The Nasty Way Mila Kunis verloor 20 pond voor 'Black Swan

Inhoudsopgave:

The Nasty Way Mila Kunis verloor 20 pond voor 'Black Swan
The Nasty Way Mila Kunis verloor 20 pond voor 'Black Swan
Anonim

In het land van Hollywood hebben we in het verleden een aantal extreme transformaties gezien. Laten we Adele als voorbeeld nemen, ze was zoveel afgevallen dat fans zich echt zorgen begonnen te maken over haar status.

We hebben ook een ander extreem gezien, neem Zac Efron en zijn 'Baywatch'-dieet, de acteur was echter waanzinnig verscheurd, achter de schermen voelde hij zich niet zo geweldig en in werkelijkheid heeft hij spijt van de dieet deze dag.

Het blijkt dat, hoewel 'Black Swan' een geweldige film bleek te zijn, er achter de schermen wel wat hobbels nodig waren, zoals Natalie Portman en Mila Kunis een scène speelden waar ze zich niet zo prettig bij voelden.

Bovendien kostte het veel werk om in vorm te komen voor de film.

Kunis viel 20 pond af en laten we zeggen dat de manier waarop ze het gewicht liet vallen niet echt ethisch was.

Mila Kunis had een dieet van 1.200 calorieën of minder voor 'Black Swan'

De weg naar 'Black Swan' was voor Mila Kunis niet gemakkelijk. Alsof de voorbereiding op de rol niet stressvol genoeg was, verloor ze ook een hoop gewicht voor de rol, in totaal 20 pond aan het einde van haar dieet.

Tuurlijk, training was er een onderdeel van, maar het belangrijkste was om haar calorie-inname extreem laag te houden. Kunis beweert dat het doel was om 1.200 calorieën per dag te krijgen, of minder…

Dat was eigenlijk nog maar het begin, want ze moest achter de schermen met veel meer dingen omgaan, waaronder balletdansen. Hoewel het in de film als moeiteloos en vloeiend overkwam, onthulde Kunis naast Collider, dat het verre van dat was.

"Het was verre van moeiteloos of sensueel. Het was drie maanden training vooraf. Ik was geen balletdanser. Je kunt alleen zoveel lichamelijkheid faken, dus je moet jezelf onderdompelen in deze wereld, op de manier dat iemand loopt, praat en zichzelf bedient. Dus het was drie maanden training, zeven dagen per week, vier of vijf uur per dag, voordat de productie begon, en tijdens de productie was het vrijwel precies hetzelfde."

Het bleek allemaal geweldig te zijn, en Kunis ontving Oscar-buzz voor haar rol in de film. Ze zal met plezier terugkijken op alles, behalve dit ene ding.

Milan Kunis heeft kettinggerookt tijdens haar 'Black Swan'-dieet

We hebben dit keer op keer gezien, gasten zijn brutaal eerlijk als ze op de 'Howard Stern Show' zijn. Kunis was geen uitzondering, omdat ze de niet-zo-prettige delen van haar 'Black Swan'-dieet uiteenzette.

Volgens Kunis ontwikkelde ze, om de tank vol te houden met zo weinig calorieën, de slechte gewoonte om sigaretten meer dan regelmatig te roken, om zichzelf de hele dag vol te houden.

“Ik moest er mager uitzien om op een ballerina te lijken. Zo fake je het helaas."

“Ik was een roker, en dus rookte ik veel sigaretten en at ik een beperkte hoeveelheid calorieën. Het was een dieet van 1200 calorieën of minder per dag… En ik rookte. Ik pleit hier helemaal niet voor.”

Misschien had ze wat meer tijd gehad om zich voor te bereiden op de rol, dan zouden de dingen anders zijn gelopen. Niettemin, gezond of ongezond, haar rol zorgde voor veel buzz.

Mila Kunis was briljant in 'Black Swan'

Kunis was briljant in ' Black Swan ', hoewel ze eerlijk gezegd geschokt was dat ze de rol kreeg, om mee te beginnen. "Ik weet niet hoe of waarom ik ben aangenomen. Ik heb het nooit echt gevraagd. Ik wilde niet dat hij aan zichzelf twijfelde. Ik ging gewoon mee en zei: "Oké, als je me vertrouwt, ben ik spel." Dat was alles. Het was een geweldige kans, waar ik geen spijt van heb en die ik nooit in twijfel wil trekken. Ik bedank Darren er elke dag voor."

Kunis was in aanmerking voor verschillende prijzen, gezien haar uitstekende prestaties in de film. Hoewel ze samen met Yahoo Entertainment onthulde, was ze niet in voor de prijzen, alleen om te werken.

“Ik denk dat ik bij de Oscars de beste tijd van iedereen heb gehad! Omdat ik drank naar binnen sloop, deed ik shots… Ik wist dat ik geen Golden Globe zou winnen. Alstublieft. Het kwam gewoon niet eens in me op.”

"Ik hou van wat ik doe, maar ik hoef niet te winnen. Ik moet gewoon werken", vertelde ze aan Stern.

Een geweldige kijk van Kunis op een film die een hele reis en een schitterend moment in haar mooie carrière bleek te zijn. Surrealistisch om te bedenken dat ze tegenwoordig haar beste werk aflevert.

Aanbevolen: