Steven Spielberg gaf de cast van 'Jurassic Park' een waanzinnig cadeau

Inhoudsopgave:

Steven Spielberg gaf de cast van 'Jurassic Park' een waanzinnig cadeau
Steven Spielberg gaf de cast van 'Jurassic Park' een waanzinnig cadeau
Anonim

De beste regisseurs in de geschiedenis van Hollywood hebben allemaal iets unieks op tafel gebracht met de manier waarop ze hun films maken. Regisseurs als Christopher Nolan en Chloe Zhao zijn voorbeelden van regisseurs wiens werk in een oogwenk te herkennen is.

Steven Spielberg is een van de meest legendarische regisseurs aller tijden, en dankzij zijn talloze hits op het grote scherm heeft Spielberg een lat gelegd die vrijwel onmogelijk te bereiken is. Jurassic Park is een van zijn beste films, en toen de productie eindelijk was afgerond, gaf Spielberg de cast en crew een geweldig cadeau.

Laten we terugkijken in Jurassic Park en het wilde geschenk zien dat Steven Spielberg de cast en crew gaf.

Steven Spielberg is een legende

In dit stadium van zijn illustere carrière is Steven Spielberg het perfecte voorbeeld van iemand die alles in Hollywood heeft gezien en gedaan. Spielberg heeft decennia geleden naam gemaakt, en in plaats van gehaast te komen en gaan, is de regisseur aan de top gebleven en heeft hij zijn plaats in de geschiedenis gecementeerd.

Jaws van 1975 maakte van Spielberg een begrip, en vanaf dat moment zou de regisseur uitstekend werk leveren door de juiste projecten te kiezen om aan te werken. De man kent gewoon een goed verhaal als hij er een ziet, en nog belangrijker, hij weet ze tot leven te brengen op het grote scherm.

Dankzij films als Jaws, E. T., The Color Purple, Empire of the Sun, Hook, Saving Private Ryan en de Indiana Jones-films werd Spielberg een legende. Dat zijn slechts enkele van de vele ongelooflijke films waar Spielberg verantwoordelijk voor is geweest, en geloof ons als we zeggen dat er nog veel meer zijn waar ze vandaan komen.

Tot op heden kwam een van Spielbergs grootste en beste films terug in 1993, toen hij zijn aandacht verlegde naar prehistorische figuren.

'Jurassic Park' was groter dan het leven

Tegen de tijd dat 1993 ronddraaide, had Steve Spielberg zich al gevestigd als een van de beste regisseurs ter wereld. Hoe geweldig dat ook was, Spielberg was niet klaar om zijn plaats in Hollywood op te geven, en datzelfde jaar bracht Spielberg een kleine film met de naam Jurassic Park op de wereld.

Ten tijde van de release van Jurassic Park was E. T., een eerdere film van Spielberg, was de meest winstgevende film aller tijden. Tegen de tijd dat het stof was neergedaald van de kassa van Jurassic Park, overtrof de dinosaurusfilm de eerdere inspanningen van Spielberg en was de nieuwe recordhouder.

Jurassic Park bleek veel meer te zijn dan zomaar een filmrelease. In plaats daarvan was het een echte kaskraker die een blijvend onderdeel van de filmgeschiedenis werd. Afgezien van financiële overwinningen, werd Jurassic Park overladen met lovende kritieken van zowel critici als fans, en het won vervolgens verschillende Oscars.

Na het succes van Jurassic Park werd een gloednieuwe filmfranchise geboren. Er was een originele trilogie van films, en in recentere jaren zijn er twee Jurassic World-films geweest, die elk meer dan $ 1 miljard hebben verdiend aan de kassa.

Het is verbazingwekkend dat Spielberg de hand heeft gehad bij het maken, en er zijn verhalen naar boven gekomen over zijn tijd op de set van de eerste film. Eén verhaal in het bijzonder was gericht op het inpakgeschenk dat hij de cast en crew gaf.

De cast kreeg een roofvogel

Dus, wat ter wereld schonk Steven Spielberg de cast en crew van Jurassic Park na de voltooiing van de film? Nou, de legendarische regisseur heeft mensen gekoppeld aan een roofvogel!

Volgens Prop Store Auction: "Dit model is gebaseerd op de Velociraptor-maquette die is gemaakt voor de film SFX-goeroe Stan Winston en zijn Academy Award-winnende team. De maquettevormen werden doorgegeven aan de ILM-modelwinkel, waar deze hand -geschilderd bemanningsgeschenkmodel is gemaakt. De met de hand geschilderde afwerking is voorzien van het kenmerkende gevlekte gele, bruine en zwarte palet van de roofvogels."

Nu is er geen woord over wat er is gebeurd met alle roofvogels die Spielberg heeft uitgedeeld, maar Laura Dern deelde een foto van haar roofvogel op sociale media. Haar "waakhond" ziet er nog steeds goed uit en het is een mooie herinnering dat ze een ster was in een van de beste films die ooit op het grote scherm te zien was.

TV Overmind merkte op dat, "Ariana Richards en Jeff Goldblum allebei trots hun roofvogels op een ereplaats in hun huizen laten zien."

Deze kleine roofvogels vertegenwoordigen een uniek stukje filmgeschiedenis, vooral als je bedenkt dat Jurassic Park de tand des tijds heeft kunnen doorstaan sinds de release in de jaren 90.

Aanbevolen: