Criminal Minds': hoeveel verdient Matthew Gray Gubler als Spencer Reid?

Inhoudsopgave:

Criminal Minds': hoeveel verdient Matthew Gray Gubler als Spencer Reid?
Criminal Minds': hoeveel verdient Matthew Gray Gubler als Spencer Reid?
Anonim

Een populaire tv-show is een snelle manier om de rekeningen te betalen voor elke artiest, en het pilotseizoen is om deze reden vaak een drukke tijd. Wanneer een show als Outer Banks of Squid Game van start gaat, kunnen mensen niet stoppen met erover te zoemen, en dit is geweldig nieuws voor de acteurs, die zullen worden gecompenseerd voor hun werk.

Voor meer dan 300 afleveringen speelde Matthew Gray Gubler Spencer Reid op Criminal Minds, en hij kon een blijvende indruk achterlaten op fans van de show. Dankzij Criminal Minds die een enorme hit werd, kon Gubler miljoenen verdienen terwijl hij Spencer Reid speelde.

Laten we de carrière van Matthew Gray Gubler eens nader bekijken en hoeveel hij deed om Spencer Reid te spelen in Criminal Minds.

Matthew Gray Gubler acteert al sinds de jaren 2000

Op dit punt in zijn carrière is Matthew Gray Gubler een populaire acteur die succes heeft geboekt op zowel het grote als het kleine scherm. Gubler is misschien het best bekend voor het spelen van Spencer Reid in Criminal Minds, maar geloof ons als we zeggen dat de acteur veel meer heeft gedaan dan de meeste mensen beseffen.

Op het grote scherm is Gubler's grootste succes afkomstig van het uiten van Simon Sevilla in de Alvin and the Chipmunks-films. De meeste mensen waren geschokt toen ze hoorden dat hij het was, en hij speelde Simon in alle vier de films. Gubler had ook rollen in RV, (500) Days of Summer en Batman: Assault on Arkham, wat hem meer dan een paar opmerkelijke credits geeft in de wereld van filmacteren.

Op televisie heeft Gubler lang niet zoveel credits. Hij is verschenen in een paar andere shows zoals Celebrity Ghost Stories, The Beauty Inside en Dollface. Hoe geweldig het ook is dat Gubler heel veel succes heeft gehad, hij staat nog steeds het best bekend om zijn tijd als Spencer Reid in Criminal Minds.

Hij was geweldig op 'Criminal Minds'

In 2005 begon Matthew Gray Gubler zijn tijd met het spelen van Spencer Reid in Criminal Minds, en hoewel het zien van een procedureel misdaaddrama niets nieuws was voor het televisiepubliek, was deze serie precies wat fans zochten. In een mum van tijd werd het een vaste waarde op het kleine scherm en een enorme hit bij fans.

Gubler was een fantastische keuze voor Spencer Reid, ondanks zijn gebrek aan acteerervaring. Gedurende meer dan 300 afleveringen was hij een van de beste delen van de show zelf, en de fans hielden van wat Gubler op tafel bracht. Hij had op elk moment kunnen vertrekken, maar Gubler hield er echt van om het personage te spelen en uiteindelijk bleef hij voor de lange termijn. Toen hij het had over het spelen van het personage, zei Gubler: "Reid maakt er het beste van en ik ook. Het is leuk en een hele eer. Hij is gepromoveerd in natuurkunde en wiskunde en niemand weet wat de derde is en ik." ben op geen enkele manier wetenschappelijk ingesteld. Ik denk dat hij veel analytischer is dan ik."

De rol van Spencer Reid veranderde alles voor Matthew Gray Gubler, en vanwege het langdurige succes van de show kon de acteur een fortuin verdienen door een van de populairste personages van de show te spelen.

De show betaalde hem goed

Dus, hoeveel verdiende Matthew Gray Gubler met het spelen van Spencer Reid in Criminal Minds? Dankzij het succes van de show kon de acteur zes figuren naar beneden halen tijdens de meest succesvolle jaren van de show.

Net als andere sterren die een rol speelden in een populaire tv-show, verdiende Gubler aanvankelijk geen premie, maar na verloop van tijd gaf de populariteit van de show zijn salaris een enorme boost. In 2012 werd bijvoorbeeld aangekondigd dat Gubler een salarisverhoging kreeg om $ 100.000 per aflevering te gaan verdienen, volgens DigitalSpy. Dat was een mooie stijging van het loon, en het hielp Gubler om miljoenen te verdienen tijdens de show.

Volgens TheList zou Gubler vervolgens nog een loonsverhoging ontvangen, waardoor de zaken opliepen tot $ 150.000 per aflevering. Houd er rekening mee dat deze beloning niet het geld weerspiegelt dat hij heeft verdiend met syndicatie, wat betekent dat hij zeker veel meer heeft verdiend voor de afleveringen die meerdere keren zijn uitgezonden. TheList schat dat het syndicaat zijn salaris opvoerde tot ongeveer $ 3,5 miljoen per jaar.

Criminal Minds is ten einde, maar Gubler is bezig gebleven met een aantal projecten. Mocht Gubler zijn weg vinden naar een nieuwe succesvolle serie, dan zal het interessant zijn om te zien of hij het salaris kan overtreffen dat hij verdiende toen hij Spencer Reid speelde.

Aanbevolen: