Halloweentown' moest veel donkerder zijn

Inhoudsopgave:

Halloweentown' moest veel donkerder zijn
Halloweentown' moest veel donkerder zijn
Anonim

Het Disney Channel is door de jaren heen de thuisbasis geweest van een aantal geweldige shows en films, en velen van ons zijn opgegroeid met het beste aanbod van het kanaal. Projecten zoals Lizzie McGuire, Kim Possible en High School Musical maken allemaal deel uit van de geschiedenis van het kanaal en ze hebben het netwerk jarenlang geholpen te bloeien.

Tijdens de jaren 90 kwam Halloweentown binnen en werd een enorm succes voor Disney. De eerste film leidde tot een franchise van films, en fans waren dol op wat deze films op tafel brachten.

Kimberly J. Brown, die in de franchise speelde, heeft onthuld dat de eerste film bijna een veel donkerder einde had. Laten we eens luisteren wat ze erover te zeggen had.

'Halloweentown' is een klassieke DCOM

In 1998 maakte Halloweentown zijn debuut op Disney Channel, en hoewel het netwerk misschien enig vertrouwen had dat het zou slagen, is er gewoon geen manier om te voorspellen wat het zou zijn geworden. Met namen als Kimberly J. Brown, Debbie Reynolds en Judith Hoag in de hoofdrollen, was Halloweentown een angstaanjagende verrukking die in een oogwenk tot succes leidde.

Die eerste film was een perfecte mix van griezelig en grappig, en het nam kijkers mee naar de fantastische setting van Halloweentown. Hoewel de film geen enorm budget had, zorgde hij ervoor dat elke dollar telde, en veel elementen van de film, waaronder Benny de taxichauffeur, zijn iconische stukken van het spookachtige seizoen geworden.

Dus, hoe succesvol was Halloweentown? Welnu, de stad waarin het werd gefilmd, St. Helens, Oregon, organiseert elk jaar een geweldig eerbetoon genaamd The Spirit of Halloweentown, en het feest heeft zelfs castleden uit de film laten zien! Alsof dat nog niet verbazingwekkend genoeg is, heeft het succes van Halloweentown zelfs geleid tot een hele reeks films waar fans van kunnen genieten.

Het bracht een hele franchise voort

Drie jaar na de succesvolle lancering van Halloweentown keerde de primaire cast terug voor Halloweentown II: Kalabar's Revenge. Net als zijn voorganger waren fans dol op de film, en in een mum van tijd werd het een succes. Dit hielp op zijn beurt de franchise om door te gaan op het kleine scherm.

2004's Halloweentown High was de volgende aflevering, en het hielp een goede trilogie af te ronden. Het zou de laatste film zijn met Kimberly J. Brown, zoals ze vervolgens werd herschikt in 2006's Return to Halloweentown. Ondanks dat ze is herschikt, heeft Brown goede herinneringen aan haar tijd in de franchise.

Toen we het hadden over de werkrelatie die de cast achter de schermen had, zei Brown: "We hadden veel plezier met het hele familie-element. We vinden het echt leuk om samen tijd door te brengen in het algemeen, maar ik had altijd het gevoel daar te zijn was een ware opwinding voor ons allemaal om samen te komen en weer met elkaar te spelen."

In de loop der jaren zijn er veel details bekend geworden over die eerste Halloweentown-film en zijn vervolg, en Brown heeft onthuld dat de eerste film bijna een veel donkerder einde had dan wat de fans te zien kregen.

Het was bijna donkerder

Dus, hoe was Halloweentown bijna een stuk donkerder. Blijkt dat het einde de kijkers naar een griezelig bos zou hebben gebracht en Marnie snel ouder zou hebben laten worden.

Toen hij tegen Seventeen sprak, zei Brown: "Als ik het me goed herinner, hield [het alternatieve einde] in dat Marnie midden in een bos ging om de talisman te plaatsen in plaats van in de gigantische pompoen. Maar ik herinner me dat daar was een deel van het bos waar ze doorheen moest lopen, en terwijl ze dat deed, werd ze ouder en ouder - dat was het gevaarlijke aan dat ze het moest ingaan om de stad te redden."

"Aanvankelijk moesten de FX-jongens een mal van mijn hoofd nemen om een masker voor dat effect te maken en dat had ik nog nooit eerder gedaan. Ik heb nog steeds de cementvorm van mijn gezicht; ze lieten me het houden. Ze hebben het masker uiteindelijk nooit gemaakt omdat het script kort daarna werd herschreven, " vervolgde ze.

Deze scène zou het einde van de film zo veel enger hebben gemaakt, en het zou zeker sommige kinderen bang hebben gemaakt. Misschien hebben de mensen van Disney daarom besloten om dingen te veranderen en op veilig te spelen. Ze wisten duidelijk wat ze deden, want het succes van Halloweentown leidde ertoe dat een franchise voor een klein scherm tot leven kwam.

Nu het spookachtige seizoen in volle gang is en mensen de klassiekers afstoffen, moet je zeker genieten van Halloweentown en het feit dat het lang niet zo donker is als het had kunnen zijn.

Aanbevolen: