Moest Natalie Portman 20 pond afvallen om te schitteren in 'Black Swan'?

Inhoudsopgave:

Moest Natalie Portman 20 pond afvallen om te schitteren in 'Black Swan'?
Moest Natalie Portman 20 pond afvallen om te schitteren in 'Black Swan'?
Anonim

Dramatisch gewichtsverlies is altijd een aandachtstrekker, vooral als het gaat om acteurs. Maar soms vereisen rollen in geweldige films het. De film Black Swan uit 2010 is een fascinerende thriller over de donkere wereld van ballet, en zowel Natalie Portman als Mila Kunis zijn geprezen om hun uitvoeringen, waarbij Natalie een Oscar voor beste actrice won. De horrorfilm Nocturne herinnert fans aan Black Swan en de film uit 2010 is zowel angstaanjagend als fascinerend. Het is een totaal briljant idee om de werelden van horror en ballet te versmelten en het is een concept dat zijn vruchten afwerpt.

Hoewel een popzangeres niet van Natalie Portman houdt, dankzij een opmerking die ze maakte over Jessica Simpson, vonden veel mensen het geweldig om naar Natalie in Black Swan te kijken. Maar het feit dat Natalie Portman veel gewicht verloor om in deze film te spelen, is absoluut een feit achter de schermen dat mensen niet kunnen negeren. Moest Natalie Portman echt 20 pond afvallen om in Black Swan te spelen? Laten we eens kijken.

Natalie's Dieet

Mila Kunis heeft een geweldige carrière gehad in de jaren sinds ze in Black Swan speelde, en mensen praten nog steeds over het dieet dat haar medester Natalie Portman volgde om de rol van Nina te spelen.

Natalie Portman viel 20 pond af om te schitteren in Black Swan, volgens ABC News, en de actrice deelde dat zodra de film klaar was met filmen, ze ervoor zorgde dat ze weer normaal ging eten. Ze at ook weer koolhydraten en legde uit: "Ik had zoiets van, pasta, pasta, pasta! Niet trainen. Het was vrij onmiddellijk. Ik was klaar om het balletleven te verlaten. Ik dacht: 'Laat er alsjeblieft geen reshoots zijn … omdat ik denk dat ik niet terug in de kostuums zou kunnen komen!'"

Natalie Portman speelt Nina in Black Swan
Natalie Portman speelt Nina in Black Swan

Hoewel het moeilijk voor te stellen is om zoveel gewicht te verliezen voor een filmrol en een zeer streng dieet te volgen, lijkt het alsof ze eruitzag zoals een echte ballerina zou doen.

Robert Brace, die vroeger bij het Metropolitan Opera Ballet danste, vertelde Today.com: "Haar lichaam zag er goed uit. Er zijn bepaalde dingen die een danseres zou opvallen omdat ze al vier jaar niet traint, maar ze moest een spoedklus klaren en ze zag eruit als een danseres. Ze werkte één op één met een trainer om haar techniek goed te krijgen. Dat kost balletdansers jaren."

Het klinkt alsof Natalie Portman at zoals dansers dat doen, aangezien Robert ook zei dat ballerina's niet veel eten en dat hij hun eetgewoonten niet gezond zou noemen. Hij legde uit: "Het is heel extreem. Hij diëten zijn niet gezond. Er zijn veel voedsel- en caloriebeperkingen, veel koffie en sigaretten om het gewicht laag te houden. Het lichaam beperkt calorieën, de concurrentiedruk is intens. Ze heeft de hele dag getraind."

Fan Reactie

Hoewel veel acteurs hun lichaam zullen veranderen, of ze nu afvallen of aankomen, voor een rol, wisten sommige fans niet waarom Natalie zo mager moest worden om deze ballerina te spelen, en ze maakten zich echt zorgen om iemand zo weinig eten.

Een fan startte een Reddit-thread en schreef: "Natalie Portman nam het dieet en de training van een echte ballerina over. Ze at een paar druiven als ontbijt, een kleine salade voor de lunch en nog een paar druiven voor het avondeten terwijl ze 16 uur per dag werkte. Ze viel 20 pond af voor de rol."

Iemand reageerde in de thread en vroeg zich af waarom dansers die energie nodig hebben omdat ze zo fysiek actief zijn, zo weinig zouden eten: "Het lijkt niet logisch. Gebruiken ballerina's geen waanzinnige hoeveelheid calorieën uit hun dagelijkse praktijken?Hoe behouden ze zelfs hun spieren die nodig zijn om het soort dansen uit te voeren dat ze doen, met dat soort dieet?Ook lijkt een super ongezond en onevenwichtig dieet voor iedereen … laat staan een atleet. Lijkt het waarschijnlijker dat ze zo'n dieet volgde om een ballerina-achtig figuur te krijgen?"

Een andere fan zei dat dit dieet erg intens leek: "Mila Kunis deed het ook en zei dat het absoluut ellendig was. Ik denk dat de meeste acteurs afvallen voor rollen, maar deze was extreem."

Mila Kunis's Dieet

Mila Kunis verloor 20 pond om ook in Black Swan te spelen, en volgens Entertainment Tonight zei ze: "Ik moest er mager uitzien om er als een ballerina uit te zien. Je doet alsof. Dus, de beste manier nep maken is er helaas zo uitzien."

Mila legde uit dat ze niet vindt dat mensen in haar voetsporen moeten treden omdat het niet gezond was, maar ze rookte wel om af te vallen. Ze zei: "Ik heb nooit gekeken naar wat ik [vroeger] at. Het was een van die dingen, voor de eerste keer in mijn leven kreeg ik een ma altijdbezorgservice. En ik zal je dit vertellen -- ik promoot geen dit helemaal niet -- maar ik was een roker, en dus rookte ik veel sigaretten en at ik een beperkte hoeveelheid calorieën."

Hoewel Natalie Portman er erg mager uitzag tijdens het spelen van Nina in Black Swan, en 20 pond verliezen zeker veel is, heeft ze gezegd dat ze begon te eten zoals ze normaal zou doen, dus fans zijn opgelucht dat te horen.

Aanbevolen: