plaats daarvan voor protheses te kiezen. Gebruikers van sociale media vinden echter dat de ster de rol had moeten afwijzen en iemand had aanbevolen die van nature groter was gebouwd om haar plaats in te nemen.

Een Twitter-gebruiker was gefrustreerd over de aanhoudende trend in Hollywood om slanke mensen in dienst te nemen en ze in dikke pakken uit te pakken om personages met overgewicht te spelen. Ze schreven: "op een gegeven moment moet hollywood dikke actrices gaan casten", en een ander twitterde sarcastisch: "het is zo triest dat dikke mensen niet bestaan, dus magere mensen moeten dit allemaal doen om een film te maken". Anderen merkten ook hoe zwaardere acteurs in Hollywood het over het algemeen moeilijk hebben om in aanmerking te komen voor dramatische rollen, met één persoon die schrijft: "Het wordt raar. Ze zullen grotere acteurs inhuren voor komische rollen, maar nooit voor een serieuze rol". En een ander was het ermee eens en tweette: "Ja, zoals [er zijn] zoveel geweldige dikke acteurs die deze rol verbazingwekkend zouden kunnen spelen."

Sommigen wisten niet zeker of Zellwegers gebruik van een dik pak voor haar rol als Pam Hupp aanstootgevend was of niet, vooral gezien het feit dat Hupp de schurk van de komende serie lijkt te zijn. Terwijl een gebruiker beweerde dat "het een rol is over een moordenaar en niet over een dik persoon", wat impliceert dat de Judy-actrice het meest geschikt was op basis van haar acteervaardigheden. Maar een ander nam wraak: "Als het geen belangrijk onderdeel van het verhaal is, hadden ze gewoon niet verzonnen om dik te zijn. Dus blijkbaar was het belangrijk genoeg."

Sterren van Jared Leto tot Gwyneth P altrow zijn voor Zellweger onder vuur komen te liggen omdat ze protheses hadden aangetrokken om boven hun gewichtsklasse te verschijnen. Hoewel de actrice het zeker zal doden in haar nieuwe rol, kunnen we niet anders dan speculeren dat een andere waardige mededinger zoals Melissa McCarthy misschien beter had kunnen passen, evenals vertegenwoordiging voor acteurs met een groter formaat in Hollywood.

Aanbevolen: